viktorka_od splavu jo, ta sedačka je trochu zu viel ![]()

viktorka_od splavu jo, ta sedačka je trochu zu viel ![]()

Potrefenáhusa tá bude pre toho psa, čo je na fotkách.![]()
Potrefenáhusa v tom bytě je všechno nějak chcíplé, i kytky ![]()
Janulik03 můžu zaručit, že pupkovy labky bych do čističe labek (to je boží
) určitě nikdy nedostala. úplně živě vidím, jak funí a schovává nohy ![]()
Potrefenáhusa ale jinak je ten gauč nádherný, já bych ho nově počalounila a brala hned.
Jiná Realita no ved to, ale strašne sa mi to páči. ![]()
![]()
Jiná Realita už asi upgradovali :-D

Potrefenáhusa To jako normálně choděj po těch žebříkoschodech, kde se není čeho držet? Sletěla bych třetí den nejpozději ![]()
coralline rebrikoschody este daj daj, jedine co ma zarazilo je ten vstup na ne z vrchu. Otvoris dvere nesustredena a tresk, uz schody nepotrebujes. Vlastne je ten gauc umiestneny celkom strategicky
Potrefenáhusa Při představě, že otevřu dveře a zapomenu, že tam jsou schody ... ![]()
Janulik03 Po tom se dá sestupovat jedině pozadu. Asi tam nechodí v pouzdrovkách. ![]()
Bledule tento typ schodov ma sestra v dome, ale so zabradlim. Odvtedy jej svokra, nebola u nich na poschodi. Ma pred nimi respekt. A raz po nich vybehol ich pes RR a dolu ho museli zniest dvaja chlapi.
![]()
Janulik03 Já myslím, že by museli snášet i mě. Nahoru bych vylezla, ale dolů se sebezapřením. ![]()
Bledule To mě fascinovalo kdysi v jedné hře v Semaforu - Suchý po takovém žebříkoschodišti seběhl, normálně obličejem dopředu a dost rychle.
Janulik03 To je pravda
ale měli by teda na tý straně sundat opěrku, o tu to může bolet.
Tak schválně jaký názor máte na tohle, mě se to asi nějak líbí (a to jsem přívržencem bílé, bílé a bílé). Mám k tomu spoustu výhrad (třeba bedničky na všech stěnách), ale ve finále si to dovedu představit. Teda jako šmajchlkabinet, nebo externí pracovnu/trucovnu, neee na furt.
Mně se to líbí barevně docela dost, jinak by ale všechny bedničky i zbytek nábytku okamžitě letěly - je to všechno takový moc provizorní i fórový na můj vkus.
Líbí se mi ten světlej byt od Samantha , tam bych nemusela nic měnit... to druhý vetešnictví už ne. Ta zanedbaná podlaha, uf.
jinx To je fakt strašný...
.
šílený...
škoda, že ukončili tu soutěž Pecka roku, tam byly podobný obludnosti a člověk se u toho dost pobavil...
smazali i bohatý archiv fotek...
Velmi příjemně působící bydlení.. mám ráda cihly a dřevo.
https://www.bydlo.cz/blog/industrialni-interier-s-nadechem-provence
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.