design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 15:58
Reakce na baltik:

Rozkladaci pohovku, která bude sloužit především k sezení (jako třeba v obýváku) nebo takovou "záložní", která bude hlavně na to spaní? Třeba v pokoji pro hosty nebo jiné místnosti? 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 16:00
Reakce na baltik:

My máme rozkládací pohovku od Nábytek Říha. Spali jsme na tom rozloženém nakonec několik let, než jsme dostavěli dům... Je stále pohodlná, velká dost. Máme ji takovou rovnou, bez opěrek pro ruce, což bylo při pořízení řešení do malého prostoru. Asi to nejsou úplně super designové kousky, ale vyloženě průšvih taky ne, ale co do pohodlí na sezení i na spaní určitě doporučuju. Kamarádi si pár let po nás taky pořídili jednu od nich, ze stejných důvodů.

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 16:08
Reakce na Garfie:

zalozni, v pokoji pro hosty, takze jak spat, tak sedet se na ni bude jen obcas :)

Online viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 16:14
Reakce na baltik:

tak to bych pro ni sla klido do IKEA 

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 16:17
Reakce na dynda:

nabytek Riha vypada vyborne

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 16:20
Reakce na baltik:

jj, přesně jak píše viktorka_od splavu, v tom případě bych šla asi do Ikea. 

Já mám doma tuhle, jako gauč v kuchyni a jsem spokojená, má klasický rošt a můžete si na ni dát matrace jaké chcete. 

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 16:34

Garfie pravda, Ikea by se zase dala stihnout do tech vanoc, ja jsem proti ni mela trosku predsudky, i postele mi tam prijdou jako pro trpasliky, ale pisou, ze rozlozena pohovka ma 200 cm, tak to by slo

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 16:42
Reakce na baltik:

Schválně jsem se koukla na současnou nabídku (naše už má tak 10 let), ta naše by odpovídala asi nejvíc modelu Duo, jsou tam ty úložné šuplíky, vytáhnou se na kolečkách a překlopí se matrace (normálně se tedy sedí na dvojité vrstvě). Máme rádi spaní na tvrdší podložce. Ta matrace fakt vydržela hodně. Stále se to pro návštěvy dá naprosto v pohodě použít. Jen já mám trochu problém s tím vytahováním šuplíků, jako vždycky jsem je vytáhla, ale musím hodně zabrat, vážím do 50 kg... Je to dobrý skladovací prostor. 

Jen vůbec neznám jejich nabídku křesel.

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 17:03
Reakce na baltik:

zkuste firmu Jech, mame od nich pohovku i kreslo presne s timto zadanim. zada ma takove sklapovaci, takze ani uprostred obyvaku to nedela uplnou zed.

edit: jo tak na zalozni pohovku je to asi moc penez.

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 17:13
Reakce na continuity:

dekuji za tip, firma vypada dobre, sedacky taky, ale kresla se mi bohuzel nelibi :(

49422 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 18:23
Reakce na baltik:

ja mela taky predsudky, dokud jsem nezjistila ze vsude jinde se strasne dlouho ceka i na malou knihovnicku apod. postel na stale spani bych tam nekupovala ale na obcasne pouziti klido. par kresel se mi tam libi dost, treba

49422 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 18:29
Reakce na dynda:

tu suflikovou postel mame taky:-) akorat jiny typ, ale teda slozena je dost vysoka, jak jsou dve matrace na sobe, trochu sezeni na bidylku:-) takze jako pohovka by asi nebyla uplne vhodna. na spani je pro dva dospely naprosto ok

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 20:49
Reakce na Potrefenáhusa:

ten prvni je takovy sympaticky a mily, ovsem ten druhy, ten je skvely!

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 22:56
Reakce na last.night:

Taky bydlite nekde v zahranici ne? To je tady typicky, vstupni dvere primo do obyvaku. Ja bych zas v o moc vetsim bydlet nechtela, kdo to ma uklizet, udrzuju to teda behem tydne a pak jednou o vikendu a uplne staci, ale v lete jsem vecne v tahu, tak vetsi nechci.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 22:57
Reakce na brrr:

A tak je Vám jasné, že se do Kanady jen tak nedostanu, takže s tím natíráním nemusíte spěchat.

cha cha, no me se ten napad libi spis vic nez min, tak asi pockam max do jara, ono by to ted slo, ale jsem lina. To samozrejme ocekavam, ze ma pak navstivite.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 22:59
Reakce na Lilly_Ku:

Koberec myslite ten cernobilej? Ten jde v pohode zametat!! Jsem nadsen pane krali.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 23:01
Reakce na Potrefenáhusa:

Ten prvni je docela prijemnej, druhej super, korat teda ten sutr, kterym je to oblozeny by moh bejt trochu jinej (rejp), kdyz uz teda...

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 23:07
Reakce na 0zero7:

Jo, ten kamen mi taky nejak vadi, ale asi se hodi do te oblasti. Ja bych to chtela videt se drevem. Ten barak je vic harmonicky, vadi mi jen ten kamen a silene tmava kuchyne, ale jinak prijemny.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 24. listopadu 2016 00:01
Reakce na Unnamed:

Ja kuchyne bud bily nebo aspon s bilou, to tmavy nejak nemusim. Videla jsem celou cernou, vcetne baterii, jako cool, ale varit bych v tom nechtela.

Me se libi toto treba