design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Zapadlá
34 příspěvků moje polička 31. října 2016 10:41

Jaký obklad k bílé kuchyňské lince? Byla jsem rozhodnutá o tom bílém, ale pak jsem našla ten barevný a váhám. Teď se mi líbí, ale možná by mě po nějaké době začal štvát?

Offline Zapadlá
34 příspěvků moje polička 31. října 2016 10:43

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 31. října 2016 12:02
Reakce na Zapadlá:

mne se libi a neomrzely by me, ale musela by byt cela kuchyn, ne jen linka, fakt jednoducha

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 31. října 2016 12:14
Reakce na Zapadlá:

mně se tohle taky moc líbí, jenom jak je to teď fakt hodně trendy a je to všude, nejsem si jistá, jestli mi to pomaloučku nezačne lézt krkem.

Ale souhlasím s Viktorkou, že si to žádá hodně jednoduchou kuchyň.

(Plánuju to do předsíně na zem) :-D

Offline Zapadlá
34 příspěvků moje polička 31. října 2016 13:12
Reakce na Potrefenáhusa:

a viktorka

děkuji za reakce, kuchyň je bodbyn z ikea, není tak úplně jednoduchá v pravém slova smyslu, ale myslím, že by to se to k ni i hodilo, no i když... možná by to bylo až moc :-) to je dilema.  Zvláštní je, že se mi tak líbí, a přitom vůbec nemám ráda moc strakaté věci, moc věcí u sebe a tak, vnáší mi to do mysli chaos a neuklizeno :-)

P.husa - na podlaze bude krásná, když jsem hledala inspirac,i našla jsem právě dost fotek s tímto stylem na podlaze, moc pěkné, budu se těšit, jestli pak ukážete.

jo a ještě by připadala v úvahu variace č. 2, má takové tlumenější odstíny..

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 31. října 2016 14:36
Reakce na Zapadlá:

Jak se mi to moc líbí, sama jsem si teď nechala dát takovou dlažbu do koupelny, tak v kuchyni bych šla do bílé. Je to větší prostor, tak aby Vám to časem nezačalo vadit. 

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 31. října 2016 14:52
Reakce na nellielovett:

Souhlas, na stenu je to mpc vyrazny, jak se mi to libi, tak po case by me to omrzelo. na podlahu predsin nebo koupelna super!

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 31. října 2016 15:05
Reakce na Zapadlá:

"moc pěkné, budu se těšit, jestli pak ukážete."

to je na dlouho ještě :-D My totiž kompletně rekonstruovali byt před 7 lety, ještě k němu něco připojovali a podlahu v předsíni jsme jako jedinou nechali starou, protože nebyla až tak hrozná, byla funkční a už nám nějak nezbyla energie.

Ale už jsem to nadhodila, když tu kolem toho šla řeč minule, a odpovědí mi byl opravdu nepříjemný pohled :-D Ale ona teda ta předsíň je malinká, spíš by šlo do úvahy, jestli to nevzít s novýma vchodovýma dveřma a nezabrat kus chodby.....:-D

Offline Jordaan
146 příspěvků moje polička 31. října 2016 17:30
Reakce na Lilly_Ku:

O vikendu jsem narazila na docela dobrej batoh, jmenuje se to hinueber a jeste ho moc hipsteru nema. Tak jsem si tak na Vas vzpomela ;-)

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 31. října 2016 17:43
Reakce na Zapadlá:

Prostě si představ, že na ten obklad budeš koukat denně - příštích dvacet let 

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 31. října 2016 18:25
Reakce na Zapadlá:

Ja sa ospravedlňujem, ja v tom bývať nebudem, ale na mňa to pôsobí asi takto:

Ako aj ja by som šla do nejakej inej dlažby ako bielej, ale asi nie tak...pačvorkovité?

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 31. října 2016 18:37
Reakce na Jordaan:

jee dik, to je mile! :)

tyhle mi pripadaj az moc retro, asi nejsem uplne ta spravna cilova skupina ... ale se mnou to je tezky, po om vsem rozmysleni beztak nakonec poridim herschela a zaradim se :D

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 31. října 2016 19:41
Reakce na Zapadlá:

Tá kuchyňa na obrázku je dotiahnutá a designovo (farebne) čistá, s tým vzorovaným obkladom sa dojem naruší. Podľa toho o čo ti ide, ja by som volila bielu. Vyzerá to na škandinávsky design.....

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 31. října 2016 19:51
Reakce na Potrefenáhusa:

a nellielovet  - presne nad tim premyslim a na stenu za kuchyni ho asi nedam. Dam ho na zem, kuchyn bude jinak ve velmi jednoduchem (severskem) designu, a do koupelny. Barevne se budu drzet trochu zpatky, aby to nebyla uplna divocina. Nevim, jestli se na to budu divat dvacet let, ale deset asi jo 

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 31. října 2016 20:09

Na zem by se mi to libilo taky nejvic, do koupelny je to super napad, uz se tesim na ten novej bejvak co si zaridis!

Offline olte
764 příspěvků moje polička 31. října 2016 21:16
Reakce na 0zero7:

Ty jo to by byla supa!! Uplne to vidim. Na Dolnaku jsem mivala kancelar :) jestli se nepletu, tak vy Obcas mrknete k mamince do obchodu, ze jo? :)

taky se chodím dívat, koupila jsem si tam nádhernej keramickej přívěšek na krk, všichni mi ho obdivují:) maminka tam má fakt moc krásny věci

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 31. října 2016 21:20
Reakce na olte:

Jee, tak to jsem rada. Me ted maminka poslala takovej velikej suk z hedvabi, z jakoby tkanicek, ja na sperky moc nejsem, ale tento je bozi, tak si ho casem vezmu. Jeste se mi libi ty plastovy na buzirkach od jedne vytvarnice z Prahy myslim. Vsak se klidne k mamince prihlaste, ona je ukecana jak ja

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 13:26
Reakce na 0zero7:

Vsak se klidne k mamince prihlaste, ona je ukecana jak ja 

Toho se právě bojím! 

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 15:35

Něco z opačného konce designu a architektury:

http://extase-y.com/top-40-pires-fails-darchitecture

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 17:11
Reakce na 0zero7:

nebyla by fotka toho šperku nebo odkaz na internetový stránky toho maminčina obchodu?

popis jejího zboží zní dost zajímavě