Docela se mi líbí tenhle dům

tak ten je dokonalej. detaily stranou ale to reseni je skvely.
já detaily většinou moc nevnímám, beru to jako malý umělecký díla
škoda, že jsem nikde nenašla půdorys a fotku domu zepředu, třeba to má to, že je hlavní část v patře, nějaký důvod.
super, takove inspirace, docela me to nakoplo poridit nejake dalsi veci do meho holobytu :D
ten koberec z ikea vypada perfektne!
Tak on je to zjevně velmi malý dům s miniaturním pozemkem. Myslím, že není vyřešený úplně špatně. Kuchyň s jídelnou na terase a dole zahrádka spíš na "povalování" popřípadě hraní dětí. Dva obyváky měli rodiče kamarádky a bylo to naopak super, v jednom tedy měli i jídelní stůl (což je vlastně i tady) a byl to takový "oficiální obyvák" nebo jak to říct, pro denní provoz, byla tam tv a tak...a v tom druhém měli pohodlné sezení, aparaturu a krb, spíš takový relaxační a pařící nebo jak to říct. A když jsme tam chodili na návštěvu my, puberťáci, vždycky jsme byli v tom druhém obyváku, protože dětské pokojíčky měli miniaturní. Byl to tehdy taky dost malý dům, navíc do L, takže to bylo zřejmě to nejpraktičtější řešení.
Půdorys mi tam taky chybí :-( Chtěla bych to poslat jako inspiraci kamarádce, jejich dům vypadá ze zahrady úplně stejně (teprve ho spravují) a je právě hrozně malinký, s miniaturní zahrádkou-spíš lepší dvůr. Má z ulice průjezd, který nechtějí zastavět, ale ten nápad s terasou se mi zdá geniální.
dva obyvaky rozhodne nejsou na zavadu:-) taky jsme meli, je to fajn. prave reseni na malych pozemcich jsou pro me zajimava, neni tak tezke vymyslet na hektaru obri barak a mnohdy je to i velmi hezke na pohled, ale inspirovat se tim nemuzu
já ho našla ještě tady na stránce autorů, ale moc víc tam toho není
vypada to ze ulice je v urovni toho prvniho patra, pak to dava smysl.
škoda, že nemáme ten půdorys, podle obrázků to vypadá, že tam mají jeden pokoj růžovej a druhej modrej, takže těžko říct, jak to maj vymyšlený a pro koho konkrétně ten dům slouží
pokud jsou to male deti urcite bych je neseparovala do jinyho patra... tohle se casem s rustem deti da zmenit. maly jsou lepsi pokupe:-) navic v tech pokojiccich do puberty jen spi, nase tedy rozhodne:-)
tak toto je môj vysnívaný domov. Teda až na tú vaňu, preferujem sprchový kút :-) Nádherné
Edit: tak už som našla aj sprchu, takže už nie je čo riešiť ![]()
Elegantní... jenom ten interiér (podle mě) patří k těm tak pečlivě vyladěným, že položit tam svetr/knížku v jiný barevný škále, tak je zle!
To ten první dům se mi líbí víc, hlavně zevnitř. Působí to příjemně...
jdu si pro radu - hledam rozkladaci pohovku, ktera se rozlozi na pohodlnou postel pro dva dospele osoby (spani jen cca 3x za rok, ale co jsem zatim nasla, tak melo po rozlozeni treba delku 163, coz nevim, jak mysli) a k tomu pohodlne kreslo s vysokymi zady
no a tu rozkladaci pohovku bych potrebovala idealne do vanoc
na jake kamene obchody ci eshopy bych se mela zamerit?
dekuji
Tenhle komentar vidam/slycham casto. Preci fotografie do casopisu vetsinou vubec nereflektuji konecnou podobu, ani to neni zamer (vyjimkou jsou obydli znamych lidi, ale i tam urcite nevidite byt/dum v beznem provozu). U jednoho foceni pro casopis jsem byla a i u minimalistickeho interieru nejdriv mnoho veci odstrani a pak aranzuji veci (nekdy nektere i privezou odjinud). Taky se casto foti nove postavene ci rekonstruovane byty, ktere jeste nejsou uplne vybavene vlastnikem (ci vubec). Ta vyladenost myslim neni v beznem provoze nikdy tak extremni.
Ale je to asi o tom, ze mnozi chteji videt tu zabydlenost a utulnost. Mne to naopak spis rusi. Cim je interier vybavenejsi, tim vic se koncentruju na detaily, ktere se mi nelibi a o to vic mam problem ocenit celek. Zrovna u toho prvniho domu je tech rusivych elementu tolik, ze se mi vlastne ani moc nelibi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.