DruI To mi povídej, ten by mě štval pokaždý co bych ho zahlidla!
design a architektura
Karja tak to bývá. Není problém nemít sloup, ale zaplatit to:) S tím špajzem, někdy, když vidím ty projekty domů, tak si říkám, že bych si oproti paneláku snad pohoršila.
Evaeva no přesně! v paneláku máš aspoň tu sklepní kóji a kolikrát i ten špajz![]()
viktorka_od splavu mě špajz nechybí, ale v domku bych ho chtěla. My si kromě sklepní kóje ještě pronajímáme za směšný peníz bývalou sušárnu či co, to je taky dobrej skládek;)
Evaeva Jj určitě. Ale teď jsem byla u známých na kukacce, hele ty ti mají tolik ruznejch malejch místnosti, tam by se ti vešlo kartonu mlik:-D. Hele barák 4kk, ale jako dvě šatny, dvě koupelny, záchod, technická místnost (ale pěkná velká) a ještě ten spajz!
Evaeva My sušárnu měli v predchodlzim bytě, chudáci sousedí, tolik práce jim dalo udělat nám tam nějaký místo:-D. Přesně měli to úplně zarovnaný.
Karja podle mě se tyhle malé místnosti hrozně podceňují, ale když máš dostatečnou předsíň, špajz, šatnu,... tak nepotřebuješ velké ty hlavní pokoje.
Ale kartón mlíko jsem v životě nekoupila:) Ale pamatuju si, že jeden kantor se ve škole těmi kartony pořád oháněl. Sice nám to přišlo vtipný, ale dobře to ilustrovalo ty odlišné potřeby různých lidí.
Karja u nás se všechny tyhle místnosti zrušily (kromě kolárny), v každém vchodě jsou aspoň tři a pronajímá se to, lidí tam mají sklady nebo dílny, ten pronájem je fakt zadarmo.
Na realizaci v kuchyni u plotny to sice úplně nevidim, ale já rada bydlím v hezkým a funkčním, v kuchyni s pracovní plochou pouhých 60 cm, nefunkčním sporakem a podlahou, na který se to nebohy dite určitě prizabije, to nevidim.
no taky už jsem premejslela, jak to udělat provizorně na par let aspoň
karton mlika ve sklepe jsem pochopila až na venkově
Potrefenáhusa my sice bydlime na kraji velkomesta, ale kartony mlika kupuju rovnou dva. Tady padnou tak 2 litry denne, a nebudu litat kazdy den do obchodu pro krabici...
Akorat nemame ani sklep, ani spajz a to tady teda chybi moc a nemam to ani jak nahradit. Planuju bud az se bude stavet nova stodola, tak sklad jidla tam, ale litat pro kazdou vec ven z domu se mi fakt nebude chtit, a nebo v lince udelat spajz jak byval v panelaku, tu obezdenou nudli az do stropu... Proste stary stolety dum holt![]()
rasaNori môžeš si do kuchynskej linky zabudovať vysokú vysuvnu skrinku na potraviny, je to vraj praktické (vraj preto, že som ju chcela ale ubrala by mi moc z pracovnej plochy
). Zmestí sa tam toho hodne.
Inak my máme komoru na medziposchodi, mám tam akurát zaváraniny a veľký liatinový hrniec, inak všetko jedlo v skrinkách. Je to boj ale pri dobrom naplánovani kuchyne sa to dá.
Mrakoplas ano, to mám já. Vejde se tam toho hodně, akorát bych tam potřebovala vic polic v té horní části, mám tam moc velkou mezeru a je na pevno. Výsuvy mám tak do metr dvaceti, výš už to nemá moc smysl. Chladnou spíž to nenahradí, ale tu jsme neměla nikdy.
Evaeva ja som myslela toto (foto prvé čo mi vyplul Google), to má vysuv až hore. Prečo nemá vysuv nad meter dvadsať zmysel? Mne práve príde, že čím vyššie, tým má väčší zmysel, do horných skriniek dozadu sa hrozne zle dostáva. Edit. Aha už chápem, v klasickej skrinke so suflikmi už vyššie moc zmysel nemaju, to je pravda.

Mrakoplas tohle by se mi líbilo taky. A trouba ve výšce. Ale k nám se to bohužel nevejde
Potrefenáhusa Ja som zas chcela umývačku vo výške, k nej sa zohybam sto krát za deň. Ani to mi nevyšlo ![]()
Mrakoplas jo aha. Já mám ve skříni šuplíky, ta skříň je široká 80 cm, od té výšky už ti šuplík nepomůže. To, co je na obrázku je fajn, ale je to celkem těžké, protože musíš vždycky vysunout celou skříň.
Mrakoplas já mám ve výšce akorát tu troubu, to bych musela mít třikrát takovou kuchyň, kdybych chtěla ve výšce všechno. A ještě kvůli té troubě máme vysoko mikrovlnku, jsem zvědavá, jak si tam budou kluci jednou ohřívat jídlo.
Evaeva jj, je to asi dobrá posilovňa :) a chce to kvalitnú konštrukciu, tam sa šetriť neoplatí.
Evaeva no ale zas ten vysokej vysuv bejva většinou celkem uzkej, aby na to člověk dosáhnul z boku, mi přijde
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my