Požiadala som dcéru o pár foto toho nábytku 

Požiadala som dcéru o pár foto toho nábytku 

Ešte zariaďujú, tak je to nedorobene
A kto to chcel samostatnú vaňu a betónovú dlažbu už neviem.

Podobne mám umiestnené umývadlo v menšej kúpeľni...len musíme vymieňať dosku, lebo sme použili evidentne nevhodný materiál / alebo nevhodný lak a rozsušila sa. Tak teraz sa len klepem, že keď to budú rozoberať, aby nerozbili to umývadlo, pred 6-timi rokmi bolo jediné na trhu u nás a mali len dva kusy...a keďže jedno rozbili aj pri primontovávaní, tak sme "minuli" oba
.
Uložiť
Ta postavička na nočním stolku ![]()
Nestraš, dúfam, že to orechové drevo je dobre naolejovane.
No Jo, mame všade take blbiny. Ako som už pochopila, tak ten biely je základne a červený je vyšší vývin? Uffffaj vo vani plávajú potvory v kuse
![]()
Možno je olej lepší nápad ako lak....neviem už, aké drevo je to, čo máme.
Já to vůbec neznám, ale líbí se mi to..
Páčia sa mi stoličky, smiem vedieť odkiaľ?
Je to postavička z nejakej rozprávky či čo. https://www.youtube.com/watch?v=6_R1LiTBBgg&feature=share
Stoličky myslím z Vivre, ale už neviem názov. Sorry
Aa tak už vím, děkuju :)
Dakujem.
ja jsem si neplanovane koupila dekoraci, je to strasne hipsterske, ale mam pro to akorat misto, kam to zapadne

musí být na zdi?
jako ze by se dal nekam polozit? to myslim nejde, je to na zed.
jj. ok díky
Mne se to taky libi a uz jsem to naplanovala do planu na dum.
Dcera ma krasny byt. I jeji ci vase koupelna je pekna. Neni na te sede dlazbe videt prach a vodni kamen?
A ta postel na jen ty tenke nozky nebo je vyztuzena i uprostred?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.