design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 23:10
Reakce na LennH:

Mate z druhe strany vetsi okna? Na te fotce se mi zdaji nejaky dost maly, ale mozna to klame.

Ja jsem sluncomil a mam v obyvaku 6 oken.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 23:12
Reakce na Bledule:

Ten americký vkus je opravdu někdy zvláštní, ale viděla jsem pořad, kde žena nakupovala staré koloniální domy, vracela jim původní tvář a takto zrekonstruované je znovu prodávala. To se mi líbilo.

neni to tohle?

http://www.hgtv.com/shows/rehab-addict

HGTV je moje guilty pleasure. Nektery porady maj fajn (jiny zase katastrofa).

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 23:26

tohle je fajn, hlavne ten bazeeeen, plavat a nemuset pritom z domu, bozi.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 23:52

tohle je fajn, ale ta MODRA!!! uffff. Zelena v loznici se mi taky nelibi. Stul s zidlema je moc hezkej. Kuchyn neurazi nenadchne,

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 06:26
Reakce na 0zero7:

Toje přesně ono!

Offline Potrefenáhusa
38993 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 07:34
Reakce na 0zero7:

ten pletenej přehoz se mi líbí taky hodně, i jsem teď koukala v tchibu na docela velký pletací jehlice, ale pak jsem si představila, jak to pletu a zase jsem vychladla :-D 

Hlavně nevím, z čeho to uplést, aby to nestálo tři vejplaty ...

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 08:01
Reakce na Potrefenáhusa:

No právě, když už do toho člověk vloží tu práci, nemusel by to bejt zrovna akryl, že jo...

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 08:20
Reakce na Potrefenáhusa:

ten pletenej přehoz se mi líbí taky hodně, i jsem teď koukala v tchibu na docela velký pletací jehlice, ale pak jsem si představila, jak to pletu a zase jsem vychladla :-D 

Hlavně nevím, z čeho to uplést, aby to nestálo tři vejplaty ...

Na ty jehlice jsem taky koukala, ja zvazovala i tu jejich vlnu, myslela jsem, ze bych si upletla potak na sedak do loznice a dva polstare, jenze se mi nehodi barva. 

Ten potah na postel je nadherny, kdybyste nasla z ceho to uplest, dejte mi prosim vedet. 

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 10:41
Reakce na 0zero7:

Mate z druhe strany vetsi okna? Na te fotce se mi zdaji nejaky dost maly, ale mozna to klame.

Ja jsem sluncomil a mam v obyvaku 6 oken.

JJ, klame vas to, okna mame 1500 na 1400, tak akorat velka. Z druhe strany je jedno okno 2900 na 1450, takze docela vyhled :)

Museli jsme brat dost v potaz povetrnostni podminky, jsme pod Beskydama a okolo jen pole, zadny les, svah ani zastavba krome jednoho souseda, takze nemame treba zasunovaci dvere na terasu apod., delalo by nam to jen problemy.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 14:06
Reakce na 0zero7:

Ten bazén!

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 14:20
Reakce na LennH:

Souhlasím s agentkou, taky mi ta okna připadají malá. Navíc mi připadá, že jich máte na domě strašně málo, takže v něm bude málo světla. Doma máme ve většině pokojů hodně oken a v tom zbytku bych ráda 3-4 přidala. 

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 14:30
Reakce na Sweet Potato:

Já byla dlouhé roky přesvědčená, jak jsou naše staré dvojkřídlé dveře dobře moderně zabezpečené. Když mne loni zloději přesvědčili o opaku, už jsme tam naštěstí nebydleli my. Rozloupli je jak lusk.

Hej, našim svokrovcom tiež...potom do toho investovali a dali to celé urobiť bezpečnostnej firme aj so zárubňami, kompletku.

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 14:31
Reakce na 0zero7:

tohle je fajn, hlavne ten bazeeeen, plavat a nemuset pritom z domu, bozi.

Toto je sen!!! Až raz budem tak bohatá, že si budem môcť dovoliť si na to kompletne platiť na údržbu niekoho iného, tak také niečo chcem!

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 21:01
Reakce na Emi:

Viz vyse, okna rozhodne nejsou mala, na druhe strane mame navic i velke okno. Celo domu ma vyhled na garaz, proto je tam jen jedno okno. Ja uz jsem psala, ze jsme museli brat v potaz i povetrnostni podminky, porad je tam silny vitr a nikde nic nestini - zadna zastavba, les, svah, nejblizsi zalesneny kopec je asi 600m rovnou carou, takze jsme museli uvazovat trochu jinak nez je soucasny trend, tozn. velke zasklene plochy. Dum je uvnitr navrzeny tak, aby se vyuzivala vsechna okna. :)

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 21:55
Reakce na LennH:

Okna mi připadají malá v poměru k hmotě domu. Nepříznivé klimatické podmínky máme taky, ale náš dům je navíc starý, takže nás to dost omezovalo při rekonstrukci, když jsme ho nechtěli celý zbourat a znovu postavit :-) Ale nedostatek světla by mi vadil, resp. v těch místostech, kde jsme okna nepřidali, mi vadí. A dodělávat okna v obydlených místnostech je fakt otrava, už se k tomu odhodlávám několik let.

Ale taky využíváme všechna okna :-) Je to úžasné být v místnosti, kde jsou okna ze 3 stran, je tam spousta světla a taky hezký pohled do zahrady. Ráno do pokoje proudí světlo jinými okny a dělá jiné efekty než dopoledne, je to prostě krása. 

Offline Dadoo
11710 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 10:36
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 16:51
Reakce na Dadoo:

Socky pod clankem vedou super diskusi 

Offline rozarka
4223 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 17:13
Reakce na jinx:

Jistě,nikdo z nich by to nechtěl. :-),ani zadarmo!

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 17:51
Reakce na jinx:

No to jsem nemela cist. Jak ti co nic nedelaji, koukaji z okna na ty, co opravdu makaji. To jsou zase blaboly, ktery mi pripominaji, proc na diskuze Novinek nelezu :-)

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 10:18
Reakce na jinx:

Socky pod clankem vedou super diskusi 

"Tohle kapitalisticky svinstvo uz by melo jednou skoncit,je to neunosne...Slusne bydleni by si mel dovolit kazdy,kdo poctive makal ci maka a ne jen ti lumpove shora.Na jedne strane chudoba a na druhe kavarensky luxus,je mi z toho na zvraceni..." 

Kapitalistický svinstvo a kavárenský luxus   To snad psal Ovčáček...

Jinak ty byty teda nic moc. Taková pěkná lokace a rozměry... ale to zařízení mi vesměs připomíná spíš takovej ten přijímací salonek pro klienty. Až snad na toho Černíka.