to vlevo znam, to vpravo je teda husty, ale na to asi nemam koule ![]()
design a architektura
Se to nehejbe, ale stejně no :-D
je hodne druhu mam vyzkouseny tenhle kozovity, je odolny snese stin a roste fakt pomalu. akorat se nesmi prelivat.
kozovity muhehe
piště tu diakritiku, lidi! předejdete mnohým nedorozuměním ![]()
ale ten pepřenec je vážně hezký, píšu si!
jsem chtela vlastne napsat duznaty;-)
jj narozdil od vetsiny klamavych reklamnich fotek takhle vypada i v realu:P
jeste mam rada obycejny potos ale ten se musi dost usmernovat aby nevznikla takova ta plaziva prisernost
kde se to bere, to potřebuju!!!!
já mám ráda tlustice, rostou celkem pomalu, daj se ostříhat nebo zbonsajovatět, nemusej se moc zalejvat a celkově jsou super.
ten mám taky, zdědila jsem ho z předchozí kanceláře :)
a pořád ho motám kolem dokola, už mám takový obří hustý kruh.
Ale když mají málo světla, jsou z nich chobotnice.
ja ho furt striham ev i dosazuju, slahouny se mi nelibi
to jo, to je pravda
jj tlustice jsou fajn, prezijou i zar za oknem v lete se zalitim max co dva tydny a jediny vysledek je ze uz asi tri roky nepoporostly:-) ve stinu nevim
voni se ve stínu tak hodně za tím sluncem natahujou, jsou tenký a dlouhý a trochu i zkroucený. Ale já už mám tři kvalitní stromky, já je miluju
Co to je já to chci, kde se to bere?
Tlusticw taky doporučuju, mám je už roky..
Já mám kolo v bytě a máme od něj špinavou zeď.. A až si pořídíme ten věšák, tak bude špinavá zase tam.
A obézní královnu krásy Adenium obesum?
To vypada na Zahradu na niti, ve Skolske. Dela vetsinou zavesne veci, ale videla jsem i stolni varianty, i s vodou. Chtela jsem dat link, ale jeji stranka neni dostupna. Staci ale zadat jmeno do googlu a prohlednout si galerii obrazku.

já už si to taky vygooglila, zrovna jsem dneska tamtudy šla, škoda, že jsem to nevěděla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY