slniecko mně hrozně vyhovuje bidetová sprška u wc
design a architektura
ja bidet vlastne nikdy nepochopila, jak to pouzivat, kdyz si nemuzu ten proud nasmerovat kam potrebuju, ta sprska je genialni a nechapu proc neni vsude
viktorka_od splavu ale v klasickým bidetu jde nasměrovat proud vody tam, kam chceš. Nebo jakej bidet myslíš? ![]()
Tabea no ale nasměruješ a pak použiješ, ne? Sprškou si osprchuješ, co potřebuješ.
Evaevamůžeš směrovat i během toho, co teče voda. Ta myta plocha zas není tak velká, že by se to tím malým pohnutím toho vodotrysku případně poposednutim nevyřešilo. Možná jsem zatím potkala jen blbý spršky, ale bidet mi přijde lepší. V UAE jsou spršky hodně často na veřejných záchodech a je z toho všude nalito. Doma to tim taky neumím tak elegantně, aby všechna voda skočila v záchode. Ale třeba je to jen věc cviku.
Mha vinyl je určitě fajn, zvlášť a nejen do kuchyně. Taky záleží, jestli lepený nebo plovoucí. Pokud jde o případnou výměnu poškozené lamely, tak u lepeného ji vyměníš snadno strhnutím, u skládaného mají lamely po obvodu zámečky, takže musíš rozebrat z kraje některé části místnosti. Ale jak známo, nejvíc bolí první zářez a většinou je viditelný jen když se k němu ohneš :-)), takže žádnou výměnu pak neřešíš. Ty plovoucí vinyly se dnes už dělají s integrovanými kročejovými podložkami, jsou takové tišší při chůzi. A nepodceňovala bych ani tu dilataci u plovoucí pokládky, přerušit alespoň za soklem kuchyňské linky. I když se většina výrobců dušuje že ne, tak vinyl i lamino umí hezky pracovat a potrhat pnutím i ty zámečky.
Ani PVC by nemusela být špatná volba, dělají se i v šíři 4m, a to by šlo položit bezespárově. Některé třeba imitace kamene nebo betonu nevypadají zle, chce to ale vidět na živo. Já sama, pokud ještě nějaké někdy bude, bych šla v bytě do kombinace dřeva a přírodního linolea.
KanJa nechapu, co se na WC dalkove ovlada
Teda kez by to slo!
Asi právě ty funkce na wc, vyhřívání prkénka, dávání nahoru/dolů, podsvícení mísy, intenzita splachování, fén na zadní partie....toho je. Spíš si říkám, že když nepůjde elektrika, tak jestli aspoň spláchnu.
Tabea to bude cvikem (oboji) kazdopadne bidet se vsude nevejde ale ta sprska muze byt doslova vsude. tohle arabum zavidim, v emiratech jsem nebyla ale egypt, tunis.. vsude to maj
Kan Podsvitit a vyfenovat? To uz se pak nevy...jinde nez doma nebo v Japonsku! Asi mam pozadavky na tuhle cinnost jednodussi
Ale bidetovou sprchu bych si v praci prala, to jo.
viktorka_od splavu Já nechci moc zabihat do technikalii, ale ty si tu spršku musíš držet, ne? Zatímco u te zabudované maximálně otočiš páčkou a proudem si určuješ kam chceš vodu, chce to cvik i na ten posed, ale přijde mi to lepší.
podsvícení mísy! To už ovšem přestává všechna legrace ![]()
Tabea úplně vidím to kouzlo podsvícené, průhledné mísy! S tímhle bys udělalal díru do světa sanitární keramiky.
Kan no jo, nenapadlo me, ze by to necemu mohlo vadit- ja mam obvykle v tehle fazi volne ruce obe, tak je v klidu muzu pouzit:-)
Vy na bavíte, už si sadnúť na WC nikdy nebude ako predtým ![]()
viktorka_od splavu a v Thajsku na benzínce jsem zažila metrovou zahradní hadici ze zdi vedle mísy - a taky to šlo... bez podsvícení ![]()
viktorka_od splavu No právě, plný ruce práce! :D
Tabea úplně vidím to kouzlo podsvícené, průhledné mísy! S tímhle bys udělalal díru do světa sanitární keramiky.
takovou můžeš postavit i do obýváku a nemusíš e stydět ![]()
RoSa myslím, že v Thajsku na benzince se zahradní hadicí by to podsvícení neladilo. Tak je pološero spíš výhoda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my