Pro koho?
design a architektura
No ved sa pýtam. Pre koho? ![]()
Ještě mě bije do očí kombinace starožitného nábytku a nových plastových ausláků s nejstandardnějšími žaluziemi.
Auslák je okno??
Ne, výloha, ale někdy pejorativně velké nedělená okna, zvlášť dodatečně zasazená do starších staveb.
Jo tak, tohle bude ale nejspíš modernější nadstavba nebo půdní vestavba nebo jak se tomu řiká, i podle té terasy, okna mi přijdou právě echtovní ala panelák.
Mně na tom úplně nejvíc ze všeho vadí ta přeplněnost, zakrámovanost, navíc na židli si nejde sednout, u stolu nejde jíst, psát nic, na to piano se asi taky nehraje, jinak by na něm nebyly všechny ty krámy? Prostě že ty věci už ani neslouží svýmu účelu.
ja mam z toho pocit ze to je starej zabordelenej plesnivej kutloch, kde se vubec nezdrzuje a mozna ho chce prodat?
Ak je to tak, to si nezvolila najlepšiu prezentáciu... Niektoré kusy nábytku pekné, koberce sa mne osobne nepáčia. Inak strašný zabordelený kutloch.
Píše, že prej hodnota před!! rekonstrukcí je 10 mega, haha ani omylem
Za mezonet na Vinohradech to asi chtít může, tam jsou ty ceny šílený. Záleží teda, kde to má, ale i tak. Třeba za 2+kk v "dobrém stavu", což asi taky není po rekonstrukci, chtějí 9,2 mil.
Přesně. Ceny nemovitovśtí jsou a ještě chvilinku budou vysoko. Přikláním se k názoru, že ho chce střelit a že je to taková předváděčka a reklama zadara.
Ale houby, koukněte na Sreality, za 10 mega seženete regulérní byt, ne zprskaný ateliér a navíc po rekonstrukci, tohle je 50metrovej kamrlík
A ještě prakticky bez oken - ty těsně pod stropem jsou dost k ničemu. Cítila bych se tam jak ve sklepním bytě (kterýžto to celý apartmá dost připomíná).
aha, já jsem to nijak nezkoumala, tak jestli je to takový malý, tak to za deset neni ani na Vinohradech, to je fakt.
Dost se mi líbí řešení přístavby. V dané velikosti pozemku to líp snad nešlo.
taková zimní zahrada:-) u nás by se to nedalo vytopit. líbí se mi využití luxfer:P
To je nádhera, úžasný dům!
Nábytkářský veletrh Salone del Mobile. Vybrala bych si
...
Já mám čím dál víc pocit, že si právě moc vybrat nemůžu... retro, retro a zase retro nebo design na úkor pohodlí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY