Tak myslim, ze muzou byt uplnev klidu. Nikdo z nich to fakt mit nebude ![]()
design a architektura
Jsem to videla jen na mobilu, tak jsem to omrkla jen v rychlosti. Ale celkem souhlas, umim si v teto kategorii predstavit i lepsi. Ale chci se tam jit podivat i osobne.
Tak pak zahlas, to me zajima. Prijde mi to docela nic moc, libi se mi mramor v kkuchyni na te druhe fotce, ale jinak v tom videu je videt, jak se vsichni straaasne moc snazili a pritom teda to vypada obcas jak hotel a to jeste ne stastne zrekonstruovanej.
Ja jsem vymenila koberec za novy a poskladala police, povesila botnik a polici na lampu. Tady je neco z vysledku, porad to jeste neni dodelany. Ale povedlo se mi koupit super talire a paradni brousenou starou misu s okvovym okrajem a hezky sklenice na vodu. A starou klasickou sklenici do ktere se driv v us davalo mliko, tak mam novou vazu :) 

skvely, moc se mi to libi
Musím si trochu ulevit, kamarádka kupuje byt v Olomouci, našli si cca 100 metrový byt u nádraží, v poválečných cihlových domech (rok výstavby 56), bez balkonu, děsná koupelna a kuchyň, prodřené parkety, bude to chtít zásadní rekonstrukci (včetně výměny topení). Volala mi, co si o tom bytě a ceně myslím, protože ví, že mě to zajímá. Tak jsme si o tom promluvily a já jí ještě ten večer našla stejné velký byt, za stejné peníze-u parku, v klidné ulici téměř v centru (pro olomoučáky-u hotelu Flora), moc hezký, zjevně opravený dům. S 10m terasou a oplocenou zahradou, která je k užívání výhradně nájemníkům domu, u zahrady posezení....hezká, i když malá koupelna, parkety, moc hezký byt, ať se na něj jdou aspoň mrknout, ať mají srovnání. Podotýkám, že mají dvě malé děti....tak jí dneska volám, jak se rozhodli a prý už zaplatili zálohu za ten původní, na ten druhý se ani nešli podívat, protože to je ve starém baráku (1905) a bude tam určitě spousta oprav...
Tohle uvažování prostě nechápu.
to neřešte, já už se s tím taky docela smířila, že některý věci prostě nepochopím...
máte to moc pěkný, minulej tejden jsem byla v ikee a hned jsem si na vás vzpomněla, když jsem tam tenhle koberec viděla.
Asi jo....už jsem takhle šílela nedávno u jiné kamarádky, ale ta z toho "svého" bytu byla aspoň nadšená, tak jasně chápu, že moje názory jsou subjektivní a potíže, které jsem jí převídala prostě slyšet nechtěla. Ale tahle ani to nadšení nemá, úplně jsem cítila, jak si není 100% jistá! No co už....normálně uvažuju, že ten druhý byt koupíme my, jako investici :-) (ne že bychom teda na něj zrovna měli peníze)
tak jestli je pěknej a je to reálný....:-D
to je super, kombinácia podlahy, koberca a kresla sa mi páči úplne najviac
Tak když budou chudý Vánoce....:-D
Dekuju, jeste to neni dotazeny, ale aspon uz nemam v tom rohu kde jsou police krabice :)
@Garfie Ty jo, to by me taky vsichni certi brali. U nadrazi v Olomouci to teda zadny terno neni. Ja jsem vyrostla naproti Smetanovym sadum kousek od Flory a parada. Ten byt co jste nasla zni dobre, je to nekde online? Ze bych to obcihla ciste ze zvedavosti. U Flory bydela kamoska ve starym dome a byl to moc hezkej byt.
Potrefenáhusa No je asi trochu min praktickej, nez ten smetanovej shag rug co tam byl, ale zas pujde myslim v pohode zamist. Je hodne kompaktni. Ty barvevny borduty mi nevadi, chtela jsem ten vetsi co je nema, ale je ke me proste obrovskej a nedalo se to.
betsey Dekuji, kreslem jsem si nebyla vybec jista, chtela jsem sedy, ale zadny mensi jsem nenasla, tohle je frc nakup a jen jsem zaplatila cisteni navic. Ted uz se mi libi :)
Mate to moc hezke a velmi utulne. No a hlavne ten vyhled :-)
Byt z roku 1905 bude daleko kvalitnější než poválečný. Rozhodně bude mít líp provedený povrchy a detaily - podlahy, kování, okna.
Kupte ho! Před pár lety u nás hrozilo stěhování do Olomouce pracovně. Byla jsem v euforii z nabídky bytů. Staré krásné byty s původní podlahou, ať už dlažba nebo parkety, kastlová dřevěná okna. Dokonce dva byty měly kachlová kamna. A ty ceny! Nakonec nás osud odvál jinam, ale moc ráda na vybírání bytu vzpomínám. Byla jsem tou nabídkou překvapená. Pravda, do té doby jsem netušila, jak je Olomouc krásná! Ty nádherné byly jsou vlastně logické...
JA se Taky primlouvam kupte ho! Budem zarizovat!! ![]()
http://www.remodelista.com/posts/estate-trentham/
Hele videla jsem tohle a Rikala jsem si, ze by se ti to libilo. Ma to takovej akorat rustic touch. Me se to Libi moc. Hlavne v Au Kde je porad slusny teplo.
to je moc hezke.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY