A ještě jedna japonská inspirace

A ještě jedna japonská inspirace

Ty posuvné dveře nemám na žádné fotce, ale našla jsem fotku, kde jsou dveře do jídelny a jsou vidět i vchodové dvoukřídlé a zjistila jsem, že ty do jídelny jsou taky dvoukřídlé a prosklené. Ach, ta paměť. ![]()
To ovšem neznamená, že se mi to nelíbí, a že by se s tím nedalo pracovat.
Moc hezké bydlení! Úplně se k tobě hodí.
haha, z jedný skupiny na FB na mě dneska vyskočilo
tohle:
nemáte někdo zkušenost s fixama na textil? chtěla bych si vyrobit závěsy ve stylu svatebních šatů Angeliny, že bych děti nechala pomalovat a popsat bílou látku. a potřebuju něco, co by drželo i po vyprání
Závesy sa zas neperú až tak často a ani sa neotierajú ako gauč (kamoška takto vyriešila poťah na gauč, ten biely prací od Ikea), takže si myslím, že fixky by mali vydržať pomerne dlho. Treba si pozrieť návod a pokiaľ sú zažehľovacie, tak aj zažehliť (len prvýkrát, netreba už potom po praní), s farbami na textil je to podobne, ako píše kerrankin , ale sú k tomu rozne mediačné prípravky, riedidlo, alebo naopak stužovacia pasta, tam sa dá pracovať s hmotou farby, len je to trošku náročnejšia práca, neviem, ako sú deti staré?. A yávisí určite aj od značky. Potom ešte pre deti viem odporučiť suchý pastel, alebo voskovky na textil, ale tam sú výsledky také trochu rozpačitejšie, a tie suché pastely pred zažehlením dosť prášia.
(p.s. áno, som tvořilka
)
@kerrankin díky za odpověď, já to právě nechci v barvách, ale jenom černobílé, tak to je dobrá zpráva, že ta černá vydrží nejvíc
jeste by to imo chtelo doladit, myslim tu cast, kde je psaci stul, gramofon a pak u pruchodu ta prirodni komoda s supliky, nejak je to trochu kazdy pes jina ves. Ale nevim, jak to je /neni mozne v najemnim byte.
tam je nějakej gramofon? já mám ten obrázek strašně malej... jinak jsem to sem postla kvůli agentce, je tam její koberec (ten mě hned praštil do očí) a taky je tam, podobně jako u ní, hodně oken
Kvalitní barvy na textil dělá třeba Pébeo, Javana, Set-à-silk.
díky, asi 5 minut od práce mám krámek s výtvarnýma potřebama, tak se tam o obědové pauze stavím a zeptám se
ja mam dojem, ze jo, ale to nam nejlip rekne ona, je to takovy detail, ze si taky nejsem uplne jista
Vyhrano. Podlaha v predsini bude a manzel si za to koupi bud Nintendo Wii nebo zarizeni na virtualni realitu. To me ty tri metry ctverecni prijdou draho ![]()
![]()
už mi to došlo, ty nereaguješ na tu moji fotku, ale na agentčin byt :-)
No a ja jsem to taky nedocetla
a to je teprv pondeli...
Pořád na ně koukám....fascinuje mě, jak působí bytelně a zároveň lehce-jakoby byly ze sirek-fouknu a zřítí se :-)

Já opravovala vysisovanou boudu kocaru cernymi fixy na textil Centropen. Drzi to na boude (bala jsem se deste) i na tricku, ktere jsem si pri praci znicila...
jeste by to imo chtelo doladit, myslim tu cast, kde je psaci stul, gramofon a pak u pruchodu ta prirodni komoda s supliky, nejak je to trochu kazdy pes jina ves. Ale nevim, jak to je /neni mozne v najemnim byte.
No ja si tam muzu dat co chci, akorat mam problem s tim, ze tam neni moc ulozneho prostoru. Pro me je trnem v oku ten psaci stul. Gramofon, misto i jak je posazenej se mi libi, stejne jak komoda drevena, tu muzu eventuelne natrit bilym moridlem, ale zatim se mi nechce, pockam jeste.
Ten psaci stul mam vylozene jen kvuli uloznymu prostoru, mam v nem docela dost papirovani. Radsi bych na to mela neco hezciho, ale zatim jsem nic nenasla. Vyhovuje tim, ze je uzsi, tak neleze moc daleko ode zdi. Krom nej se mi ten mix libi, uplne sity styl nebyl cilem prave kvuli tem prostoram, je to starsi dum a taky to je maly, 50m2, tak to musi byt trochu funkcni.
Kdyby nekho napadlo cim nahradit psaci stul, sem s tim. Jelikoz teda nevim kdy a kam se eventuelne (snad za dlouho) budu stehovat, tak se mi taky nechce vrazet do zarizeni moc velky castky. To co mam ted je i z obchodu s restaurovanym nabytkem, z netu a od lidi co sneco prodavali (jidelni stul z cca 60 let za$50 atd).
Divala jsem se jestli mam nejaky fotky, kde by to trochu navazovalo, tak to postnu pro predstavu spolu, stejne uz jsem to sem davala a nejaka extra ztrata soukromi me netrapi, jak je to za oceanem :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.