design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 20:25
Reakce na Edge:

Jo a jeste, ten mensi koberec ma ty zeleny listy na dvou stranach, ten vetsi nema, vetsi by se mi nevesel a nijak mi to nevadi, v tom lehce retro zarizeni se to ztrati.

Ten mensi je ctvercovej a ten vetsi obdelnik, mam to nastudovany zleva zprava, ikea je fajn, ze muzes udelat ten nakupni seznam online, ja tam mela veciiii a zredukovala jsem a povymenovala, asi po dobu tri mesicu aspon, jak jsem bydlela od kvetna, ze se to tak postupne menilo, chtela jsem cerny police a nakonec jsem moc rada, ze jsem do nich nesla a ze mam tyto. Dneska jsem koupila jeste sedy filcovy krabice a dreveny bedynky, tak poskladam a zkusim co je lepsi. Z frcu mam super brousenou misu se stribrnym okrajem, musim vyfotit :)

Oken je 6 v obyvaku a v kuchyni jeste dvere na balkon, je to fakt super, ale ja jsem sluncomil.

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 20:28
Reakce na Solathis:

hlavni je proc to nechce delat?

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 20:36
Reakce na 0zero7:

Díky, už jsem se na něj koukala. Já bych brala spíš ten větší, ale ještě se mi tam líbí jeden s vyšším vlasem. Jenže ten by asi dostával zabrat od naší venkovní kočky a od dětí. Já bych brala i novou sedačku, líbila by se mi nějaká v šedý kůži, ale to bude asi trvat dlouho, než nějakou vybereme. No a taky nějaký závěsy, polštáře.... potřebuju to doma trošku předělat. To je ten koberec:

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 20:37
Reakce na 0zero7:

"Tam chodim furt, teda snazim se nechodit :)"

Svůj byt sis zařídila moc krásně, a přesně se k tobě hodí. Však ten skandinávskej styl se nemusí kopírovat otrocky.

Offline Potrefenáhusa
38993 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 21:45
Reakce na Solathis:

to fakt udělejte celý, co neuděláte při jednom, to už nikdy neuděláte a jestli budete rekonstruovat všechno, bude tam to starý hrozně řvát. My jsme si tu taky nechali starou dlažbu v předsíni a docela mě to štve. (Starou jako ne starou, ale starou cca 20 let, takže jenom hnusnou)

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 09:49
Reakce na Garfie:

Moje máma dům v Hodolanech kousek od AŽD. Výhled nic moc, ale v tom bytě, kde bydlí, jsou snad všechny stavební věci původní. Dveře nejsou takové ty tvarované, ale rovné a hladké. V jídelně je původní stůl se zabudovanou rohovou lavici, do kuchyně vede výdejní okno. Všechno vyrobeno z jednoho dřeva. V kuchyni jsou dva velké hluboké dřezy, v koupelně je dokonce stále umyvadlo se dvěma bateriemi zvlášť na teplotu a studenou vodu. Nejlepší na tom bytě jsou obrovské až ke stropu vedoucí prosklené posuvné dveře do obýváku. Na šířku mají asi  3 metry. Kdyby se rozhodli, že začnou rekonstruovat a všechno to vybourají, asi mě trefí. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 10:04
Reakce na continuity:

Protože čas a peníze...

+Husi, ja to tvrdim taky, je to prave tech +- 20let bych tipla a je to fakt desny. A on se tvari, ze tomu nerozumi. Wuaa! A to jsrm mela za to, ze jsem si vzala chlapa se vkusem (kdyz si me vybral, zejo , jinak mam furt tendence te i tady oslovovat krestnim )

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 12:04
Reakce na Janulik03:

Ked tak pozerám na ten štýl zariadenia, úplne tam vidím žiť Lion, pardon @jinx. 

http://www.myscandinavianhome.com/2016/11/a-swedish-home-in-perfect-harmony.html

To je celkem trefa, dost to stylem koresponduje s tim, co se mi libi a jak bude me bydleni vypadat. 

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 15:56
Reakce na Solathis:

Wuaaa, dejte mi mekdo tip, jak vysvetlit memu manzelovi, ze kdyz uz budem rekonstruovat predsin, tak to chce z jedny vody nacisto i s podlahou (vzhledem k tomu, ze budem vybouravat i jednu polopricku, bude v dlazbe dira - reseni meho muze - no, na tom bude stat ta skrin a zbytek se zalistuje, ne?!). Navic je podlaha stara, poskrabana a hnusne jednolite hneda! (A skoro stejny dlazky mame i v koupelne, jen jsou leskly, fuj). 

Argument, že v tom prípade sa môže stať, že tú dieru pod skriňou bude vypĺňať jeho, ehm, corpus, nefunguje?

Inak fakt, spravte to celé, lebo nebudete môcť potom ani len pohnúť nábytkom bez problémov a akékoľvek látanie bude vyzerať hrozne.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 17:42
Reakce na slniecko:

zkusim mu to dneska navrhnout. Spolu s predlozenim jednoduchych sedych dlazdicek. Zatim radsi na fotce.

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 17:56
Reakce na Solathis:

Držím palce!

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 18:23
Reakce na Bledule:

Tak ty dveře bych chtěla vidět! Něco podobného se mi strašně líbí, třeba toto. 

Offline RoSa
10222 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 18:27
Reakce na Garfie:

V takovém bytě bych žila jen se zataženýma závěsama (první fotka) - ten výhled z okna je děsivej!

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 18:42
Reakce na Solathis:

držím palce :-) !

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 18:43
Reakce na Garfie:

nebude to furt oťapkané?

Offline Potrefenáhusa
38993 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 19:20
Reakce na Solathis:

ono je to většinou i jednodušší/ levnější/ míň pracný udělat to z jedný vody načisto. Je pak pěknej vopruz něco dodatečně dodělávat v už uklizeným a zařízeným bytě. 

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 19:45
Reakce na Solathis:

rozhodne ho premluvte, at to udelate hned!!

mluvim z cerstve zkusenosti: minuly rok jsem u sebe pokladala podlahu a protoze se s domovni spravou nepodarilo casove domluvit podriznuti dveri, mam v predsini uz rok nedodelavku a je videt kus stareho podkladu. stve me to  pokazde, kdyz se na to misto podivam! uz se teda snad blizime ke zdarnemu konci, ale fakt ta prodleva nestala za to.

navic teda kdyz pomyslim na to, jak ted borci nabehnou, udelaji bordel s  podrezavanim, ja pak s nejakym ochotnym dobrovolnikem oddelam zamek na podlaze a budem to dosolichavat, radsi bych se nevidela. uz to tu nekdo psal, ale fakt muzu jen potvrdit, ze to je vopruz a to jsem este nezacala :D

Offline Potrefenáhusa
38993 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 20:08
Reakce na Solathis:

ještě teda můžu dodat varovnou příhodu o tom, jak se 6 let koukáme na nenatřený futra a starý dveře v obejváku...a přesvědčujeme se o tom, že je to vlastně docela umělecký 

(přesouvaly se odjinud a truhlář dodělával ten střed na jinou šířku zdi, jenže se to dělalo jindy, než se natíral zbytek dveří, no a jak to dopadlo, víme...)

Offline Myrtila
5409 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 22:54
Reakce na Garfie:

Tento typ dveri jsem chtela v nasem dalsim bydleni, budeme mit i tak krasne vysoke stropy, i kdyz nakonec jsem musela uznat, ze jine reseni rozdeleni interieru bude asi lepsi. Ale porad na ne myslim...

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 08:37
Reakce na Myrtila:

To je přesně ono....asi bych nakonec z praktických důvodů ( slniecko ) zvolila něco jiného, ale líbí se mi to moc!

RoSa  Možná proto spí k výhledu zády!! :-)