design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 13:33

neumím si představit bydlení s bílou podlahou  jako na fotkách pěkný moc, ale musí na tom být vidět úplně všechno. a já jsem líná leštit každý den a uklízečku nemám.

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 13:33

Samantha ten posledni se libi i mne, i ten bilej nad tim, ale pan 46 architekt nebo kdo to je, tak za me ne. Vypada to jako mix babiccine chalupy, designovyho loft bytu, koupelnovyho studia a studentske kavarny v suterenu skoly. Too much!!!

Online Janulik03
20377 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 14:27

Samantha keby sa ešte raz sťahujem, dám si bielu liatu podlahu. A kašlať na udržbu, všetko niečo potrebuje.

Offline viktorka_od splavu
49431 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 14:34

Jiná Realita bila je v pohode, tmava je horsi.

Samantha to posledni uz ne, trochu ekl

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 14:37

viktorka_od splavu já mám právě tmavě hnědou matnou podlahu v koupelně a jsem s ní maximálně spokojená. důležitý je podle mě ten mat. lesklá tmavědmodrá je na wc (tehdy před 25 lety to frčelo asi) a ta je strašná, vteřinu po umytí jsou na ní první fleky, stačí přejít v bačkorách a jsou tam vidět otisky nohou 

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 14:40

Vám se člověk prostě nezavděčí  tak pak už jen toto ...

49431 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 14:41

Jiná Realita asi dle materialu, tmavy mat dlazbu i plovouci a nicmoc, hrozne razi kazdej bilej drobek. ciste bilou bych taky nemusela ale byt na vyber jen z tech dvou vitezi bila. mela jsem takovou “spinave bilou” dlazbu a videt nic

49431 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 14:42
Reakce na Samantha:

Online Janulik03
20377 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 14:44

viktorka_od splavu ja mám všade teraz tmavu drevenu podlahu wenge mali. A v pohode, bordel na nej vidieť tak ako aj na svetlo hnedej pred tým. Nuž, my chodíme doma v botách kludne a ked už sme dnu nastálo a nechystáme sa vybiehať, tak papuče . Návštevy sa vyzuju na vlatné nebezpečie, ja im v tom bránim. 

Online Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 14:51
Reakce na Samantha:

I já...  tak ještě tento

​tenhle byt znám odsud - ono je to teda spíš takový umělecký studio, mně by asi takovýhle bydlení hodně vyhovovalo, pro někoho už možná moc bordel a dost věcí dost opoužívaných, mně se to líbí

Každopádně prostor specifickej v Brooklynu

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 14:52

Janulik03 má bych právě výhledově taky chtěla domácnost, kam se může přeběhnout normálně v suchých botách (třeba v létě se ze sandálů moc nevyzouvám, když něco dělám venku, taky až potom, kdy vím, že budu doma aspoň hodinu, ne pět minut). nemyslím boty zablácené nebo mokré. návštěvy se taky zouvají na vlastní nebezpečí, vždycky jim říkám, že pes se doma taky nezouvá  v botách nechodím jen do patra a do ložnice a tak, ale na chodby a do obýváku jo, kdo by se dvacektrát denně pořád přezouval, když třeba hrabu trávník a mezitím chodím koukat, jak se vaří oběd.

strašně se mi líbí kusové měkké koberce, ale mému životnímu stylu to bohužel moc nevyhovuje :/ i pes ze dvora dovnitř často zavítá.

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 15:00

Potrefenáhusa Ta klimatizace/ topení uprostřed zdi mi teda přijde fakt strašná :)

Online Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 15:01

Jiná Realita tak ale to se přece nedává do kuchyně, to se dává právě někam do ložnice, kam se v botách nechodí. Stejně jako kusovej měkkej světlej koberec...přece si ho nedáš do kuchyně, to ani v bytě, kde se zouváš za dveřma

Online Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 15:04

Klara ale jo, tak ale asi je to nějakej bejvalej industriální prostor, taky to vypadá jak napůl zakopaný do země

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 15:04

Potrefenáhusa na fotce před chvílí to právě měli v obýváku, což je v mém případě místnost, přes kterou se chodí všude.

asi jsem to nerozvinula - ty kusové koberce se mi líbí právě v obýváku pod gaučem a konferenčním stolkem  ale tam já mám psa smraďocha a chodím tudy na zahradu, v létě. takže asi houby 

Offline Isca
4894 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 15:07
Reakce na Samantha:

I já...  tak ještě tento

​Tak tady by mě asi znervózňovala ta podlaha na koso, pro klid duše potřebuju v obytném  prostoru systém kolmic, jakýkoli šikminy a oblouky (u těch teda existují velmi řídké vyjímky) mi vadí. 

Online Janulik03
20377 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 15:11

Jiná Realita my máme aj tie koberce. Ale v kuchyni mám biely vlnený tkaný koberec , ten sa dá prať v pračke a je to príjemnmé na nohy. V obyvačke sme mali kremový s vysokým vlasom, ale Elzičke bolo zle a nestihla vybehnut von, tak som jej ho dala do budy (v ktorej spia kočky) a pokukujem teraz po novom z Ikea koberec

TEn sa mi páči, že dodá farbu do miestnosti. No a naučiť našu potvoru, aby počkala, až jej očistím labky ked prší nebolo až také náročné. Skor to dlho trvá. Potrebujem niečo na labky ako je toto čistič labek, len neviem ako je to v praxi. 

49431 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 15:11

Jiná Realita tak jedině koberce co se dají lupnout do pračky. a velkou pračku:-))

Potrefenáhusa asi kdybych si to zabordelila sama... by mi to nevadilo. ale takhle z fotek to na mě působí že bych se tam trochu štítila sednout teda

Online Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 15:13

Jiná Realita no to fakt nejde

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 15:14

Potrefenáhusa taky jsem na to na FvF koukala a za me dobry