ja bych si teda i vybrala, ale nekradu. a dva mali nicitele k tomu. takto neco najdu taky, ale trva to hrozne dlouho, nez mi neco padne do oka a nestoji to majland. jidelni stul mam vybrany uz tri roky, ale kdyz vidim, co jsou schopni provest barvickami na tom stavajicim
, tak to porad odkladam. aby stul za 30 klacku vydrzel hezky par tydnu, tak to nedavam a rvat porad na deti, ze musi tvorit nekde ve vyhnanstvi taky ne.
design a architektura
můžete ho dočasně zakrýt igelitem O:-) ![]()
pokud jsou to jen barvičky a ne nožíček...
přesně tak, do nové kuchyně bude nový stůl a já přemýšlím nad tím, že poprvé zakoupím ubrus. a to ještě takový ten venkovní plastový. Na tvoření budou mít ten starý, ale už jen při jídle co dovedou
a jdu se pochlubit dlažbou na záchod, jsem z ní nadšená, zbytek bude bílý

Krásná. Kdo to v ČR prodává?
ježiš plastovej neee:-)) ale filcovou podložku a zepár takových těch co se snadno perou a je to vyřešený. pračka to zmákne a žehlit se to nemusí. jen doporučuju volit nějakej tradiční rozměr stolu, na ten náš bych musela všechny ubrusy buď ušít nebo aspoň upravovat a to je otrava
Caj protece i filcem
no a? akorat to tam nesmis nechat v tom mokru lezet kdyz je stul drevenej, jasne. ale utrit/uklidit se to prece musi vzdycky
Hezka dlazba, dobry vyber
Ráda bych, aby mne adoptovali ![]()
moc hezký... akorát si uplně neumím představit tu "sladkou volnost plnou dobrodružství" že tam vypustí na těch schodech do vody roční děcko:D
Nafoukneš mu rukávky, ne ![]()
ajo vlastně:-) přilbičku a plovací vestičku a je to![]()
Manžel své dceři oplocoval bazén, protože roční vnučka jim tam dvakrát spadla, ač stáli vedle ní.
Naprosto si nedovedu představit, jak tam existovat s tak malými dětmi. Jedině je soustavně pevně držet za ruku. Leda by je paní měla s vodníkem. ![]()
Já četla s vodítkem - to by šlo, ne? ![]()
ja jsem se u prvniho obrazku zacla ohanet proti komarum. babicka mela u podobneho jezera chatu a bylo to fakt utrpeni, ale o pulnoci sly mrchy spat, pak se dalo sedet u ohne tak do tri. ale mozna na ostrovech komary nemaji?
Ale mají. A dál na severu mají ještě něco lepšího. Říkají tomu midges, takové malé svině co útočí v hejnech a nezastaví je ani moskitiera. Milují vlhko a pokud zrovna nefouká vítr, sežerou člověka zaživa. Pamatuju si, že na benzinkách prodávali jako jediný účinný repelent koupelnový olejníček Avon Skin So soft, to jim nechutnalo.
v ČR se asi neprodává, my žijeme v cizině
když děti mají velké pole působnosti, ne že bychom chtěli, ale nejsou schopni si drobit jen na svůj talíř
a kdyby jenom drobky
a ne, nebude mít tradiční rozměr, potřebujeme stůl pro 8, aby se vešlo 10 ![]()
no to snad nejsou schopný žádný děti:-P dokonce ani ty naše co už nejsou moc děti. my máme stůl pro 6, kam se vejde teda 8. no a mám nějaký ubrusy, který musím založit. menší jsou malý a pak až ty moc velký, je fakt že jsem zastak nepátrala. na ten náš stůl už to nemá smysl a chlapy ty zdobnosti moc neberou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY