šťastná13ka no právě, teď si ten glóbus muze dovolit úplně kazdej.
design a architektura
I ten ... jakže se vlastně jmenuje? Autor songu s Aťkou Janouškovou ... Fakt Aťkou Janouškovou? Jestli dneska nebudu moc spát, tak si nějaký to jeho dílko snad vygooglím :-D
brrr smarjapanno, co to je za bizar???
stes Netuším, googlovat pána nebudu. Ale byteček stojí za to.
Dadoo to je pravda.
A ten kdo do toho luxusu investoval tak to proste nevyhodi. . ![]()
A teda ten rozkvetly stromek je taky parádní ![]()
máte prosím někdo jídelní stůl z olejovaného dřeva? jak moc je to choulostivé a jak vypadá po pár letech? my pořád ten náš vybraný ještě nemáme a furt nad tím dumám, chci se vyhnout konfliktům okolo kolečka pod sklenicí a podobně..

viktorka_od splavu my máme dubový masiv, olejovaný. Kolečka se tam dělají, ale přestříkám to ochrannou pěnou na dřevo, setřu a v pohodě
. Máme ho zatím něco přes rok a vypadá jako nový...
Tak s tým glóbusom...on môže mať aj nejaké sentimentálne dôvody...ak by to teda bol len ten glóbus.
Napríklad toho roku sme v Rakúsku narazili na taký ten obchod s hodinami, kde je všetko až po kukučkové s Heidi na kyvadle....a z môjho odca, takto celý život presvedčeného estéta a minimalistu vypadlo, že keď bol malý, tak sa mu strašne páčili hodiny s horizontálnym kyvadlom. A že dodnes by také chcel, lebo to naňho pôsobí upokojujúco. Tak nám s bratom síce padla sánka, ale povedali sme si, že jedny takéto hodiny inak minimalistický interiér unesie a snažíme sa nejaké s aspoň trochu príčetným dizajnom nájsť.
Takže fakt, ak by si niekto do príčetného interiéru zaobstaral ten strelený glóbusobar, tak to beriem ako proste výraz splneného sna z detstva, alebo také voľačo.
(A hej, tu príde priznanie, keď som bola malá, tak sa mi tie glóbusobary tiež strašne páčili...ale nie, nemám ho
...zatiaľ
).
My jednou dobou uvažovali o globusovém baru se spolubydlícími, ale nějak to ztroskotalo na tom, že by se nám nevešel do společných prostor :o)
Ale jaká by to bývala byla ozdoba večírků!
My jsme měli doma tu lampu, kroucena noha strapce na stínítku. Myslím byla koupena v německu. NNostalgii po ni netrpim.
EDITH4B ha, zazracna pena, to nesmim zapomenout poridit:-) dekuju!
slniecko to mas hned!![]()
tyo, to me prekvapuje, ja to v zivote nepotkala (asi jsem se nepohybovala v tom luxusnim prostredi;-)) a kdyz mi pristal doma jako prave ten predmet s citovou hodnotou, trvalo dost let nez jsem ho vzala na milost. vetsinou teda predstiram ze neexistuje![]()
viktorka_od splavu ty jo, ty máš doma bar v globusu? Hustý ![]()
šťastná13ka Nechtělas naopak napsat, jestli si to dílko vygooglím, nebudu moc dneska spát?![]()
slniecko Jo, určitě byly doby, kdy bych glóbusovou schovávačku cenila nad zlato.![]()
Jinak se přiznám, že mi jsou cizí interiéry dost lhostejné, když je mi lhostejný/neznámý ten člověk. Škodoradostně bych se teda vylamovala nad bydlením někoho nesympatického, to asi jo. Tohohle pána vůbec neznám, tak mi to přijde takové, jak to říct, lidské. S dinosaurem.
Zatiaľ ma brzdí, že je to veľké a že - ako abstinenti - by nám nebol nanič....aj keď...plíživá to myšlienočka....na parfémy
?
slniecko Jóóó!![]()
EDITH4B
je to dárek a ne můj. ale už aspoň chápu motivaci dárců, tady se člověk dozví fakt užitečný věci:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY