design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. února 2020 15:06

Jiná Realita ja ji se svym rozlisenim monitoru vidim jako velmi prijemne svetle zlutou :D (a libi se mi, aspon to, co vidim na tom obrazku).

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 04. února 2020 18:43

Jiná Realita ty plastické obklady jsou krásné!

Pokud bude dlažba v celém přízemí, rozhodně bych dala všude stejnou. Krásně to sjednotí a zvětší prostor.

Ideální by bylo, kdybys ale měla podlahové topení. Jinak je dlažba studená.

Brácha má v přízemí všude žulu a s tím podlahovým topením je to úžasné. Nikdy bychnečekala, jak moc příjemné to může být. Jen do ložnice bych to nedala. I když by to na šlápnutí teplé bylo, působí to to studeně napohled, pocitově. Nebo snad jedině dlažba ve vzoru dřeva - to se mně osobně ale moc nelíbí.

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 04. února 2020 18:49

Já jsem asi objevila, co by se mi na stěnu nad okna vešlo. Problém ale je, že je to kovové, stříbrné. 

Být to v bílé, ještě lépe v béžové., nebo kovové v barvě třeba mědi, je asi rozhodnuto.

Akorát nevím, jak by se udělaly závěsy..asi by se musely koupit hotové..? Kvůli tomu připevnění na tyč.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. února 2020 19:02

Dadoo S týmto uchytením predávajú závesy v Ikei. 

Offline Ginger
1220 příspěvků moje polička 04. února 2020 19:02

Jiná Realita taky mame dlazbu v obyvaku/kuchyni, chodbe a koupelnach a mne se to libi. Mame podlahove topeni a je to prijemne. Dlazba je rektifikovana a spary minimalni, s pokladkou problem nebyl. Ale nekolikrat jsem overovala, ze pokladac vi co ma delat. Uz se na muze nezlobim, ze to prosadil.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. února 2020 19:06

Jiná Realita Držím palce, nech to všetko dobre dopadne, hlavne nič neuponáhľať. Ja som mala problém naplánovať jednu obyč kuchyňu, na celý byt by som potrebovala aspoň 4 mesiace prípravy. :D Obklad sa mi nepáči a v kúpelni si ho veľmi predstaviť neviem, ale keď sa páči tebe tak skús ešte pohľadať. Podlahe v obývacej časti by som sa vyhla, pôsobí to divne. AK by to nemala byť drevená podlaha tak by som vyliala všade betón, páči sa mi to, ale záleží na priestoroch. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. února 2020 19:24

Jiná Realita mne sa ten obklad zda tiez celkom v pohode, hlavne nech sa tebe paci

Niektore pekne obklady ma Marca Corona, ja som do kuchyne vybrala tiez biely  4d obklad a dovolím si tvrdit, ze vyzera dobre aj ked to bol dost kompromis (cistenie uz bude asi ina)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. února 2020 21:45

Mrakoplas mně se líbí ještě tento, ale ten je fakt drahý jako...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 04. února 2020 21:50

Jiná Realita kolik za to chteji? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. února 2020 21:54

jinx tyjo, já už nevím, jen mám dojem, že jsem to hned zavrhla, že si to nemůžu dovolit. (priorita je kuchyně a asi nová dřevěná podlaha v patře, na obkladech do koupelny raději ušetřím :) ) ani už nevím, co to je za značku, musela bych zapátrat. jen mi tu zůstal uložený ve složce nápadů a oblíbeností.

a dveře, to bude mazec. potřebuju asi patero zcela atypických dveří :(

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. února 2020 22:04

jinx a hele, tak nakonec je to "jen" třeba 1200 za metr, což s ohledem na to, že bych toho potřebovala asi tak 8 metrů, by se ještě dalo...tak že bych to zavrhla, protože se mi k tomu nedařilo sehnat odpovídající odstín stejného formátu bez plastické struktury ? je to obklad marca corona hexagon white.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. února 2020 22:19

jinx omlouvám se, že tu tapetuju, ale jen pro upřesnění - spletla jsem si ho s obkladem marca corona diamont white, který stojí taky cca 1200 ...ale za kus. což už je fakt nad rámec.

Online Kokoska
35146 příspěvků moje polička 04. února 2020 22:21

Dadoo kdybys to náhodou chtěla šít, tak se koupí zdrhovací stuha, která to rovnoměrně nařasí. Podle toho, jak je široká, má 2 nebo 3 proužky na uchycení. Na tyči můžou být klasicky kroužky s žabkama, ty se zacvaknou za spodní proužek na stuze a ten horní okraj závěsu je schová. Ale pokud se to dá koupit hotové, neváhala bych.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. února 2020 22:47

Jiná Realita tou cenou si si ista? Na tom odkaze co som davala stoja obidva rovnako a je to za m2. Inak ten diamond white som chcela aj ja ale nehodil sa mi rozmer. Tak mam to vedla toho len biele.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 04. února 2020 22:53

Jiná Realita bez plasticke struktury k tomu maji tu plain white ve stejne serii

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. února 2020 22:57

A ked uz som tu pri tych obkladoch, terajsi byt je uplne bezsparovy (bez akýchkoľvek obkladov a teda bezudrzbovy), v novom je dost obkladov aj dlazba a obavam sa toho ako to bude za chvilu vyzerat. Chcem kupit parny cistic, doporucite nejaky? Kaercher by bola určite dobra volba ale uvitam aj skúsenosti s lacnejsimi variantami

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 04. února 2020 23:42

Jiná Realita smazáno pro zbytečnost

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. února 2020 00:23

brrr děkuji, ale já myslím prosklené úplně, buď úplně skleněné, nebo jako francouzské okno, jen rám a sklo. momentálně zase tahám rozumy na googlu :) jako každou noc, pátrám po umyvadlech, výhodných nabídkách, měřím sprchové kouty a tak. ta obří nabídka všeho je až na škodu.

Online Kokoska
35146 příspěvků moje polička 05. února 2020 01:01

Jiná Realita podívej se tady na katalog, Duradecor od str. 29. S tou firmou mám dobré zkušenosti, jsou z Jihlavy, ale jezdí všude možně, k nám to měli cca 60 km a jezdí i do Prahy, takže k vám by to snad šlo taky. Jednání velice slušné, dělali nám i vstupní bezpečnostní dveře i interiérové. My teda máme klasiku, dřevo kombinované se sklem, ale jen sklo mají v nabídce taky.

https://dvere-minx.cz/upload/Minx/katalogy/128/1_Katalog-interierove-dvere.pdf

https://dvere-minx.cz/upload/Minx/katalogy/94/1_Katalog-VV-Sklo.pdf

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 05. února 2020 02:39

Jiná Realita vetsinou vsechny tyhle plasticke serie maji k sobe hladkou dlazdici do serie, staci se v tom.pohrabat. Jinak mne se ty plasticke moc libi!