design a architektura
Vloni jsme natirali stare dvere, uplne vsechny interierove, dneska je myju normalne hadrikem a lehce jarovou vodou a tam kde jsem pritlacila se normalne rozleptala barva?? Co to je za bordel, me fakt omyjou jako....Delal to sambo s tatou, kterej je remeslnik, takze to asi nenatirali kremem na boty, nechapu. Navic maji atypicke rozmery, neslo v rozumne cene najit nove, proto jsme je renovovali, no ted na ne sahnu a prilepim se, super jako. Co bych dala za globus co nemuzu vyhodit...
Karja nevymysleli ti dva nejakou ekobarvu: vodou reditelna?
continuity Myslim, ze rozhodne ne. Jako ja uz ty dvere jednou myla a v pohode, asi dva mesice po nateru, ted jsem to nechala klidne pul roku byt, jen sem tam utrela nejakej viditelnej flek a ted to vzala trochu vic...No tchan se na to podiva, ale co s tim budeme delat nevim.
Sweet Potato Trpím nespavostí a dost mě to štve, takže proč dobrovolně riskovat ;-)
Nakonec jsem ale stejně moc nespala, protože čtu Příběh služebnice a fakt už chci vědět, jak to dopadne. Ó hrůzo, zlatá Aťka Janoušková :-D
continuity vodou ředitelné barvy jsou zlo![]()
continuity viktorka_od splavu Neni vodou reditelna, je to barva urcena na drevena okna-vnejsi cast. Je to proste zahada, navic jsme to myli dvakrat predtim, z toho jednou par dni po barveni.Ted jsme to rozleptany pretreli a dostalo se mi rady nepouzivat jar. No nevim, asi si koupim ten parni cistic, uz jsem ho chtela predtim, ted mam o duvod vic.
Já ti nevím, jestli to nepřežilo jar, myslíš, že je parní čistič dobrý nápad? Abyste pak nemuseli znovu natírat komplet ![]()
Karja byl to vážně jar? To vypadá spíš na redidlo ![]()
dynda Tak parni cistic je jen horka voda, to snad vadit nemuze, studenou nic neumyju.mimochodem, ze to mam myt jen vodou mi radili chlapi, co nikdy doma krom bezneho uklidu (nadobi, podlaha) neuklizeli, takze nevedi, ze detskou rucicku od rajsky z bilych dveri vodou fakt nedam.
MaeGandal Ja nevim, napadly me ruzny varianty, jakoze byl ten kyblik necim spinavy a tak, ale nebyl, jen s nim vytiram, a to taky jarem. Ten hadrik byl taky cisty, ale byla to ta svedska uterka, to by snad ale taky nemelo vadit. Proste zahada:-D
Karja hele ten cistic mam ted pujceny od mamky a je to docela blbost....navic to abys vyhnala deti nekam ven, kdyz budes chtit cistit....kazdopadne pokud bez nej nemuzes byt, Andula bude mit od 5.5. 20%slevu na Karcher, tak si pockej na kod![]()
711990 jako ze ti to nevycistilo? Ja som s tym nedavno cistila sporak so storocnou spinou a islo to super. Inak sa mi to dole nepodarilo dat. Mama tym kedysi cistila spary na dlazbe a tiez vravela, ze inak jej nesli. Neber mi nadeje!
711990 Hmm Andula si mě furt nepřidala. Jako já s dětmi moc neuklízim, tu větši to hrozně zajímá a rozhodně s ní nejde dělat nic s vodou, takže jestli parní čistič nebo kýbl s vodou je uplně jedno;-)
Mrakoplas czala jsem s tim koupelnu a kuchyn. V kuchyni musim uznat ze docela dobry, v koupelne jsem byla zklamana. My teda sparovacku mame v takovym privetivym odstinu, takze proste spary nevypadaj zasly. A cekala jsem, ze to lip umeje ty ruzny drazky na sprchovym koute. Jako dobry, ale staci mi pujcit si ho 2x za rok, ne ho mit doma.
Karja no ono je to dost horky a jde z toho para.... takze kybl max prevrhne, timhle se zmrzaci. ja bych ti ten kod poslala:))
711990 Jojo, tak to není na denní úklid, takže bych to s ní za zadkem fakt nedělala;-). Spíš teda abych nezmrzačila já sebe;-). Tak mi ho prosím pošli, já si to ještě promyslim, ta Andula je fakt nána, že nestojí o fanynku jako jsem já;-)
Na vodní kámen v koupelně je bezkonkurenční malinovy frosh. Ani tak strašné nesmrdí.
continuity u nas jedine ocot
. Mame fakt strasne tvrdu vodu. Po troch dnoch su na skle pri sprche biele flaky, je to vrstva ako od farieb. A to ho po kazdej sprche zotierame stierkou.
continuity taky ho miluju a vodu máme fakt tvrdou
co myslíte o takovémto typu světla? je to k nevíře, ale zapomněla jsem, že budu potřebovat ještě nástěnné světlo na chodbu (protože ta zeď byla zatarasená...). chodba bude mít světle šedé dveře se stříbným kováním, dřevěnou podlahu a bukové světlé schodiště a časem tam bude asi bílá nějaká skříň/botník. vypínače jsou bílé hranaté. černé tudíž není ideální, jde mi jen o ten typ.
světlo nemůže moc zasahovat do prostoru. už jsem zase prošla všechno a nic mi do oka zásadně nepadlo. jen vím, že tam rozhodně nechci takovou tu kulatou placku, které se dávají všude. ale něco, co bude nějak zajímavé, protože jinak na té chodbě nebude vůbec nic. ani žádný obraz nebo cokoli, protože na ní není okno a jediné světlo půjde vstupními dveřmi s prosklením.
Jiná Realita na mě to světlopůsobí tak nějak jako provizorium. Jakože dočasně než se rozhodneš co jinýho případně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY