viktorka_od splavu Mně by postel na podiu vadila teda. Bych se přerazila pokaždý, když bych šla rozespalá na WC ![]()
Samantha Koupelna dobrá, pokud se nachází v odpovídající zemi. Kdybych do něčeho takovýho vlezla v ČR, tak bych se lekla.
viktorka_od splavu Mně by postel na podiu vadila teda. Bych se přerazila pokaždý, když bych šla rozespalá na WC ![]()
Samantha Koupelna dobrá, pokud se nachází v odpovídající zemi. Kdybych do něčeho takovýho vlezla v ČR, tak bych se lekla.
coralline třikrát se přerazíš a pak už víš
schválně bych to určitě nechtěla, ale kdyby nebylo zbytí přežila bych to. tu kuchyň ale fakt ne
Jiná Realita mně už se to takhle nelíbí, jednak to teď vidim uplně všude, včetně už předudělanejch jakože jinak vzorovanejch a jednak už pro mě je to za hranou toho, co se docela rychle okouká. Kdyby to bylo jen na zemi, bylo by to mnohem lepší než i s tim pruhem na zdi
To abych popíchla tu sekci tady, co zde adoruje pitevní styl....
Jinak ne, gypsy styl se mi přestal líbit cca před 15 lety.
Ale určitě to muselo dát spoustu práce.
Nebo toto

Samantha prosim tě a to je kdo? ![]()
ony by se našly...
Samantha pitevni styl je co prosimte? takovy ty plechovy pulty v kuchyni?
Samantha Možná ty, o kterých si myslíš, že adorují pitevní styl, adorují zcela jiný styl, který tobě osobně s pitevním prostě splývá ![]()
Mně schody v interiéru nevadí, může to být zajímavý a rozčlenit prostor, přesně jak říká Mutzi. Ale musí to být schod, viditelný, ne takový pidischůdek jako tady-to je fakt spíš na zabití. Kdysi jsem byla v bytě v centru, odhaduju, že to byla původně chodba-celý byt byl dost úzký a do L a po pár metrech tam vždy byly cca tři schůdky, hrozně se mi to líbilo, ale byl to spíš takový bohémský byt :-)
Výškové rozčlenění v opravdu velkém bytě s vysokými stropy mi nevadí. Ale v takový nijaký novostavbičce to na mě opravdu působí jako zjednodušení si práce s rozvody. Jako že se v kuchni pode mnou bude houpat podlaha, protože je to dutý, tak to fakt ne.
To, že se čím dál častěji zabíjím o jakékoli schody, to už je jen můj problém :-) takže asi ne, nechtěla bych. Při představě, že z kuchyně nesu horký plech (a tedy nevidím na schody a kam šlapu) ![]()
Lilly_Ku Starou zastavbu v centru jsem si prala cely zivot. Dostal ji sourozenec.![]()
Potrefenáhusa mně by se taky asi víc líbila třeba jen podlaha nebo jen jedna zeď + umývadlo (pro ta mám přímo slabost), ale nenašla jsem lepší foto (ty kachle na mé fotce myslím ani nejsou nějak zvlášť mexické, jen prostě barevné).
Samantha Ta podlaha v tej posledni koupelne mi navozuje dojem rostouci plisne. Cely je to znacne psychedelicky, tam bych si teda nezarelaxovala. Ale urcite to dalo hodne prace ![]()
Ten schod v tom byte mi prijde extra pitomej, takhle v rohu, kolem toho ostry hrany, no za me taky ne. A ty calouneny kruhy za posteli vypadaji, jako kdyby prirazili postel pred Mickeyho klubovnu. ![]()
Samantha To je koupelna někde v Istanbulu, ne? Tam bych to dokázala pochopit. ![]()
Setare tak to se mi ulevilo že nejsem sama, kdo vidí mikymausovy uši:-D
Samantha Ta druhá koupelna je tedy řádně psychedelická.
Taková Žlutá ponorka říznutá kapitánem Nemo. ![]()
#Bledule nahodou v istanbulu maji dobry koupelny, bidet standard uplne vsude... bych si nechala libit, doma ho vylozene postradam!
Lilly_Ku I v běžných domácnostech?
Bledule nebo si aspoň nosej na záchod láhev vody, ale hadice a plastový konvicky bejvaj i na obycejnejch verejnejch tureckejch zachodech
muslimove jsou dost cistotny
Potrefenáhusa tak v tom horku je to i dost nutnost - s muslimama to moc nesouvisí bych řekla... v Thajsku jsou taky na veřejnejch záchodkách barely s vodou a nádobka, příp. hadice
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.