jojo, to kreslo je super, ze, to asi vyhraje
a po konzultaci s manzelem, kteremu i Riha i Jech prisel moc drahy, bude asi i ta sedacka z Ikea, tak dekuji za zbaveni predsudku :)
jojo, to kreslo je super, ze, to asi vyhraje
a po konzultaci s manzelem, kteremu i Riha i Jech prisel moc drahy, bude asi i ta sedacka z Ikea, tak dekuji za zbaveni predsudku :)
To křeslo je nejevnější ušák, který jsme našli a je docela pohodlný. Viděla jsem ho naživo v té šedé barvě a nevypadal zle. Je takový nesubtilnější ze všech ušáků, které jsem viděla. My jsem nakonec koupili na inzerát z bazoše.
mně přijde Ikea v pohodě, nesmí teda člověk kupovat to nejlevnější, co je, ale ty dražší řady mi přijdou na běžný používání OK. Jen u těch rozkládacích věcí - my chtěli původně rozkládací Karlstad, na kterém by se dalo příležitostně přespat, ale po vyzkoušení jsme zjistili, že se na něm dost blbě sedí, protože je o něco hlubší než nerozkládací. Tak jsme koupili nerozkládací.
(a rozkládací pohovku pro hosty taky furt hledám
ja uvazuju o Vilasund, v nedeli to asi zajedeme vyzkouset (snad ten naval dusevne zvladneme)
My máme taky rozkládací pohovku z Ikey. Sedí se na ni dobře, rozkládá se taky poměrně snadno, akorat už ji očividně v Ikei nemají. (informace ceny zlata)
Neříkejte dvakrát, máme známe ve Whistleru, takže nám jednou rupne v bedně, uděláme si okružní jízdu po Kanadě a přijedeme na inspekci:-)
cha, je to tak poznat? :-) k velikosti bytu, mam to uplne stejny. Rychle uklizeny a o vikendech a dovolenych stejne porad vtahu, takze mych 65qm vklidu. Jen teda jsem rada za velikou terasu, tu musim mit. Chodim na ni cist noviny i v zime, s kakaem a dekou.. :-)
jo, Whistler je cool! :-) teda hlavne pokud nekdo ujizdi na powder-days...
Ikea Ikea Ikea.. Pokud ma clovek par veci, tak to jde. Ja mam sama pohovku, kreslo a botnik, s kteryma jsem hodne spokojena. Ale pro me je no-go nadobi a jakakoliv dekorace. Hlavne "obrazy". Mam i par znamych, co maji byt Ikea od stropu k podlaze. To je des, ale zase na druhou stranu, pokud ma clovek bydleni jen docasne nebo jako student, tak je to pochopitelny.
Nekdo tady drive zminoval Muji. My teda mame ve meste i obchod, tam chodim rada a skoro vzdy si neco odnesu.
mame ikea detsky pokoje, ale takovy ten "normalni" nabytek, ne ty barevne plastove silenosti. skrine v loznici (vesly presne a cena tretinova proti vestavnym na miru). v obyvaku mi pije krev jen to typicky "houpaci" kreslo, je snad vecny nebo co, nevim jak se ho zbavit;-)) jinak jsme dva roky zpet shaneli uplne jednoduchou malou knihovnu, a nakonec tam zustala ta ikeacka, protoze to byla fakt mission impossible:-( ostatni je ale odjinud, nastesti:-) dovedu si ale predstavit i zaridit tam cely obyvak, v tech drazsich radach a z ruznych veci, ne jednu serii. ale to uz je pak asi lepsi opravdu vybirat jinde. obrazy uaaaaa:-)))
ha, to houpavy kreslo vam vydrzi desetileti. Znam lidi, co ho maji uz dvacet let a porad stoji/houpe/nevrze :-)))
naděje umírá poslední, já znám někoho, kdo ho zlomil :-D
ha! zaukoluju deti;-))
Jojo, na sezení ta šuplíková pohovka není, však my jí u nás říkáme "válečka"
Ale děti a spřátelené návštěvy (takové ty, co jsou u nás jako doma) ji milují. Musí se ale hodně obložit poštářema.
last.night Taky mám pár známých, co si u nich připadáte jako v katalogu Ikea :-) Ale jinak proti Ikea nic nemám, jen se musí nějak vhodně zakomponovat do věcí odjinud.
Nám houpací ikeový křesla dost usilovně hryzal pes když byl malej, takže jedno pak pod tátou ruplo jak bylo nahlodaný a letěly z domu obě, ale pořizovat štěně asi jako řešení moc nedoporučuju. :D
mně přijde, že i celý byt Ikea může vypadat dobře, když to někdo umí. Třeba jejich katalogy nebo buňky v obchodě, které dělají profíci, se mi většinou dost líbí, i když leccos z toho není můj styl. Hlavně teda se mi to líbí teď, kdy se naštěstí zas trochu odklonili od plastu a najeli na ty svý původní dřevěný materiály aspoň u těch dražších řad.)
a taky se z toho dá udělat slušný peklo, když je někdo úplně bezradnej a byt zařídit neumí.
kdyz ja jsem desnej "anti-globalista" (nevim jak to mam nazvat). Predstava, ze mam byt vybaveny stejne jako dalsich 10000 lidi na svete mne prijde desiva :-( To ale nemeni nic natom, ze designeri Ikei umi!
no já mám tu druhou půlku bytu ze smeťáku :-D
A jsem se teď chtěla kouknout na mimibazar, protože tam byla vždycky docela studnice nechci říct ani nevkusnejch, ale takovejch těch naprosto bezradnejch bytů typu sem dáme stůl, sem sedačku, vymalujem oranžovou, aby to nebylo studený a ještě nějakej obraz by to chtělo a už teda začaly vánočně zdobit.....:-D
Ta kuchyne je krasna. Cerna mi v kuchyni vubec nevadi, pokud celek nevyzni ponure. Ja sama mam v kuchyni cernou matnou zulovou desku, ale ostatni je vsechno bile.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.