Mate z druhe strany vetsi okna? Na te fotce se mi zdaji nejaky dost maly, ale mozna to klame.
Ja jsem sluncomil a mam v obyvaku 6 oken.
Mate z druhe strany vetsi okna? Na te fotce se mi zdaji nejaky dost maly, ale mozna to klame.
Ten americký vkus je opravdu někdy zvláštní, ale viděla jsem pořad, kde žena nakupovala staré koloniální domy, vracela jim původní tvář a takto zrekonstruované je znovu prodávala. To se mi líbilo.
neni to tohle?
http://www.hgtv.com/shows/rehab-addict
HGTV je moje guilty pleasure. Nektery porady maj fajn (jiny zase katastrofa).
tohle je fajn, hlavne ten bazeeeen, plavat a nemuset pritom z domu, bozi.
tohle je fajn, ale ta MODRA!!! uffff. Zelena v loznici se mi taky nelibi. Stul s zidlema je moc hezkej. Kuchyn neurazi nenadchne,
Toje přesně ono! ![]()
ten pletenej přehoz se mi líbí taky hodně, i jsem teď koukala v tchibu na docela velký pletací jehlice, ale pak jsem si představila, jak to pletu a zase jsem vychladla :-D
Hlavně nevím, z čeho to uplést, aby to nestálo tři vejplaty ...
No právě, když už do toho člověk vloží tu práci, nemusel by to bejt zrovna akryl, že jo...
ten pletenej přehoz se mi líbí taky hodně, i jsem teď koukala v tchibu na docela velký pletací jehlice, ale pak jsem si představila, jak to pletu a zase jsem vychladla :-D
Hlavně nevím, z čeho to uplést, aby to nestálo tři vejplaty ...
Na ty jehlice jsem taky koukala, ja zvazovala i tu jejich vlnu, myslela jsem, ze bych si upletla potak na sedak do loznice a dva polstare, jenze se mi nehodi barva.
Ten potah na postel je nadherny, kdybyste nasla z ceho to uplest, dejte mi prosim vedet.
JJ, klame vas to, okna mame 1500 na 1400, tak akorat velka. Z druhe strany je jedno okno 2900 na 1450, takze docela vyhled :)
Museli jsme brat dost v potaz povetrnostni podminky, jsme pod Beskydama a okolo jen pole, zadny les, svah ani zastavba krome jednoho souseda, takze nemame treba zasunovaci dvere na terasu apod., delalo by nam to jen problemy.
Ten bazén!
Souhlasím s agentkou, taky mi ta okna připadají malá. Navíc mi připadá, že jich máte na domě strašně málo, takže v něm bude málo světla. Doma máme ve většině pokojů hodně oken a v tom zbytku bych ráda 3-4 přidala.
Já byla dlouhé roky přesvědčená, jak jsou naše staré dvojkřídlé dveře dobře moderně zabezpečené. Když mne loni zloději přesvědčili o opaku, už jsme tam naštěstí nebydleli my. Rozloupli je jak lusk.
Hej, našim svokrovcom tiež...potom do toho investovali a dali to celé urobiť bezpečnostnej firme aj so zárubňami, kompletku.
Viz vyse, okna rozhodne nejsou mala, na druhe strane mame navic i velke okno. Celo domu ma vyhled na garaz, proto je tam jen jedno okno. Ja uz jsem psala, ze jsme museli brat v potaz i povetrnostni podminky, porad je tam silny vitr a nikde nic nestini - zadna zastavba, les, svah, nejblizsi zalesneny kopec je asi 600m rovnou carou, takze jsme museli uvazovat trochu jinak nez je soucasny trend, tozn. velke zasklene plochy. Dum je uvnitr navrzeny tak, aby se vyuzivala vsechna okna. :)
Okna mi připadají malá v poměru k hmotě domu. Nepříznivé klimatické podmínky máme taky, ale náš dům je navíc starý, takže nás to dost omezovalo při rekonstrukci, když jsme ho nechtěli celý zbourat a znovu postavit :-) Ale nedostatek světla by mi vadil, resp. v těch místostech, kde jsme okna nepřidali, mi vadí. A dodělávat okna v obydlených místnostech je fakt otrava, už se k tomu odhodlávám několik let.
Ale taky využíváme všechna okna :-) Je to úžasné být v místnosti, kde jsou okna ze 3 stran, je tam spousta světla a taky hezký pohled do zahrady. Ráno do pokoje proudí světlo jinými okny a dělá jiné efekty než dopoledne, je to prostě krása.
Socky pod clankem vedou super diskusi ![]()
Jistě,nikdo z nich by to nechtěl. :-),ani zadarmo!
No to jsem nemela cist. Jak ti co nic nedelaji, koukaji z okna na ty, co opravdu makaji. To jsou zase blaboly, ktery mi pripominaji, proc na diskuze Novinek nelezu :-)
Socky pod clankem vedou super diskusi ![]()
"Tohle kapitalisticky svinstvo uz by melo jednou skoncit,je to neunosne...Slusne bydleni by si mel dovolit kazdy,kdo poctive makal ci maka a ne jen ti lumpove shora.Na jedne strane chudoba a na druhe kavarensky luxus,je mi z toho na zvraceni..."
Kapitalistický svinstvo a kavárenský luxus
To snad psal Ovčáček...
Jinak ty byty teda nic moc. Taková pěkná lokace a rozměry... ale to zařízení mi vesměs připomíná spíš takovej ten přijímací salonek pro klienty. Až snad na toho Černíka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.