design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. února 2020 08:04

jinx jinx Sú fakt krásne, určite si ich raz do svojho bytu kúpim. 

Bez vrchných skriniek by sa mi kuchyňa páčila, len by mi chýbal uložený priestor. Pri väčšej priestore na kuchynu by som neváhala. :)

0zero7 Hodí sa ti to tam, máš to fakt pekné.Sledujem jedno dievča na IG, ktorá často cestuje a väčšinou sa ubytuváva v butikových hoteloch inšpirovaných 70s. Podľa toho si postupne zariaďuje i svoj loft, no krása to je.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. února 2020 09:28

Jiná Realita my mame v koupelne kombinaci tmavych matnych a bilych lesklych dlazdic, vypada to pekne. Samozrejme to musi davat trochu hlavu patu .  

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 07. února 2020 09:37

Jiná Realita ja jsem myslim davala sem moji kuchyn, ktera je matny lak, metro tiles a seda deska. Taky jsme chteli dreveny horni skrinky, ale kvuli nizkymu stropu jsme to neudelali a jsem rada. "Drevenou" cast mame tam kde jsou spotrebice. Ohledne te koupelny, koulas jen na obklady nebo i na dlazbu? My sme nevybrali, tak mame dlazbu na stenach. Razem se ti rozsiri nabidka;) 

Offline barbucha blogger
36085 příspěvků moje polička 07. února 2020 09:52

Jiná Realita 

To jsou ale extrémně nízký stropy! Hele vím, že je to s křížkem po funuse, že to máš už rozjetý... ale proč sis to samý nenaplánovala spíš do patra, kde - jak píšeš - jsou ty měřítka už normální a ne takový s odpuštěním kobky (notabene jedna bez okna)? Tam přece ani nezvedneš ruku, aniž by ses  nepraštila o strop Budeš tam bydlet dlouho... sice v létě můžeš trávit čas venku, ale zima je dlouhá...

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 07. února 2020 09:57

Jiná Realita ta naše podlaha je taky matná a metro tiles lesklý a ještě takový trochu hrbolaty (ne úplně hladkej povrch) a nicemu to nevadí 

barbucha tak asi je praktičtější mít dole kuchyň a nahoře ložnici, ne? 
i když my s takhle nízkým stropem máme ložnici a naprd to je, rychle se tu vydejcha vzduch 

Offline barbucha blogger
36085 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:05

Potrefenáhusa 

Praktičtější určitě, klasický rozvržení... ale tak předpokládám, že to patro je stejný jak přízemí, t.j. že tam neni jen jediná cimra. Obytnou kuchyň a ložnici, víc nepotřebuješ Dole bych místo kuchyně bez oken asi zřídila spíš něco jako prádelnu, vrzla bych tam pračku a sušičku... a třeba i šatnu. Ubylo by skříní v ostatních místnostech aspoň  

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:12

barbucha Ne, to je strasnej voser, ty schody!!!!furt chodit sem a tam, nechtěla bych to ani za nic, mne stačí, ze máme jen jeden záchod - nahoře v patře

Navrch tam bude mít psa, kterej předpokládám do schodů chodit nebude a tak. 

Offline barbucha blogger
36085 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:19

Potrefenáhusa 

Jaký furt? Dyk i když tam máš jen ložnici, musíš tam taky vylízt... pak si tam zapomeneš brejle... pak mobil... no a seš na schodech i tak pořád. Zato když máš tu obytnou část ve stejným patře jak ložnici, nahoru dolů lítat nemusíš

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:22

barbucha Tak 2.15 je sice fakt dost nízkej strop, ale protože vzhledem k tomu, že Jiná Realita zná jak sebe, tak ten prostor, tak bych jí věřila, že tam žít zvládne.

Dát obytnej prostor nahoru, když vím, že půl roku zpola žiju na zahradě by byla vážně otrava.

Offline barbucha blogger
36085 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:32

DruI 

Ale jo... já jen připomínám, že existuje ještě ten druhej půlrok

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:39

barbucha Ten může strávit zalezlá v posteli s knížkou a hrnkem kakaa :o)

Ale já z ní mám dojem, že je stejně furt někde v práci nebo venku se psem, léto nebo zima. Jen si holt nesmí najít dvoumetrového přítele, páč by se jí nevešel domů :o)

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:44

DruI Vešel :-)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:46
Reakce na paktofonika:

Karoleena A čo si nakoniec vybrala?

​No hele já tady dělám chytrou a sama vybraný ještě nemám pořádně nic! :D

Jediný co už vyřešený máme je naše pidipracovna, kde je teď černý drátěný stínidlo z ikea zavěšený na černým kabelu, protože v kuchyni, odkud jde právě do pracovny vidět, bude taky "něco" na černým kabelu, tak aby se to nemlátilo. Potřebuju stejně v kuchyni z praktických důvodů posunout zdroj světla z aktuálního podivnýho umístění náhodně v prostoru nad jídelní stůl, takže nějakej prověšenej kabel/řetízek se tam vyloženě nabízí, i s ohledem na to že jsme v nájmu a nechcem to tam celý rozvrtat. 

Ale teda ten obývák je mystérium furt, napřed jsem chtěla něco přírodního, teď jsem se zas zhlídla v nějakých minimalistických skleněných koulích, úplně čirých jako sem házela Jiná Realita, ale to mě zas právě děsí nutnost to furt čistit, a nám se doma práší teda fest a to ani nemáme žádný zvířectvo... 

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:47

My to máme v ty ložnici, myslím 2,30 a jako sem zvykla na secesní pražský stropy a jako kobka mi to nepřijde 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:49

Potrefenáhusa Tak v tom případě nevidím problém :o)

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 07. února 2020 11:31

Existuje program na navrhnuti, rozvrhnuti a planovani prostoru? Nemyslim planovac nabytku ala Ikea, myslim neco v cem jsme schopni rozplanovat prostor, zdi, okna. 

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 07. února 2020 11:35

Potrefenáhusa jo, dobrý, tak z toho ale uber dvacet čísel - to podle mě už nebude obyvatelnej prostor... na to jsou nějaký normy přece, ne?

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. února 2020 11:36

RoSa ne u rekonstrukci

Offline Potrefenáhusa
38998 příspěvků moje polička 07. února 2020 11:37

RoSa Tak ale jr už ten barák má, tak musí vycházet z ty situace

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 07. února 2020 11:39

Lamicka dobře, ale ta norma vychází z nějaký lidský potřeby, tj nejde proti lidem, ale naopak aby tam ty lidi mohli existovat a nežili jak v chlívě