design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. října 2017 14:35
Reakce na ice:

No ale nellielovett  to tak nepsala, že musí..myslím, že to byla fráze v podobným principu jako s tou žárovkou a pusou..prostě se tu o tom bavíme, takže začla bejt zvědavá, jak to ta kamarádka má a proto se přísptě bude muset kouknout (ne že ty jí to přikazuješ)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. října 2017 14:38
Reakce na Potrefenáhusa:

jenže já nepíšu, aby si to nepořizovali, což tu mnozí mám pocit nepochopili.

mně jen přijde, že jakmile člověk nad tím neáchá, začíná být nějak silně mimo proud. MNĚ to přijde neskutečně nepohodlný a všechny, i vámi všemi jinak obdivované interiéry, silně pro oko, pro design, všechny jako katalog, ve kterém se nedá pohodlně bydlet.

jen mám jeden dojem, který mi přijde nikoli subjektivní, ale objektivní: na koze s uřezanýma nohama se dobře sedět nedá, to mi nikdo nevyvrátí. ale na instagramu určitě vypadá neotřele. a o tom mi přijde většina nebo možná všechny ty interiéry, minimálně na posledních stranách. mně. jiným to neberu, ať si doma mají klidně lopatku na smetí vedle utěrky a kolo nad postelí 

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 08. října 2017 14:51
Reakce na Jiná Realita:

a ja k tomu jen dodavam, ze do urciteho veku/kondice/svetonazoru je to proste dotycnym lhostejny jestli je koza nebo pohovka pohodlna. chteji to mit krasny, tak maji. jim se v tom urcite bydli vyborne, protoze interier splnuje co od nej ocekavaji=fotogenicnost.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. října 2017 14:55
Reakce na Jiná Realita:

Já myslím, že to pochopili dobře, jen měli prostě potřebu vyjádřit se k věci, stejně jako vy. Jinak teda, tyhle věci se mi líbí už dlouho, ne protože sou moderní (prováns se mnou před tím ani nehla), uřízlou kozu sem zuřivě hledal a nenašla, smetáček je stopro na mouku (ale já tohle věšení na zeď úplně odbourala, nicméné já sem extrém, nemusela bych ani otevřený police v kuchyni) a kolo nad pohovkou m8 přijde nepraktický, ale dokážu pochopit, že nějakej fanda do kol si to tam s láskou dá..já mám zase asi šest ošatek na chleba v jednom vachlavým sloupci 

a dejte teda něco, co se líbí vám, není nad rozmanitý podněty..

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 08. října 2017 15:01
Reakce na ice:

To byl vtip.

Když se tu měřilo zápěstí, tak jsem si ho změřila. Když se tu řeší šmouhy od kola na zdi, tak půjdu a kouknu se, atd...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. října 2017 15:34
Reakce na Ounz:

když najít nějakou inspiraci, která by se líbila tak nějak celkově mně, je právě hrozně těžký.

protože na těch instagramech je buď prováns, nebo různé intenzity skandinávského stylu 

takže má spíš schované, jaké se mi líbí domy :)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. října 2017 15:37

Nastesti jsou i interiery, ktere jsou jak pro uzivatele pohodlne a uzivatelsky prijemne, tak zaroven fotogenicke. Skoda delat kompromisy tam, kde to neni nutne 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. října 2017 15:54
Reakce na Jiná Realita:

Tak dům pěknej, akorát teda to okno dole za mě ne (a jinak maj vevnitř vitru ale  )

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. října 2017 15:57
Reakce na Ounz:

mně se právě líbí to okno :) ne tedy ze všech stran, ale takhle z té jedné.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. října 2017 16:01

co se interiérů týká, jsem na něco, čemu říkám pracovně americký styl.

jenže nemám ani jedno foto, o kterém bych mohla říct takhle to celé beru. oni totiž mají v obýváku vždycky moc gaučů a křesel, to bych nechtěla.

ale jinak se mi líbí sladění koberců, pohodlné gauče, krby, to, že mají vystaveno minimálně "dekorativních předmětů", lampy, na zdi velké obrazy...

tady z toho odkazu bych si něco určitě namixovala  (edit: myšleno fotky dole)

https://cz.pinterest.com/pin/147774431495099915/

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. října 2017 16:08
Reakce na Jiná Realita:

Já ty velký okna nerada, nebo může být belký, ale ne od země. Líbí se mi takový ty ‘tovární okna’ velká plocha z malejch tabulek..

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 08. října 2017 18:13
Reakce na Ounz:

No pokud se daj otevřít (nejlépe šoupací), tak zas ten kontakt se zahradou je docela fajn, ne?

Mně se kdysi líbil Philippe Starck Wooden House,  ale chce to ten březovej háj kolem ....to už je strašně dávno (r.1994?) ... a koukám, že ho to furt drží: http://www.starckwithriko.com/

Jinak zajímavej lustr do kuchyně

edit: aha, tak je to mrňavý...

49432 příspěvků moje polička 08. října 2017 18:54
Reakce na jinx:

Nastesti jsou i interiery, ktere jsou jak pro uzivatele pohodlne a uzivatelsky prijemne, tak zaroven fotogenicke. Skoda delat kompromisy tam, kde to neni nutne 

no to jasně. já věřím, že pro ně to je pohodlný tak akorát. pro někoho zas ne (mě a JR a naši babi:-)) tak si zas vyberem něco podle svýho. mě tohle baví, hledat věci který vyhovují prakticky a současně jsou krásný. obě ty části (praktičnost i krásu) vidí prostě každý jinak.

Offline 999
19889 příspěvků moje polička 08. října 2017 18:55
49432 příspěvků moje polička 08. října 2017 18:59
Reakce na 999:

49432 příspěvků moje polička 08. října 2017 19:05
Reakce na Ounz:

jinak to křeslo z ikea cos postovala se mi líbí, určitě bude fajn. a mojí představě pohodlí i krásy vyhovuje třeba taky tohle

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. října 2017 19:17

To má mamka, je opravdu dobrý, i pohodlný a zatim drží. Ale já potřebuju něco míň zakloněnýho, což to první zdá se splňuje :)

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. října 2017 19:18
Reakce na RoSa:

No..ani tak to úplně nepreferuju, ale chápu, že je to praktický

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. října 2017 19:34
Reakce na 999:

nějaký zbohatlický rus se možná najde?

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. října 2017 19:44
Reakce na 999:

Tyjo..jak rádobybóbl hotel  si nějak nedovedu představit tam žít (ale že to před tou luxusní rekonstrukcí musel bejt krásnej byt)