RoSa Bol to preklep, opravila som to :)
design a architektura
Dadoo to kovove lanko se da koupit v dobre vybavenem zelezarstvi a uchytit do tech protejsich zdi. Mame to tak resene doma, je to trochu techno :) ne kazdemu se to libi, nam jo :) muzu ti to zitra vyfotit. Jen nevim, jak by to drzelo ve drevu a chce to lehky zaves.
Lamicka Prosím vyfoť! Mně se líbí, že je to subtilní. Asi by mi to instaloval kluk, který to celé obkládat, tam by určitě věděl, do čeho to píchnout. A uchycení ne do čelní zdi, ale do šikmých stran mě právě taky napadlo. Provedení ale bude složitější ![]()
Dadoo To mivali v ty ikee taky, takový úplně vobyc, bez toho zahrnutí, jen ode zdi ke zdi
help help help!
já už nemůžu. strašně narychlo řeším byt, kde je všecko jinak, než bych potřebovala, spousta věcí už je blbě začatá /nemůžu za to :/ už jsem úplně vyčerpaná z obíhání kachliček, koupelen, hledání umyvadel a tak podobně.
je tam hodně nízký strop a kuchyň nemá okno. tudíž potřebuju, aby všechny dveře do kuchyně byly prosklené až úplně skleněné.
máte někdo nějaké konkrétní tipy, rady, obrázky...osobní zkušenosti? cokoli?
a druhý dotaz - co umyvadlo na desku, které nemá přepad. co si myslíte? jak se vám líbí? a co baterie? mně přijde nejpraktičtější a nejhezčí podomítková na zeď, ale řemeslníci už mi tam hodili vývod normálně na desku :/ a jako na zeď se nijak netvářili.
Dadoo já mám na lanku takový lehký závěs u postele, nejsem si úplně jistá, jak by to udrželo těžký zatemňovací závěs (myšleno, aby se to nějak nepěkně neprohnulo). nemám s tím zkušenost, ale brala bych to jako potenciální možnost problému.
Jiná Realita Tezkej závěs to neudrží, jak psala paktofonika, provesuje se to
Jiná Realita umyvadlo na desku bez přepadu máme. Líbilo se mi to. Jen pozor na to, ze pak se nepoužívá špunt, to umyvadlo nejde uzavřít.
Podomytkovou baterii taky máme. Nemůžu si vynachválit. Akorát bych šla do kvalitní baterie, aby se nerozbila a nemuselo se kopat.
Jako zedníci se tvářit nemusí, platíš ty. Jsou věci, kde jsem se nechala přesvědčit a věci, kde jsem si stála za svým.
Potrefenáhusa aha, asi jsem to nepřečetla pořádně celé. pardon.
Jiná Realita Myslíš do koupelny? Já mám v Praze tohle, miniprepad to má. Byla jsem spoko, jen tu dřevěnou desku jsem nenechavala moc mokrou
(10 let starý to je, možná už se to dneska dela jinak)

MaeGandal hlavně je tam ale budu muset znova dostat, což je ten největší problém. jak už tam budou, tak to asi udělají. ale přijet jen kvůli baterii se jim asi chtít nebude :/
jako mně by na desku nevadila, ale úplně na desku mi přijde blbý na údržbu, vznikají tam takové blbé mezery, a na umyvadlo - to už pak nejsou taková hezká umyvadla :(
Potrefenáhusajo, něco takového. nejvíc se mi líbí cca takovýto tvar.

Jiná Realita já to chápu, proto to máme. A jeste se ukázalo, ze se to nešpiní. Pokud na to někdo nesahne rukou od pasty, tak nic. U normálních baterií mám pocit, ze ta voda teče po baterii a protože máme tvrdou vodu, tak normální baterie je pořád opatlana
MaeGandalteď úplně blbej dotaz - co a jak se může na baterii rozbít?
nikdy se mi asi žádná nerozbila, tak netuším. rozkopávání obkladů bych úplně asi nechtěla. to radši ten kohoutek na desce.
MaeGandal právě proto mi přijde nejlepší ta na zeď. voda teče prostě dolů, nestojí v mini kroužku kolem baterie a podobně.
Jiná Realita u vany se nám zanesla vodním kamenem, ale máme hodně tvrdou vodu a staré trubky. Vím, ze tohle nám taky někdo radil u zachoda, když je nádrž na vodu vestavěna, tak prý jedině geberit. Tak já jsem se rozhodla, ze asi radši aplikovat i na baterie
Baterie se může rozbít hravě, nejjednodušeji, když je tvrdá voda. Termostaticka mi ani jedna nevydržela déle než cca 6-7 let. Normální páková lepší, ale taky to není na věky.
Dadoo taky jsem za bílou, smetanovou a béžovou.
MaeGandal continuity jejkote...no já tam snad tvrdou vodu moc nemám...a wc mám nově taky podomítkové závěsné
snad tedy vydrží. doteď bylo normálně klasické a problém s ním taky nikdy nebyl.
ještě mám jeden designový dotaz: co říkáte na dlažbu stejnou úplně v celém přízemí? kuchyně, obývák, koupelna, chodba i wc. původně jsem chtěla v koupelně a wc jinou, ale nějak se mi to nedaří pořád zkombinovat. navíc tam budou ty průsvitné až průhledné dveře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY