design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 04. února 2020 05:31

Jiná Realita co to je proboha za lemply? neco udelaji bez predchozi konzultace a pak se jim nebude chtit prijet? bych je hnala svinskym krokem! projektovou dokumentaci k tomu mas nebo podle ceho to delaji? baterii bych rozhodne volila podomitkovou, nenapadlo by me, ze se dnes dela jeste neco jineho. Umyvadlo mam taky na desce (dub masiv), je to krasne a naprosta spokojenost. 

Online stes
9423 příspěvků moje polička 04. února 2020 05:31
Reakce na Catherinne:

Dadoo taky jsem za bílou, smetanovou a béžovou. 

Dadooja též, příroda do přírody. Vozivit doplňky :zelenou, tm.žlutou, vinovou a tuhle jsem videla dřevo s bilou a tmave modry cetky a bylo to dobrý 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 04. února 2020 05:35
Reakce na Jiná Realita:

MaeGandal continuity jejkote...no já tam snad tvrdou vodu moc nemám...a wc mám nově taky podomítkové závěsné snad tedy vydrží. doteď bylo normálně klasické a problém s ním taky nikdy nebyl.

​taky mam podomitkove zavesne a taky mi rikali, ze jedine geberit. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 04. února 2020 05:40
Reakce na Jiná Realita:

ještě mám jeden designový dotaz: co říkáte na dlažbu stejnou úplně v celém přízemí? kuchyně, obývák, koupelna, chodba i wc. původně jsem chtěla v koupelně a wc jinou, ale nějak se mi to nedaří pořád zkombinovat. navíc tam budou ty průsvitné až průhledné dveře.

​osobne bych si nikdy dlazbu do obyvaku nedala, protoze se mi to nelibi a miluju chodit bosa po dreve. Ale pokud ma byt vsude dlazba, tak mi stejna neprijde spatny napad. Rozhodne je tam nejmin prosotoru pro to to zvrtat. Nebo bych se o nejakych kombinacich poradila s architektem. Obrazky na inspiraci jsou dobre, ale tady jde o celou podlahu v konkretnim prostoru a taky o to, co realne v cesku sezenes. A o tom oni mivaji prehled. Ja jsme na svou na objednavku docela dost dlouho cekala (ale mela jsem dost casu, takze mi to nevadilo). 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. února 2020 07:48

Dadoo Jestli půjdeš do toho lanka, tak já bych šla cestou "udělej doma". Taková oka a nerezová lanka se dají koupit v hobbymarketech a koupit jen tolik metrů, kolik potřebuješ. Jen to asi nebude vypadat tak elegantně.

A taky bych dala jedno oko doprostřed mezi ty okna, aby to prověšení nebylo tak velké.

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 04. února 2020 07:58

Jiná Realita Máme to takhle, stejnou dlažbu v celém přízemí. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 04. února 2020 08:00

Jiná Realita Jestli má být všude dlažba, tak bych dala všude stejnou. To se doporučuje. Vizualne to propoji mistnosti. A zvlášť při skleněných dveří. 

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 04. února 2020 08:05

Dadoo priklanam s k nazoru Bledule a tie lanka su aj v ciernom prevedeni co by bolo asi aj lepsie. Bielou a bezovou nic nepokazis a uz teraz to vyzera dobre. Dobrapraca

Online Potrefenáhusa
38999 příspěvků moje polička 04. února 2020 08:13

Jiná Realita dlazbu bych do obytný části taky nechtěla, když, tak jedině s podlahovym topením 

Offline viktorka_od splavu
49433 příspěvků moje polička 04. února 2020 08:23
Reakce na Jiná Realita:

MaeGandal právě proto mi přijde nejlepší ta na zeď. voda teče prostě dolů, nestojí v mini kroužku kolem baterie a podobně.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. února 2020 08:36

jinx Souhlas, my máme dlažbu v celém bytě včetně ložnice a je to teda ultra nepříjemný, vůbec nechápu, koho to napadlo. Fakt jedině s podlahovým vytápěním asi. 

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 04. února 2020 09:21

Jiná Realita 

Taky se mi zdá dlažba všude taková uživatelsky nepříjemná... co taková ta litá podlaha? Tu můžeš mít všude stejnou, v nějakým příčetným neutrálním odstínu... 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 04. února 2020 09:28
Reakce na razorblade:

Dadoo Mne by se to libilo v prirodnich barvach a treba tu zlutou bych tam dodala jen v nekolika drobnostech, ale ne jedovatou zlutou, spis takovou zapudrovanou nebo hodne svetlou pastelovou. Moc se mi libi lneny textil z Finska

je fakt takovej chatovej :) (ja sama si chci koupit ten brezovej behoun:))

​Tak teda dějuju! To je pěkny!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. února 2020 10:11

Ounz Mi nerikej, ze jsi zrovna ty tenhle eshop neznala? :)

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 04. února 2020 10:28

razorblade Neznala! Ale už znam a moje peněženka ho taky pozná asi

Online Potrefenáhusa
38999 příspěvků moje polička 04. února 2020 10:29

Ounz Asi si nikdy neshanela hrnicky s muminky?!

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 04. února 2020 10:44

Potrefenáhusa No ty zrovna právě ne, muminci je něco, co mě úplně minulo, poznala sem to sž v dospělosti, někdo o tom mluvil a já musela googlit

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. února 2020 13:54

jinx já tam naštěstí geberit mám, uf. jinak ohledně řemeslníků, tady v mým končinách si moc nevybereš, já ani nevím, kdy který přijde, takže někdy tam někdo je, když ani nejsem doma. a něco prostě dělá. u baterie u umyvadla předpokládali, že bude jako všude, na umyvadle. nečekali, že by to někdo chtěl jinak. tak si tam prostě tak hodili. třeba dlažbu tu dělá v podstatě snad asi jeden člověk široko daleko (který to pěkně umí). budu zjišťovat, jestli vůbec umí položit tu, ehm asi retifikovanou? nebo jak se tomu říká, prostě přesně řezanou na mini spáry.

ad dlažba všude (i barbucha ) - jako chtěla bych v obýváku dřevěnou, ne že ne. jenže obývák bude průchozí ven a ta podlaha by hrozně trpěla. pes + já se v létě moc nezouvám, provozuju ten americký styl :) zouvám se jen do koupelny a do patra, jinak, když je sucho, tak chodím spíš obutá. jsem tak zvyklá, protože celý život mám všude dlažbu. naopak tentokrát plánuju luxus, a to, že na místě, kde nebude ta "průchozí linka" mezi dveřmi ven a do kuchyně, bude na zemi velký kusový koberec, pod gaučem a prostě v té skutečně obývací části obýváku.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. února 2020 14:35

a mám dnes velké designové zklamání :/ vy mi to teda nepochybně zkritizujete, ale mně se hodně líbí nebarevné obklady s plastickou strukturou ve větším formátu a v matu. dlouho jsem koukala po marrazi tetris, že bych jako třeba wc a koupelnu řešila tak, že by tři zdi byly vždycky jednoduché hladké kachle a jedna zeď jako zajímavost kachle z té samé řady, ale s plastickou strukturou. už jsem to měla v podstatě rozhodnuté, barva ice, což mi přišlo, že je prostě bílá. dnes jsem konečně sehnala vzorek...a není bílá :/ je skoro béžová. ach jo. (je mi jasné, že mi napíšete, že je to štěstí, protože je určitě hnusná a nemoderní :)

Offline Antje
příspěvků moje polička 04. února 2020 14:38

Jiná Realita budeš to mít krásné, taky se těším do nového ( vlastního ).