Jaký obklad k bílé kuchyňské lince? Byla jsem rozhodnutá o tom bílém, ale pak jsem našla ten barevný a váhám. Teď se mi líbí, ale možná by mě po nějaké době začal štvát?
Jaký obklad k bílé kuchyňské lince? Byla jsem rozhodnutá o tom bílém, ale pak jsem našla ten barevný a váhám. Teď se mi líbí, ale možná by mě po nějaké době začal štvát?

mne se libi a neomrzely by me, ale musela by byt cela kuchyn, ne jen linka, fakt jednoducha
mně se tohle taky moc líbí, jenom jak je to teď fakt hodně trendy a je to všude, nejsem si jistá, jestli mi to pomaloučku nezačne lézt krkem.
Ale souhlasím s Viktorkou, že si to žádá hodně jednoduchou kuchyň.
(Plánuju to do předsíně na zem) :-D
a viktorka
děkuji za reakce, kuchyň je bodbyn z ikea, není tak úplně jednoduchá v pravém slova smyslu, ale myslím, že by to se to k ni i hodilo, no i když... možná by to bylo až moc :-) to je dilema. Zvláštní je, že se mi tak líbí, a přitom vůbec nemám ráda moc strakaté věci, moc věcí u sebe a tak, vnáší mi to do mysli chaos a neuklizeno :-)
P.husa - na podlaze bude krásná, když jsem hledala inspirac,i našla jsem právě dost fotek s tímto stylem na podlaze, moc pěkné, budu se těšit, jestli pak ukážete.
jo a ještě by připadala v úvahu variace č. 2, má takové tlumenější odstíny..

Jak se mi to moc líbí, sama jsem si teď nechala dát takovou dlažbu do koupelny, tak v kuchyni bych šla do bílé. Je to větší prostor, tak aby Vám to časem nezačalo vadit.
Souhlas, na stenu je to mpc vyrazny, jak se mi to libi, tak po case by me to omrzelo. na podlahu predsin nebo koupelna super!
"moc pěkné, budu se těšit, jestli pak ukážete."
to je na dlouho ještě :-D My totiž kompletně rekonstruovali byt před 7 lety, ještě k němu něco připojovali a podlahu v předsíni jsme jako jedinou nechali starou, protože nebyla až tak hrozná, byla funkční a už nám nějak nezbyla energie.
Ale už jsem to nadhodila, když tu kolem toho šla řeč minule, a odpovědí mi byl opravdu nepříjemný pohled :-D Ale ona teda ta předsíň je malinká, spíš by šlo do úvahy, jestli to nevzít s novýma vchodovýma dveřma a nezabrat kus chodby.....:-D
O vikendu jsem narazila na docela dobrej batoh, jmenuje se to hinueber a jeste ho moc hipsteru nema. Tak jsem si tak na Vas vzpomela ;-)
Prostě si představ, že na ten obklad budeš koukat denně - příštích dvacet let ![]()
Ja sa ospravedlňujem, ja v tom bývať nebudem, ale na mňa to pôsobí asi takto:

Ako aj ja by som šla do nejakej inej dlažby ako bielej, ale asi nie tak...pačvorkovité?
jee dik, to je mile! :)
tyhle mi pripadaj az moc retro, asi nejsem uplne ta spravna cilova skupina ... ale se mnou to je tezky, po om vsem rozmysleni beztak nakonec poridim herschela a zaradim se :D
Tá kuchyňa na obrázku je dotiahnutá a designovo (farebne) čistá, s tým vzorovaným obkladom sa dojem naruší. Podľa toho o čo ti ide, ja by som volila bielu. Vyzerá to na škandinávsky design.....
a nellielovet - presne nad tim premyslim a na stenu za kuchyni ho asi nedam. Dam ho na zem, kuchyn bude jinak ve velmi jednoduchem (severskem) designu, a do koupelny. Barevne se budu drzet trochu zpatky, aby to nebyla uplna divocina. Nevim, jestli se na to budu divat dvacet let, ale deset asi jo ![]()
Na zem by se mi to libilo taky nejvic, do koupelny je to super napad, uz se tesim na ten novej bejvak co si zaridis!
Ty jo to by byla supa!! Uplne to vidim. Na Dolnaku jsem mivala kancelar :) jestli se nepletu, tak vy Obcas mrknete k mamince do obchodu, ze jo? :)
taky se chodím dívat, koupila jsem si tam nádhernej keramickej přívěšek na krk, všichni mi ho obdivují:) maminka tam má fakt moc krásny věci
Jee, tak to jsem rada. Me ted maminka poslala takovej velikej suk z hedvabi, z jakoby tkanicek, ja na sperky moc nejsem, ale tento je bozi, tak si ho casem vezmu. Jeste se mi libi ty plastovy na buzirkach od jedne vytvarnice z Prahy myslim. Vsak se klidne k mamince prihlaste, ona je ukecana jak ja ![]()
nebyla by fotka toho šperku nebo odkaz na internetový stránky toho maminčina obchodu?
popis jejího zboží zní dost zajímavě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.