design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 09:28
Reakce na andulka01:

Tak schválně jaký názor máte na tohle, mě se to asi nějak líbí (a to jsem přívržencem bílé, bílé a bílé). Mám k tomu spoustu výhrad (třeba bedničky na všech stěnách), ale ve finále si to dovedu představit. Teda jako šmajchlkabinet, nebo externí pracovnu/trucovnu, neee na furt.

​mně to přijde jako nakašírovaný filmový kulisy, možná tam toho hodně nafintili kvůli tomu focení.

Jinak ta kuchyně mi ale fakt přijde jako úlet, a to i v případě, že si v ní člověk jednou za týden uvaří kafe.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 09:33

Potrefenáhusa tak majitel je filmový architekt, asi si nosí práci domů 

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 09:45

andulka01 a mne sa to páči celé. Normálne som sa k tomu vrátila a pozrela a ešte raz. Ako pánsky byt uplne v pohode. Nie jeto moj štýl, ale aj tak dobre. Dokonca aj tie bagandže pri dverách mi nevadia. Cítila by som sa tam dobre.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 09:51

Janulik03 Kdyby pán byl pětadvacetiletej wannabe umělec a bohém, ještě bych to brala jako pokus o kreativitu a avantgardu, ze který časem vystřízliví, pánovi je žel šestačtyřicet

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 09:55

Mutziputzi a tak mne je jedno kolko mu je. Proste sa mi tie fotky páčia a neomdlela by som po príchode do bytu. Možno to má ako kulisy , čo ja viem, pohár vína a kávu by som si tam dala bez problémov. Nemám vkus, no. 

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:26
Reakce na Mutziputzi:

Janulik03 Kdyby pán byl pětadvacetiletej wannabe umělec a bohém, ještě bych to brala jako pokus o kreativitu a avantgardu, ze který časem vystřízliví, pánovi je žel šestačtyřicet

... ​a tudíž je oficiálně mrtvej , takže co si bude vyskakovat s nějakým vymazleným interiérem, že

Za mně dobrý, souhlas s Janulik03 

Offline coralline
2311 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:28

Potrefenáhusa Mně došlo, že se dívám na kuchyni, až když jsem si ty fotky projížděla potřetí Jako já nejsem sama moc velkej kuchař, ale v tomhle se dá uvařit fakt max to kafe. Možná ještě čaj.

20970 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:29

Samantha Mně je jenom o pár let míň, takže ho nepohřbívám, pouze tvrdím, že ho takováhle telecí "kreativita" už mohla opustit, ale jj, pán si taky asi myslí, že má vymazlený interiér

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:38

coralline kuchynu som si tiež nevšimla veru.  Ale tak tu kavu uvarit by šlo. 

Inak tá modrá farba  sa mi veľmi páči. Ten odtien by som vedela zužitkovať niekde na poschodí veru. Asi skočím dnes pre vzorkovník farieb, chytla ma chuť niečo natrieť. 

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 11:09

coralline Janulik03 Ale tak je to minibyt pro single chlapa, žejo, co si budeme namlouvat. Na kafe má stroj, vývrtka na víno tam zcela určitě bude a jí se venku nebo hotové, vždyť v té lokalitě má všechno u nosu. A v jeho věku už asi má rozmyšleno co k životu potřebuje a co zrovna ne. Za mě cajk, cítila bych se tam na návštěvě příjemně a vlastně by mě to u chlapa potěšilo, že chce mít hravý byt. Tóny té modré jsou fakt super.

Ale samozřejmě, že si ten prostor dovedu představit v mnoha dalších variantách - od naprosté strohosti až do indického bordelu. A každá ta varianta by se dala udělat dobře.

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 12:04
Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 12:27

Mutziputzi 

No, víš, já to pochopila tak, že ti k určitému věku určité věci nesedí.

To bych brala v případě, že je kritizována starší paní v minusukni. Nebo 10 letý kluk, který např. kouří.

Tam ano, tam je korelace věku k situaci zřejmá.

Ale to, že si někdo vybuduje, pa přímo vymazlí (nestydím se to napsat, protože pán si s tím evidentně dal práci, přemýšlel hodně nad detaily) byt, to mi prostě nevadí u jakéhokoliv věku.

No a že mu tam nafotili laškově pohozené boty?

To už je ale kapitola o fotografovi, bych řekla. Jednoho takového rádoby umělce znám.

20970 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 12:35

Samantha Aha, no tak já radši Brigitte Macron v minisukni, než tohodle vymazlenýho tvořila.

Online viktorka_od splavu
49431 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 12:44

Mutziputzi tak treba zil doted s manzelkou, ktera mu ten bordel netolerovala, toz si to chce poradne uzit takovy ala Saudek, brr

20970 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 12:45

viktorka_od splavu Je to takový šmucik jako ze Saudkovejch fotek no

49431 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 12:47

Mutziputzi jj smucik, presne. 

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 12:52

Mutziputzi viktorka_od splavu 

Jasně, máte jiné představy.

Tak jen pro mé info - co tedy se líbí vám?  Co třeba toto?

20970 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 12:56

Samantha Mnohem lepší, to se mi i líbí

49431 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 13:10

Samantha na me porad jeste moc lapacu prachu, ale dobry, tam bych se stehovala hned:-)

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 13:19

I já...  tak ještě tento