Friga Vymenila by som si s mužom ložnice. Nebolo by treba nikoho vyháňať, odobrala by si sa spať do ložnice na poschodí.
design a architektura
chia to by mozna slo, ale zase bych ho pak budila rano strachanim v kuchyni. Vstavam obvykle driv.
Mha Už máte vybrané to wc? Teď je hrozně v kurzu značka Grohe, narazila jsem na to v jedné diskuzi a hojně si to tam chválí, já teda potřebuji všude vyměnit kohoutky. A toto wc mě zaujalo. Je na dálkové ovládání, má odvápňujici funkci, zvuková izolace(tomu popravdě nerozumim) dvě bidetové hlavice z nichž jedna je Lady Spray!.

Ještě ne, ale tohle má trochu přebujelé funkce.![]()
Jinak hlásím, hlavně pro Evaeva,
Že v IKEA poradenství nad tím taky zlomili hůl, takže si jdu zítra pro návrh do místního kuchyňského studia.
Dotaz do plena.
Podlaha do kuchyně. Lino, dlaždice či co? Kuchyně bude užíváná a bude se v ní vařit. (a Mha je kopyto a padají jí věci z rukou:)
Mha vinyl?
Mha pro ty složitější prostory ta ikea moc není, bohužel. Pokud je u vás někdo šikovný, tak možná zvládne upravit některé ty korpusy a pak bys potřebovala dvířka od truhláře, což by mělo vyjít levněji než celá kuchyně.
Co se týče podlahy. Co bude jinde? Malým prostorům pomůže, když je podlaha všude stejná, ideálně bez prahů a lišt. Vinyl není špatná volba. U kina bych si dala pozor na to, kde bude spára. Nebo ta dlažba samozřejmě, akorát někomu může připadat studená.
Kan prosím, čo je to Lady Spray?
RoSa ty lišty ani být nemusí. A souhlasím, vinylová "prkna" vypadají pěkně, má to i trochu strukturu a dobře se to udržuje.
RoSa my máme vinyl a muž si dlouho (dokud jsem mu to neřekla) myslel, že je to dřevo.
A teď zas synovi říkal, ať tu nechodí v kopačkách a nepoškrábe tu dřevěnou podlahu. 
Kan prosím, čo je to Lady Spray?
Já to chápu jako jemnější bidetovou spršku.. Jakože to na jemné a citlivé ženské partie tam dole netryská, ale jen decentně kropí. My máme taky ve wc spršku a když tomu vosolíš, tak ti to může amputovat koule. Tady jsou dvě, jedna na tu amputaci a ta druhá. :D Jo sklon tam bude toho proudu taky jiný.
Evaeva taky na podlahovku je vinyl mnohem lepší, než dřevo.
Kan aha, lebo my mame bidet a ked som riesila nejake problemy, tak som si uvedomila, ze tie bidety su fakt robene pre chlapov, lebo dama by spravne potrebovala sprchu z opacnej strany, teda, ehm, spredu dozadu.
Jaký to máte bidet? Já si sedám čelem ke kohoutku/ke zdi, takže proud vody jde zepředu dozadu...
Odborný dotaz. Kopačky jsou na vinylu v pohodě? Žádné rýhy?
Makara tak ale to by som sa asi musela prakticky kompletne vyzliect, to mi je uz prijemnejsia sprcha ![]()
Mha kopačky v pohodě, ale poškrábala jsem ho vysavačem a vůbec nevim jak.
Asi jsem při vysávání tahala za hadici a táhla ho za mnou na zadních.
KanJa nechapu, co se na WC dalkove ovlada
Teda kez by to slo!
Mha Dvoje sousedi mají takový už hodně dražší vinyl a vypadá to fakt výborně, jako ta cena tu estetiku asi hodně posunula..Nic s tím za roky není, v kopačkách tam asi nechodí, ale mají malý děti.
Mha náš vinyl zatím přežil téměř vše, na jednom místě nám muselo upadnout něco ostrého a těžšího, tam je vryp. Řekla bych, že kopačky by dal, atletické tretry nikoliv
V práci jsme ho běžně navrhovali do hospod. Navíc má tu výhodu, že se případná poškozená lamela dá snadno vyměnit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my