Pokud byste se náhodou ocitli v Abertamech, doporučuji prohlídku Vily Felicitas Je sice před totální rekonstrukcí, ale i tak to stojí zato. Provází ředitelka muzea.
design a architektura
Přesvědčila jsem muze, že vyměníme skleněnou zástěnu na vaně za závěs. Běda vám, jestli to nebude fungovat.
U nás budeme muset opustit od realizace závěsu, protože zatím jsem nenašla dodavatele na tyč. Potřebujeme buď dlouhou nebo kulatou. V koupelnových studiích na mě koukají, jestli jsem nespadla z višně, že chci závěs. Minulý týden se tedy jeden ochotný mladík nabídl, že rozešle poptávku po dodavatelích. Jsem zvědavá, jestli bude úspěšný.
S kouplenou jsme momentálně ve fázi kompletního vybourání a se spadlou bradou zíráme, ale hlavně náš stavař, co dokáže amatérský kutil a jak dlouho to jakž takž drželo. Zatím jsme objevili uřezaný nosný stropní trám, elektřinu taženou pod omítkou v prodlužovačce a zeď, která spadla, když se začaly oklepávat obklady. Ještě nás čeká odhalit podlahu. Dělala jsem si srandu, že si dáme koupelnu k Vánocům. No, tak smích mě přešel a asi fakt jo ![]()
notna u nas to vyriesila teleskopicka z Ikea a slúži uz 15 rokov.
Niekedy tie kúpeľňové štúdiá robia škodu sami sebe.
notna
Zrovna jsem si na tebe minulý týden vzpomněla, když jsem byla ve sprše se sedátkem pod baterií. Budete ho tam nakonec mít?
slniecko Díky za tip, bohužel ta z Ikea je krátká pro naše potřeby. Dá se najít na netu, co potřebuji. Ale moje původní vize byla objednat a koupit všechno na jednom místě. Chtěla jsem se tím vyvarovat nákupu něčeho, co k nám nebude pasovat, případně k tomu nekoupím správné komponenty, protože tomu prd rozumím apod. A pak taky kvůli jednoduššímu vrácení nebo reklamaci.
Tabea A dobrý bylo sedátko? U nás je stále v plánu, ale uvidíme, jak to dopadne. Až se odhalí úplně všechno, budeme vědět, jestli moji vizi lze vůbec realizovat za nějakých přijatelných podmínek.
notna mně to přijde vždycky dobrý, i když si nesedám. Ale jako šikovný odkladiště bez debat.
Tabea Odkladištěm by měla být nika v čele sprcháče, ale určitě se hodí i další plocha. Dispozičně, pokud to vyjde, by to u nás mělo být takto. Sedátko by mělo být ve sprše na té levé straně. Fotka je z Pinterestu jako moje inspirace s rozvržením prostoru.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY