design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 22:02
Reakce na Edge:

Jinx se bavila o tech fotkach myho obyvaku haha

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 22:06

Tak zde, vlezete do predsine a obyvak je nalevo, kuchyn pak za rohem se dverma na balkon. Fotky jsem hodne zmensila, snad to neva, muzu hodit i vetsi.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 22:10

Omlouvam se za pripadnej bordel, fotky jsou z ruznych obdobi zarizovani. Na jedne jejeste starej koberec. Postupne to je jakoze clovek vejde a kouka zleva do prava cca.

Nektery veci nejsou porad jeste dodelany, vetsina jo.

Offline brrr
12383 příspěvků moje polička 21. listopadu 2016 23:26
Reakce na 0zero7:

Ne že by mi do toho něco bylo , ale ta komoda je fakt trochu pěst na oko. Ale pokud by byla bíla, tak je to cajk (jak říkáte :-)). Mi se asi nelíbí jedině ten stolek, jak na něm stojí modrá svíčka(?). A kdnby byl ten psací stůl z ohýbaných trubek, hm... Asi to tak nevypadá, ale mi se ten byt líbí.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 01:26
Reakce na brrr:

Ha ha. No ono to bude znit blbe, ale me se tam ta komoda libi vic ve skutecnosti nez na fotce, nevim, jak je to mozny. Natrit na bilo muzu, to neni problem, uvazuju o tom od zacatku.Akorat byuch pockala asi do jara at to udelam venku.

Psaci stul z trubek by byl super, ovsem kam bych dala ty veci co jsou v supliku (vyhodila jsem polovinu pri stehovani, to jo, takze moc dalsiho toho vyhodit nemuzu, jsou to vetsinou dokumenty, cesky a kanadsky a par blbosti.)

Stolek neni vykrim designu, ovazovala jsem o nizsim kulatym, ale jeste jsem nepotkala co by se mi libilo.

Offline brrr
12383 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 08:24
Reakce na 0zero7:

Nedostatek úložného prostoru u těch trubkových stolů je problém. Mám pocit, že jsem někde viděla takové úzké se šuplíkama na boku, ale to asi nebude zrovna levný špás.

Ještě naposled k té komodě, mi připomíná nábytek na horských chatách v 90tých (zřejmě vzpomínka na nějaký nepovedený lyžák nebo co). :-)

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 09:00
Reakce na 0zero7:

Mně se u tebe líbí  Je to sice každej pes jiná ves, ale působí to útulně a  přes různorodost stylů a materiálů i tak nějak čistě. Ačkoliv to, díky bohu, není žádná pitevna

Jediný, co bych asi nesnesla, je ten kulatej stůl u zdi. Kruhová plocha, přiražená k rovný přímce, mě z nějakýho záhadnýho důvodu příšerně irituje  

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 14:44

Strašně se mi líbí ty kuchyňský židle, stůl teda ne (promiň) :-) Jinak chápu správně, že ten psací si tam chceš nechat, nechceš místo něj nějaký jiný kus nábytku (příborník atd.)? 

Možná by šlo nahonit úložný prostor konferenčním stolem, pořídit si něco jako "apatykářský stolek", mám takový, do poloviny jsou šuplíky a z druhé poloviny truhla a pojme to spoustu věcí. Určitě se něco na ten způsob dá dobře pořídit z druhé ruky. 

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 19:38
Reakce na brrr:

Ja jsem si prave nechala ten stul jen kvuli uloznymu prostoru. Takze to je priorita zatim, pred trubkovym designem, i kdyz ten se mi teda moc libi. I jsem videla bozi zidli ze 70 let k tomu, ale to se mi uz nevleze..

haha, na tom lyzaku asi neco bude, me pripadala takova skandinavska :) Ted dumam nad tim bilym moreidlem, mam ho doma, akorat se mi nechce ted, mozna az bude teplo.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 19:41
Reakce na barbucha:

Dekuju, me se libi i cistsi styl a postupne bych jiny byt zaridila, ale proste do toho staryho baraku to chce trochu charakter. Plus nektery ty veci se mi fakt hodne libi a urcite si je necham. I kulatej stul, ono ho neni moc kam dat a vejde se k nemu vic lidi nez k hranatymu

Jezis ty smajlici jsou osklivi, ja chci ty staryyyy

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 19:48
Reakce na 0zero7:

Jestli jsi na PC nebo notebooku, tak by měla pomoct F5, případně Ctrl + F5 a měla bys ty původní emotikony mít zpátky. Na mobilu mi v Chrome ale refresh nepomohl, tam jsem musela nejprve zakliknout možnost Verze webu pro PC a následně jí zase vykliknout.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 19:49
Reakce na Garfie:

V pohode :) zidle jsou z vojenske zakladny v Halifaxu nekdy z rannejch 70 let. Kupovala jsem je od super paru co jim bylo tak pres 70 a meli sbirku veteranu v garazi. Stul mi unikl online za 50 a nejakej borec co ho koupil ho pak prodaval za 150, a za 14 dni tam byl stejnej odjinud a pan mi ho i privezl, ja jsem ho hrozne chtela :) tak jsem spokojena. Je to origo 50 leta, coz je teda jedno, ja jsem hlavne chtela bilej a kulatej, pokud mozno s jednou stribrnou nohou, takze cajk.

Psaci stul si nechci moc nechat, mam ho kvuli uloznymu prostoru a protoze je uzkaj a moc netrci. Pribornik asi ne, nechtela bych nic extra vysokyho a velkyho, ale treba nejaka fajn nizsi z sirsi police, neco cca velkyho jak je ten stul, a do toho neco v cem se veci chovaj, to by slo, ale zadnou jsem jeste nepotkala. Ono to nespecha, jsem tam pul roku a teprve ted se to trochu rysuje konecne, mela jsem v rohu krabice desne dlouho. To misto s psacim stolem je takovy hluchy, asi tam koupim aspon kytku a dam ji na pravou stranu stolu.

Jooo, ty apatykarsky se mi moc nelibi, jsou vsechny takovy tezky. Maj to kamosi, je to docela hezky, ale moc hrmotny na muj vkus. Jako napad dobrej. Ja jsem tam puvodne chtela klasickej mid century coffe stolek, s tim uzlonym prostorem tak max neco takovyhleho. Pak se mi dostal pod ruku ten bilej otoman a zatim mi to celkem vyhovuje, ze clovek na to vyvali i nohu v pohode.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 19:50

ha, funguje, ale musi se asi pokazde ze?

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:11
Reakce na 0zero7:

Hm, mělo by to stačit jenom jednou. Mně to teda na PC i mobilu stačilo. Ty už jsi tu Ctrl+F5 použila i před tím a zase se ti tam vlezli ti hnusní malí? Jestli ano, tak prosím tady v adminském vlákně zmínit programátora zdolfa a nahlásit mu typ zařízení a operační systém, aby to když tak ještě doladil.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:21
Reakce na wendulka:

zkousim podruhe bez opakovani,

a dobry, ten pocitac predtim byl doma, ted prave kopruju v praci. Tak jsem to musela nahodit zvlast. Dekuji.

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:32
Reakce na 0zero7:

Jo, to je pravda, že ty apatykářský jsou k tobě asi dost těžký...:-/ Ale tak jestli nepotřebuješ stůl, tak to něčím nahradit půjde, hlavně nespěchat, ono se něco objeví a bude to láska na první pohled! :-)

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 20:56
Reakce na Garfie:

No asi se mkrnu na net haha. Me by se libila takova ta nizka mid century police/nebo to co ma posunovaci dvirka, vis co myslim, ne?

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 22. listopadu 2016 21:01
Reakce na 0zero7:

Jo! :-) To tam úplně vidím....no těším se skoro jako na vlastní 

Offline last.night
108 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 08:39
Reakce na 0zero7:

mne se hodne libi ty viktoriansky okna, co jsou jakoby ramovany i z vnitrni strany. Thumb up. A jinak nedostatek prostoru uplne chapu. Ja treba nemam vstupni chodbu, u me se vchazi primo do obyvaku...

Offline brrr
12383 příspěvků moje polička 23. listopadu 2016 09:32
Reakce na 0zero7:

A tak je Vám jasné, že se do Kanady jen tak nedostanu, takže s tím natíráním nemusíte spěchat.