neumím si představit bydlení s bílou podlahou
jako na fotkách pěkný moc, ale musí na tom být vidět úplně všechno. a já jsem líná leštit každý den a uklízečku nemám.
design a architektura
Samantha ten posledni se libi i mne, i ten bilej nad tim, ale pan 46 architekt nebo kdo to je, tak za me ne. Vypada to jako mix babiccine chalupy, designovyho loft bytu, koupelnovyho studia a studentske kavarny v suterenu skoly. Too much!!!
Samantha keby sa ešte raz sťahujem, dám si bielu liatu podlahu. A kašlať na udržbu, všetko niečo potrebuje.
Jiná Realita bila je v pohode, tmava je horsi.
Samantha to posledni uz ne, trochu ekl
viktorka_od splavu já mám právě tmavě hnědou matnou podlahu v koupelně a jsem s ní maximálně spokojená. důležitý je podle mě ten mat. lesklá tmavědmodrá je na wc (tehdy před 25 lety to frčelo asi) a ta je strašná, vteřinu po umytí jsou na ní první fleky, stačí přejít v bačkorách a jsou tam vidět otisky nohou ![]()
Vám se člověk prostě nezavděčí
tak pak už jen toto ...

Jiná Realita asi dle materialu, tmavy mat dlazbu i plovouci a nicmoc, hrozne razi kazdej bilej drobek. ciste bilou bych taky nemusela ale byt na vyber jen z tech dvou vitezi bila. mela jsem takovou “spinave bilou” dlazbu a videt nic
viktorka_od splavu ja mám všade teraz tmavu drevenu podlahu wenge mali. A v pohode, bordel na nej vidieť tak ako aj na svetlo hnedej pred tým. Nuž, my chodíme doma v botách kludne a ked už sme dnu nastálo a nechystáme sa vybiehať, tak papuče . Návštevy sa vyzuju na vlatné nebezpečie, ja im v tom bránim.
Janulik03 má bych právě výhledově taky chtěla domácnost, kam se může přeběhnout normálně v suchých botách (třeba v létě se ze sandálů moc nevyzouvám, když něco dělám venku, taky až potom, kdy vím, že budu doma aspoň hodinu, ne pět minut). nemyslím boty zablácené nebo mokré. návštěvy se taky zouvají na vlastní nebezpečí, vždycky jim říkám, že pes se doma taky nezouvá
v botách nechodím jen do patra a do ložnice a tak, ale na chodby a do obýváku jo, kdo by se dvacektrát denně pořád přezouval, když třeba hrabu trávník a mezitím chodím koukat, jak se vaří oběd.
strašně se mi líbí kusové měkké koberce, ale mému životnímu stylu to bohužel moc nevyhovuje :/ i pes ze dvora dovnitř často zavítá.
Potrefenáhusa Ta klimatizace/ topení uprostřed zdi mi teda přijde fakt strašná :)
Jiná Realita tak ale to se přece nedává do kuchyně, to se dává právě někam do ložnice, kam se v botách nechodí. Stejně jako kusovej měkkej světlej koberec...přece si ho nedáš do kuchyně, to ani v bytě, kde se zouváš za dveřma
Klara ale jo, tak ale asi je to nějakej bejvalej industriální prostor, taky to vypadá jak napůl zakopaný do země
Potrefenáhusa na fotce před chvílí to právě měli v obýváku, což je v mém případě místnost, přes kterou se chodí všude.
asi jsem to nerozvinula - ty kusové koberce se mi líbí právě v obýváku pod gaučem a konferenčním stolkem
ale tam já mám psa smraďocha a chodím tudy na zahradu, v létě. takže asi houby ![]()
I já... tak ještě tento
Tak tady by mě asi znervózňovala ta podlaha na koso, pro klid duše potřebuju v obytném prostoru systém kolmic, jakýkoli šikminy a oblouky (u těch teda existují velmi řídké vyjímky) mi vadí.
Jiná Realita my máme aj tie koberce. Ale v kuchyni mám biely vlnený tkaný koberec , ten sa dá prať v pračke a je to príjemnmé na nohy. V obyvačke sme mali kremový s vysokým vlasom, ale Elzičke bolo zle a nestihla vybehnut von, tak som jej ho dala do budy (v ktorej spia kočky) a pokukujem teraz po novom z Ikea koberec.
TEn sa mi páči, že dodá farbu do miestnosti. No a naučiť našu potvoru, aby počkala, až jej očistím labky ked prší nebolo až také náročné. Skor to dlho trvá. Potrebujem niečo na labky ako je toto čistič labek, len neviem ako je to v praxi.
Jiná Realita tak jedině koberce co se dají lupnout do pračky. a velkou pračku:-))
Potrefenáhusa asi kdybych si to zabordelila sama... by mi to nevadilo. ale takhle z fotek to na mě působí že bych se tam trochu štítila sednout teda
Jiná Realita no to fakt nejde
Potrefenáhusa taky jsem na to na FvF koukala a za me dobry ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY