design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 07. února 2020 00:03

Jiná Realita Aha, ja myslela vylozene desku co se nainstaluje bud jen na stenu nebo i jako pult nebojakseto... videla jsem to v bilym mramoru v jedne modernejsi kuchyni se drevem a super, akorat ta udrzba prej na palici, ale uz na to asi delaj pripravky (majitele radi cerveny vino haha) 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. února 2020 00:03

0zero7 ono na kostičkách ten lesk nevadí, ale já jsem měla představu, že bude plastická jedna stěna a zbylé tři hladké (už kvůli kohoutkům nebo sprše), a na hladkých už lesk vynikne.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. února 2020 00:04

RoSa to nevím, ale pokud to nebude cenová pecka, kašlu na to a jdu do toho. je to fakt hodně pěkné na vzhled i na omak.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. února 2020 00:06

myslíte, že by vypadala (naprosto teoreticky) dobře matná podlaha a lesklé stěny? nebo už pak musí být lesklé všechno?

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 07. února 2020 00:07

Jiná Realita aha, chapu. A nemuzes to okouknout nekde nazivo, jestli by treba ty matny nesly s lesklym dohromady? Nebo jestli by jsi nevzala na milost ty leskly, kdyz to uvidis? 

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 07. února 2020 00:08

Jiná Realita v koupelne nebo kde? Myslim, ze v pohode uplne, mam v koupelne matnou a cajk. 

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 07. února 2020 00:08
Reakce na Jiná Realita:

RoSa to nevím, ale pokud to nebude cenová pecka, kašlu na to a jdu do toho. je to fakt hodně pěkné na vzhled i na omak.

​to me zajima jak to vypada, uka! 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. února 2020 00:14

0zero7 zatím nemám co :), ale ono to je prostě jako dřevěná dvířka, a protože rozřízli třeba dvoumetrové prkno, tak ten vzor plynule přecházel mezi jednotlivými dvířky, navazovalo to na sebe.

pokud bych do toho šla, tak bych na horní skříňky nechtěla úchytky, aby se právě ten dojem čisté plochy nenarušil.

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 07. února 2020 00:16

Jiná Realita já myslim, že ti to pocitově stáhne strop o deset-dvacet čísel dolu... pěkný to může bejt, ale v odpovídajících prostorách - dvadeset si vůbec neumim představit, to bude chtít nějaký optický triky!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2020 00:35

Jiná Realita ja som dala do novej linky "drevo" na spodne skrinky a  vrch biely prave preto aby to posobilo vzdusnejsie, plus ma to tu vyhodu, ze nebude na dreve tolko vidiet patlance..mam aktualne staru linku celu bielu a strasne ma s.re ako je vidiet na dolných skrinkach tie patlance. Na vrchne človek tolko nesiaha a nestekaju tam pripadne nehody.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2020 00:37

Jiná Realita inak lesklych obkladov by som sa nebála. Teda ja som sa ich bala b nedala a ked som videla pekne nazivo, tak to vyzeralo super a ani mi nedoslo, ze je to lesk. Ale zalezi asi na konkretnom obklade. Boli to tiez subway tiles.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. února 2020 04:20

Myrtila Super, ďakujem za vysvetlenie! 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. února 2020 04:28

0zero7 Tá lampa je super!

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 07. února 2020 05:03

paktofonika dik! Ono je to trochu uchylarna jak sedi na male policce, ale sem se to presne hodi :)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. února 2020 05:28
Reakce na paktofonika:

Vilemina Super, ďakujem za ukážku. 

Asi ho kúpim, miestnosť má teda cca 40m2 takže teoreticky by to znieslo i dva no, skúsim ale pogoogliť niečo menšie k tomu.

0zero7 Myslela som, že máš tu lampu na stene a niečo ako Jielde, alebo si to nebola ty? Hľadala som teda v starých príspevkoch a podobnú má jinx nad stolom. 

​Ta jeielde je super, uplna klasika, mam ji na nocnim stolku, presne tuto cernou. V kuchyni a nad stolem a v koupelne mam jednotne lampe gras, ta taky vypada super, muzu doporucit. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. února 2020 05:34

s tak nizkymi stropy bych horni skrinky asi ani nedavala. Myslim, ze to opticky prostor snizi docela vyznamne :( nakonec, ja je taky nemam, ac je vyska stropu normalni, a libi se mi bez nich kuchyn mnohem vic, uz bych je nechtela nikdy v zadnem byte. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. února 2020 05:34
Reakce na 0zero7:

paktofonika dik! Ono je to trochu uchylarna jak sedi na male policce, ale sem se to presne hodi :)

​ale je to pekne :)

Offline stes
9419 příspěvků moje polička 07. února 2020 07:02

0zero7 tu lampu mam v cerveny verzi v kanclu. Je po babicce, pak ji mela mama... Nesla vyhodit

Offline notna
9526 příspěvků moje polička 07. února 2020 07:33
Reakce na Jiná Realita:

já se propracovávám je světlům taky :)

stropní jsou jednoduchá, nic jiného než úplně basic hranaté led placky tam nejde dát. ale co takové světlo na boční stěnu nad stůl do kuchyně? máte nějaký oblíbený tip? kuchyně bude bílý mat s šedou pracovní deskou a horní skříňky dubová dýha (asi, teprve zítra zjistím, kolik za to bude truhlář vlastně chtít a poněkud se obávám ) a kachličky, přestože jsem nechtěla moc spár, asi nakonec budou trapné a profláklé metro tiles :D a spotřebiče černé. já prostě nevím. prohrabávám tu favi, zatím mě zaujalo toto, ale fakt nemám představu, jak by to tam vypadalo. a navíc jsem nikdy neměla průhledné světlo, netuším, jak to svítí.

​Sklenene stínidlo dělá pěkně světlo, záleží na žárovce. Ale při rozsvícení je na skle vidět úplně každé smítko prachu a čmouha. Máme skleněné nad jidelnim stolem a rozčiluje mě to.

Offline notna
9526 příspěvků moje polička 07. února 2020 07:34

Sorry za velikost. Nejde mi to editovat.