jinx Tak terasy obecně jsou docela průšvih... Když mi někdo ze známých řekne (větsinou se zasněným výrazem), že kupuje byt s TERASOU, tak si v duchu říkám, snad bude mít štěstí...
design a architektura
Dadoo Ta modrá je brutální na tý stěně v obýváku, doufám, že skutečně cihlový, plus to urputný ladění s gaučem...jinak pěkný.
Pěkný, až na tu modrou místy hodně na sílu. Už mi tam chybí jen nějaký velkoformátový umění.
Dadoo Přesně, modrou miluju a ve starým bytě jsem měla královskou modrovou vymalovanou jednu zeď, ale tady mi vysloveně překáží, nejhorší je na té zdi...
(OT) Tak jsem se chtěla podívat na tu modrou a nějak jsem překlikla a kouká na mně holá řiť ![]()
Jiná Realita jen tak mimochodem, jak tam ted silene stavi jeden byt za druhym, za chvili uz zadny park zidovske pece ani nebude...
Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!
Tak schválně jaký názor máte na tohle, mě se to asi nějak líbí (a to jsem přívržencem bílé, bílé a bílé). Mám k tomu spoustu výhrad (třeba bedničky na všech stěnách), ale ve finále si to dovedu představit. Teda jako šmajchlkabinet, nebo externí pracovnu/trucovnu, neee na furt.
andulka01 Mně se to docela líbí (ale já teda mám ráda barvy). Hlavně ty skleněný zdi, má to takový nádech loftového bydlení. Pochopitelně taky s výhradami, ale jako základ fajn. Kdyby mě borec pozval do takového bytu, nelekla bych se ![]()
andulka01 Za mě nee, je tam prostě všeho moc, moc na efekt. Byt v secesním domě s tak skvělejma oknama bych řešila určitě jinak.
andulka01 Ale jo, základ (stěny, okna, podlaha) na mě působí příjemně, část pičičurek vyházet a část nahradit jednoduššíma věcma, a líbilo by se mi to.
andulka01 strasne.
cha, mě to vyhodilo na tohle "levné bydlení":-)) https://bydleni.idnes.cz/ecocapsule-levne-bydleni-maly-domek-mobilni-domek-obytna-bunka-slovensko-1lg-/architektura.aspx?c=A180327_132956_architektura_web
ušetřili zřejmě na vybavení kuchyně, jinak by to stálo melouny tři![]()
mně se líbí zdi, pruhy, ta dělicí zeď, dveře...
a ta kostkovaná lampa - ta je skvělá, neviděl někdo někde podobnou?
jinak bych musela vyházet všechny dekorace a hlavně bedničky na zdi. vlastně asi skoro všechno vybavení.
viktorka_od splavu JJ, a jak to ekobio převezli tím vrtulníkem :-)
Kde mohli slovenští ecosoudruzi udělat chybu? Třeba tím, že amíci tohle mají už několik desítek let a má to kola
jo a není k tomu potřeba vrtulník.

Za dva melouny bych si raději koupila kontejnerový dům.
andulka01 Rozesmála mě ta fotka umělecky rozkopnutých stylových bot.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY