Zahrada na niti jak uz padlo no
design a architektura
Název jezerní skřítek jsem neslyšela, akvaristi tomu ale běžně říkají řasoukole - váže se k nim i romatnická legenda - viz odkaz.
Měla by jít koupit i v akvaristice nebo na akvaristické burze :-).
Fakt? Tak to mi napověz... Kdyby to nebyl ve třetím patře obyčejného holešovického činžáku, tak mě napadá lecos, ale takhle...
.
Já už se lekla, že krom tlustých kolenou teď přijdou na přetřes i neforemný lýtka!
Myslím, že ten byt někdo zrekonstruoval s cílem prodat ho bohatým Rusům, kteří byt (tedy i místo a dům) často ani nevidí. Bydlím na P6, tady se prodávají ještě větší šílenosti. Tohle je aspoň po rekonstrukci, i když teda pro mě je tohle stav před rekonstrukcí
.
Já mám mezi bohatými Ruskami pár známých a žádná z nich by do činžáku nešla... Ani do interiéru jak pro Donalda Trumpa...
.
jak vypadá interiér donalda trumpa?
Ani do interiéru jak pro Donalda Trumpa...![]()
Já jen vím od kamarádky z realitky, že byty ve starých domech v Praze opravdu kupují. P1, Vinohrady, Dejvice, Bubeneč, Holešovice nejvíc. Nebydlí v nich, jsou to investice. Interiéry se často upravují do podobného stylu, byty se lépe prodávájí. Cena se pohybuje kolem těch 100tis/m2. Třeba se pohybujete v jiných kruzích.
Nejdou mi vkládat obrázky, ale když si zadáš Donald Trump flat, tak ti to vyjede :-).
oh god!
tam bych okamžitě umřela.
A nebo se tím ty moji známé nechlubí...:-).
To já taky...
mně se hrozně líbí, když jsou v obýváku nižší skříně, a nad nimi hodně obrazů.
blbý je, že se mi líbí všechno, třeba i jedna sytě modrá nebo dokonce červená zeď, ale současně i takové "whites odstíny", pruhované koberce, pastelové koberce, bílý nábytek i tmavý nábytek i šílený nábytek...takže jsem si zatím koupila jen úplně pitomou bílou lampu a nikdy si nic nevybavím, protože budu pořád váhat ![]()

ale taky se mi líbí třeba tohle a klidně bych v tom bydlela
(jen jiné světlo bych brala) jak se pak má člověk rozhodnout...a když se rozhodne, kde to má sehnat?
To se mi libi oboje,mela jsem to v plánu,taky mam na to v obýváku galerijní listu,ale nez jsem zvládla doplnit,tak mi přestali v ikee prodávat rámečky v bříze a kombinovat nechci ![]()
blbej dotaz...jak vypadá galerijní lišta? (aneb uka uka!
)
mě ikea nštvala, protože jsem tam chtěla koupit kuchyni. měla jsem vybranou - a přestali na ni dělat ty jediné vhodné úchytky. s jinými vypadá naprosto o ničem. tak nic ![]()
Zrovná tak ako ten posledný obrázok by som ti vedela zariadenie dodať. Farbu na stenu si už vyberieš sama. Kreslo, skriňu, komodu, okrem lustra. Žiadny problém. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY