Nooooo... trochu ukecana bude.
design a architektura
nebyla by fotka toho šperku nebo odkaz na internetový stránky toho maminčina obchodu?
popis jejího zboží zní dost zajímavě
Fotku suku nemam, ale mam doma tmave modrej, tak vyfotim. Libi se mi tyhle treba. Ten obchod je spis takovej tradicni, hodne vytvarniku z CZ. Zadna moderna, driv mela maminka obchody dva, ten druhej prodaval moderni design, ale moc to nefrcelo, bohuzel pro me, ten se mi libil hehe. Web neni ale na FB si muzete najit "U Zlate Stiky"
O tech strankach jsem premyslela, ale zbozi se meni tak zasto, ze online by prodavat neslo, oni taky ti vytvarnici casto nestihaji. Takze by to melo akorat statickou galeri, kam by se pridavalo. Tak nevim jestli to ma cenu. Klidne posbir
am nejaky nazor
y zde :)
jo a jeste tohle je dobry, mam ten naramek v cervene a khaki s mosazem a jsou fajn. Jinak obchod ma spis atmosferu co ja na prvni fotce :)

Jee, za mesic budu v Olomouci, stavim se tam!
Myslim, ze stranky maji smysl, i kdyby to melo byt jen par slov o obchodu, nekolik fotek a adresa. idealne nejaka mala story, vsak to znas :)
Tak to je takový ten efekt, že jste daleko a ona je ráda, že může mluvit s někým, kdo vás trochu zná, ne? Jednou jsem organizovala sraz z gymplu a volala jsem mamince spolužačky, která žije v Tel Avivu, v životě mě neviděla, vůbec jsme se neznaly, ale kecaly jsme po telefonu(!) asi půl hodiny ![]()
No na tom neco bude!! nejlepsi je, kdyz zrovna s mamou telefonuju a vleze tam nekdo koho znam haha
děkuju za fotky a odkaz, to je fajn, že maminka spolupracuje s domácími výtvarníky
většina dekorací jde teda mimo mě, ale je vidět, že obchod má moc hezkou atmosféru
Až na ty přechody podlah. Jednolitá by prostor ještě protáhla/zvětšila.
nj, zas kdo ví, co v tom bytě bylo předtím. Podlahy v pokoji jsou asi původní parkety, které by stejně byly vidět, kdyby se dávaly do předsíně nějaké nové. Mně se teda zrovna ta dlažba moc nelíbí, ale to už je takovej drobnej detail, celek mi přijde dost dobrej
Původní parkety jsou hezký. Ale určitě se dneska dá sehnat krytina aspoň podobná... Jinak celkovou dispozici vylepšili, to zas jo.
ještě se vrátím k těm dlaždicím. Taky jsme o nich uvažovali a pořád doufám, že budou, takže mám několik fotek uložených. Jsou to tedy většinou právě velmi jednoduché kuchyně. Ale našla jsem tam taky tuto, která je té vaší Ikea podobná a myslím, že to jde dohromady. Ale je vidět, že i ten obklad musí být jednodušší, ta mozaika už možná bude moc.

http://www.archdaily.com/795640/daku-mounts-typography-on-building-facade-to-create-dynamic-mural-powered-by-the-sun
Osklivy to neni, ja souhlasim s tim co rikala \Barbucha o podlaze teda desne se mi nelibi ten obklad za linkou, chapu ze to chteli asi "sjednotit" ale je to hruza celkem.
porad teda lepsi nez toto, tam taky asi nateklo dost love, ale vypada to desne, hlavne tak nejak zastarale, pritom je to jakoze moderni, uff.
tak to je strasny brrr. a pry zbytecne vysoke stropy ![]()
Majitel je patrně troaslík s agorafobií, jinak si to neumím vysvětlit. Mám nutkání se přikrčit jen při pohledu na ty fotky.
Podobné svítidlo jsme koupili do našeho prvního obýváku někdy po roce 1980. Tenkrát to bylo děsně moderní, ty nestejně dlouhé šňůry. Akorát to teda nebylo ze skleněných úlomků, ale z plastu, vevnitř té koule to dělalo jakoby bublinky.
Narazila jsem na půdě na balík časopisů Schöne Wohnung z let 70., vypadá to dost podobně, kaskády skleněnéch koulí od stropu až k zemi a prapodivné černé buřtíkové fotely "polosedím pololežím."
Ta kaskáda byla děsně nepraktická, šňůry to mělo dlouhé a spodní koule svítila sedícímu člověku přímo do očí. Takže jsme to celé zkracovali a pak zas ta horní byla skoro až u stropu, no nějak jsme my a asi ani výrobci nedomysleli, že panelák má nižší stropy než vily z německých časopisů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY