design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 12:32
Reakce na Potrefenáhusa:

Co by na to řekl Rufíček? Hlavně na ty brýle!

Offline Potrefenáhusa
38995 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 13:02
Reakce na Bledule:

Rufíčkovi by stačily poloviční, jenom monokl :-D

Sníh nevím, loni nebyl, ale psi obecně tenhle čerstvej sníh úplně strašně milujou!

Offline Hatta
2 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 13:23
Reakce na žluťásek:

Jestli můžu radit, určitě radši Aukro - chodí tam i sběratelé a starožitníci a určitě tam stůl snáz prodáte a za víc peněz (mrkněte podobné nabídky, ať líp odhadnete cenu a naopak nepřestřelíte). Navíc se tam zboží dá lépe třídit, pro Starožitnosti - Nábytek je přímo speciální kategorie.
Na Bazoši, Sbazaru a podobných webech se prodávají spíš krámy nevalné kvality (většinou, ne 100%, samozřejmě) a myslím, že by to tam zbytečně zapadlo.
A co se kvality týče, nějaká pokšrábaná deska je naprostá podružnost, starožitnosti se běžně nakupují v mnohem příšernějším stavu. Pokud je základ dobrý, stojí ta práce s restaurováním za to.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 13:54
Reakce na Potrefenáhusa:

Jestli by si ale nechal něco takového nasadit a byl ochotný v tom chodit.

Pamatuju, jak se Ferda blaženě válel v čerstvém sněhu, jak v něm ryl čumákem a pak vypadal jak malý nosorožec.  Ovšem jednou taky dostal z toho běloskvoucího sněhu parádní zánět spojivek, proto se nedivím těm brýlím.

Offline last.night
108 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 13:59
Reakce na Potrefenáhusa:

haha, ti jsou skveli :-)

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 14:04
Reakce na 0zero7:

Poslala jsem foto kuchyne do SZ.

Zadna inspirace to neni. Jak mam rada vzdusne kuchyne, kvuli poctu cest nyni volim hlavne prakticnost a jednoduchost. Byt mam ve starem cinzaku, ktery je kompletne zrekonstruovany. Puvodni prvky (stuky, zabradli) jsou zachovane ve vnejsich prostorech (jen jsou hezky obnovene), ale byty jsou udelane nove (tam uz se zadne kvalitni puvodni prvky nezachovaly).

Offline Dadoo
11710 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 16:11

Tohle se mi líbí hooodně!

Mám ráda kámen a cihly s dřevem. A světlo a prázdno.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 16:31
Reakce na žluťásek:

Myslím, že ho prodáte bez problému. My máme doma tenhle s roletou a platili jsme asi "jen" 8 tisíc, protože se ho pán chtěl rychle zbavit. Stěhovali ho 4 lidi z 5. patra bez výtahu do 2. patra bez výtahu :-). Kupovali jsme na aukru a občas je tam o tyhle věci boj. Jednou jsem chtěla formu na čokolády, z 1 Kč se vyšplahala do tisíců.

Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 25. listopadu 2016 22:28
Reakce na Hatta:

+ Lamicka Děkuju oběma za tipy ohledně Aukra, musím prozkoumat, jak to tam chodí a založit si účet. Koneckonců to není špatný nápad, lepší než obepisovat dvacet antiků a starožitností a rozesílat fotky všude.

Offline Potrefenáhusa
38995 příspěvků moje polička 26. listopadu 2016 13:05
Reakce na žluťásek:

já mám z aukra taky dost kusů, dvě kredence například.....hlavně radím snažit se co nejlíp vyfotit, na internetu fotografie a dobrej dojem prodávaj nejlíp. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 16:33

like it! 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 09:18
Reakce na jinx:

Dala bych si říct, i když ta kuchyň je trochu tmavá na můj vkus.

Offline Potrefenáhusa
38995 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 09:32
Reakce na jinx:

je to pěkný, líbí se mi to hodně. Kuchyň bych taky vymalovala na bílo nebo aspoň o dost světleji, ale tak já tam nebydlim.

Ale musim říct, žes mě tímhle trochu překvapila, čekala bych něco trochu strožejšího a jednoduššího a míň....teď nevím, jak to nazvat, bohémskýho?

Offline Malvin
1651 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 09:39
Reakce na jinx:

V té kuchyni bych se necítila dobře, ani kdybych tam byla jen na návštěvě. Líbí se mi obyvací pokoj díky prosklené knihovně a obrazové stěně.

Offline Potrefenáhusa
38995 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 09:48

já mám jedny oblíbený stránky, který jsem už asi i tu i tam několikrát propagovala - desire to inspire - a jedna z autorek má hodně tmavý jeden pokoj v domě, mně se to líbí, i když bych to k sobě nechtěla

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:05

mne se prave libi i ta tmava kuchyn a jinak mam moc rada i takove trochu bohemske interiery, casto v nich byvaji zakomponovane skvele designove kusy. Treba toto urcite delal profik a moc se mi na tom libi ta lehkost 

desiretoinspire znam, to je dobry web, akorat tenhle cerny pokoj se mi uplne az tak nelibi

Offline brrr
12383 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 12:14
Reakce na jinx:

MI se to líbí, jenom většina židlí mi připadá tvrdá :-)

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 14:44

Mne se tmave pokoje libi jen na obrazku. Znami meli podobny pokoj a ja v nem pokazde prozivala totalni utlum a usinala jsem.

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 18:15
Reakce na jinx:

Líbí se mi ta poslední fotka. Dokážu si představit tam spočinout s knihou... Jen doufám, že ten koberec je jen shrnutej, a ne křivej - to by mě zabilo 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 20:29
Reakce na barbucha:

ja jsem si vubec nevsimla, ze tam ma vlnku! Ja ty interiery na sebe z tech fotek vzdycky necham pusobit jako celek, detaily neresim, a bud se ten spravny pocit dostavi nebo ne. A tenhle na me pusobi dost pozitivne.