Co by na to řekl Rufíček? Hlavně na ty brýle!
design a architektura
Rufíčkovi by stačily poloviční, jenom monokl :-D
Sníh nevím, loni nebyl, ale psi obecně tenhle čerstvej sníh úplně strašně milujou!
Jestli můžu radit, určitě radši Aukro - chodí tam i sběratelé a starožitníci a určitě tam stůl snáz prodáte a za víc peněz (mrkněte podobné nabídky, ať líp odhadnete cenu a naopak nepřestřelíte). Navíc se tam zboží dá lépe třídit, pro Starožitnosti - Nábytek je přímo speciální kategorie.
Na Bazoši, Sbazaru a podobných webech se prodávají spíš krámy nevalné kvality (většinou, ne 100%, samozřejmě) a myslím, že by to tam zbytečně zapadlo.
A co se kvality týče, nějaká pokšrábaná deska je naprostá podružnost, starožitnosti se běžně nakupují v mnohem příšernějším stavu. Pokud je základ dobrý, stojí ta práce s restaurováním za to.
Jestli by si ale nechal něco takového nasadit a byl ochotný v tom chodit. ![]()
Pamatuju, jak se Ferda blaženě válel v čerstvém sněhu, jak v něm ryl čumákem a pak vypadal jak malý nosorožec.
Ovšem jednou taky dostal z toho běloskvoucího sněhu parádní zánět spojivek, proto se nedivím těm brýlím.
haha, ti jsou skveli :-)
Poslala jsem foto kuchyne do SZ.
Zadna inspirace to neni. Jak mam rada vzdusne kuchyne, kvuli poctu cest nyni volim hlavne prakticnost a jednoduchost. Byt mam ve starem cinzaku, ktery je kompletne zrekonstruovany. Puvodni prvky (stuky, zabradli) jsou zachovane ve vnejsich prostorech (jen jsou hezky obnovene), ale byty jsou udelane nove (tam uz se zadne kvalitni puvodni prvky nezachovaly).
Myslím, že ho prodáte bez problému. My máme doma tenhle s roletou a platili jsme asi "jen" 8 tisíc, protože se ho pán chtěl rychle zbavit. Stěhovali ho 4 lidi z 5. patra bez výtahu do 2. patra bez výtahu :-). Kupovali jsme na aukru a občas je tam o tyhle věci boj. Jednou jsem chtěla formu na čokolády, z 1 Kč se vyšplahala do tisíců.
já mám z aukra taky dost kusů, dvě kredence například.....hlavně radím snažit se co nejlíp vyfotit, na internetu fotografie a dobrej dojem prodávaj nejlíp.
like it!

Dala bych si říct, i když ta kuchyň je trochu tmavá na můj vkus.
je to pěkný, líbí se mi to hodně. Kuchyň bych taky vymalovala na bílo nebo aspoň o dost světleji, ale tak já tam nebydlim.
Ale musim říct, žes mě tímhle trochu překvapila, čekala bych něco trochu strožejšího a jednoduššího a míň....teď nevím, jak to nazvat, bohémskýho?
V té kuchyni bych se necítila dobře, ani kdybych tam byla jen na návštěvě. Líbí se mi obyvací pokoj díky prosklené knihovně a obrazové stěně.
já mám jedny oblíbený stránky, který jsem už asi i tu i tam několikrát propagovala - desire to inspire - a jedna z autorek má hodně tmavý jeden pokoj v domě, mně se to líbí, i když bych to k sobě nechtěla

mne se prave libi i ta tmava kuchyn a jinak mam moc rada i takove trochu bohemske interiery, casto v nich byvaji zakomponovane skvele designove kusy. Treba toto urcite delal profik a moc se mi na tom libi ta lehkost
desiretoinspire znam, to je dobry web, akorat tenhle cerny pokoj se mi uplne az tak nelibi
MI se to líbí, jenom většina židlí mi připadá tvrdá :-)
Mne se tmave pokoje libi jen na obrazku. Znami meli podobny pokoj a ja v nem pokazde prozivala totalni utlum a usinala jsem.
Líbí se mi ta poslední fotka. Dokážu si představit tam spočinout s knihou... Jen doufám, že ten koberec je jen shrnutej, a ne křivej - to by mě zabilo ![]()
ja jsem si vubec nevsimla, ze tam ma vlnku! Ja ty interiery na sebe z tech fotek vzdycky necham pusobit jako celek, detaily neresim, a bud se ten spravny pocit dostavi nebo ne. A tenhle na me pusobi dost pozitivne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY