paktofonika na tom 1.obrázku, v pravym hornim rohu: co jim to visí ze stropu? krajková kozačka?
To je ten samorost nad stolem a na něm zvonek
...
paktofonika na tom 1.obrázku, v pravym hornim rohu: co jim to visí ze stropu? krajková kozačka?
To je ten samorost nad stolem a na něm zvonek
...
Mutziputzi cha cha chaaaaa, bozi, to jsem potrebvoala dneska, se pobavit!!!
Dadoo hezky, trochu vseho moc, ale bozi svetlo v kuchyni a docela se mi libi ta dlazna, uz bych k tomu nervala ty profilovany subway tiles a nelibi se mi obyvak, kuchyn je pekna
0zero7 Přesně! To světlo! Jasně různé věci se mi tam nelíbí, ale detaily nějak neřeším. Pro mě je vždycky rozhodující pocit, atmosféra, světlo, vzduch. Dětaily se dají upravit. ![]()
Samantha A proč by mělo vůbec něco bejt napsaný na rohožce? Návštěvu pozdravím sama, o rohožku si otírám boty.
Ne, já nápisy taky nemusím a anglický už vůbec ne... Ale často je to o kompromisu.
P.S. jednu rohožku bych možná ale brala - kdyby tam bylo třeba napsáno "Host do domu, hůl do ruky" ![]()
Tuhle mi jeden chlápek v bauhausu vnucoval tapety s písmeny. Na to mám jednu odpověď - když si budu chtít něco přečíst, tak na to mám takovou placatou věcičku, tam se vejde spousta písmenek...
co říkáte na tohle?
text jsem jen proletěla. přiznávám, že se mi líbí talíře, modré křeslo, veleryba, potahy, koberce....ale co z toho, když mám pocit, že to všecho dali do již předem unifikovaného bytu s plastovými příšernodveřmi a ošklivou kuchyní :/ že kdyby ty všechny dekorace byly v jiném interéru, bylo by to mnohem lepší.
Jiná Realita libi se mi ty talire, norcni stolek a prehoz pres postel, jinak je to takovy trochu jak kdyz chce a nemuze. Ty hnedy dvere otresny!
Jiná Realita Taniere sú pekne a to je asi tak všetko. Byt ináč taký nijaký, takto vyzerá teraz každý druhý zrekonštruovaný byt alebo byť v novostavbe.
Jiná Realita nuda. Ty dveře jsou děsný, lidi vůbec podceňujou dveře. Ale ty talíře se mi taky líbí.
Mi to prijde desne, dvere uplna katastrofa. Nelibi se mi ani linka a gratuluji jim k dokonale fadni dlazbe.
Novostavba z materiálů v základu, osmdesát odstínů a úprav dřeva a talíře se nevěší na stěnu, ale jí se z nich, sorry jako fakt ne, hrůza![]()
Mně se ten nápad s talíři na stěně líbí moc. Díky @jinx jsem ve zdejších diskusích objevila značku Fornasetti, o které jsem neměla tušení a talíře už mi stěnu zdobí taky, takže díky
...
Typově mi dveře nevadí, ale vadí mi hodně jejich barva vzhledem k podlaze. Když jsme kupovali byt,měly už byty navolené kombinace a občas jsem nevěřila, že to prodejce tak zmrvil. Naštěstí v našem vybraném byla stejná kombinace, protože měnit by se mi fakt nechtělo.
Kuchyň mi uspořádáním nevadí, ale dala bych jiná dvířka a bez úchytek. Takto se tluče další odstín dřeva.
Jiná Realita mi se libi ty dve zidle u jidelniho stolu, zbytek moc ne. Nemam rada byty, co jsou vymysleny do posledniho detailu, je to takovy krecovity. Ladit polstare na balkone s talirema na stene?
mě žere, jak developeři strašně kazí vkus. lidi žijou v bytě s tak hnusnýma dveřma a dlažbou odjakživa, postavil to developer, je to moderní, a jen tak mimoděk nasávají přesvědčení, že takhle je to žádoucí a hezké :/
Jiná Realita Tohle dává developer v ceně, to si museli zvolit sami, pokud to nekoupili od původního majitele. To není chyba developera.
Jiná Realita podle me se to tem lidem tak libi, jako zas bych je nepodcenovala. Developeri nemaji vzdelavat narod, ale chcou holt postavit a prodat s co nejvyssim ziskem.
Za sebe teda pokud nekdy budem kupovat byt, tak jedine starou zastavbu v centru, takze odchazim setrit
ted probehla nejaka nezarucena informace, ze najemni byt ve kterym bydlim snad v budoucnu bude mozny odkoupit, tak uz futruju rezervy :)
Jiná Realita taky si toho dost dovedu predstavit u sebe doma, ale holt ne takhle najednou :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.