jinx A sednes si na ne proto, ze se ti terve nelibi a nechces nam ho tady hanit, nebo ze naopak bys ho vykoupila cely?
Pokud je spravne za b, tak si udelej radost aspon nejakou uterkou, ta se hodi vzdycky![]()
design a architektura
razorblade b je spravne, maji tam hezke veci. Ale ja vsechno mam a nic nepotrebuju, takze se samozrejme ovladnu :-)
jinx Utěrku s kočičkou za péťo? Ale je krásná!
Dadoo když venku pálí slunce, tak je lepší nechat okna zavřená... šla bych do těch rolet. případně venkovní okenice, takové ty naklopené skrz které je trochu vidět, by tam nešly časem dát?
Potrefenáhusa mam sest uterek, to mam na roky a roky. Ale vazy tam maji hezke, nejake ty hrnky, misky...
Potrefenáhusa ... nicmene, ktera ze to je?
jinx Já to pořád různě pálim a flekatim, takže pro mě to taky není
myslím ji driv mivali i bilocernou

Potrefenáhusa Na to lanko se podívám. Bojím se ale, že je to na něj úzké. že by potřebovalo víc místa po stranách. Tady je vidět ten přesah, aby to zakrylo okno. Ještě to ale proměřím. Líbilo by se mi to.
Nahoře určitě budou určitě stačit závěsy jen lehké, a dole vlastně taky. Jen aby to nebylo večer jako výkladní skříň. Venku je prudká stráň a nahoře chata.
Tma nutná není. Jj, bude to ta světlá, béžová.
Dole navíc budou u komína ještě tmavě zelená krbová kamna.
continuity já miluju šedou, ale sem mi moc nejde. Vzhledem k tomu dřevu a kamnům budou textilie béžové/smetanové.
Plus nejaký ten akcent.
Děkuju všem , pomohly jste mi. ![]()
Dadoo tak pak bych fakt zkusila to lanko a k tomu nejaky odlehceny zaves, to by mohlo byt pekne.
Potrefenáhusa jj, ta je roztomila a k tvemu stylu by se presne hodila.
Ja to taky vidím ve svetle/smetanove, to je presne ten interier kam se hodi sem tam polozit nejakou tu ovci chlupatinu apod. Jako barevnej akcent bych brala takovou tu tmave zelenou (mechovou?lahvovou?).
Dadoo Lanko som mala a fakt to unesie max záclonu, časom sa povoľuje a vzhľadovo žiadna sláva. Mne by sa páčili okenice, ale chápem, že to je vec drahá a musí sa nechať urobiť na mieru. Som zvedavá na výsledok :)
paktofonika okenice sú v horucavach na vetranie úplne zle. Mame to na chate a zatváram len na východ kvoli svetlu.
continuity Praktické hľadisko nepoužil keďže nemám skúsenosti, ale páčia sa mi.
razorblade Pekne veci tam majú. Ja teraz pokukujem po ľanových zaclonách, ale nie je to úplne bežný tovar...
paktofonika V tom haemku nemaj? Mivali
Potrefenáhusa Fakt majú, ďakujem. Budem musieť ale predať ľadvinu...
paktofonika jak vypadá ľadová zaclona?
RoSa ľanová (lnená) ![]()
paktofonika ale psala jsi ladová, to vim určitě! kopírovala jsem to kvůli tomu apostrofu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY