Pinot Noir Karja
Tak to jsme se dobře shodly, kamenná lobby!
design a architektura
Garfie přidávám se do týmu "kameny nechat".
Tak Betty resime ted neco podobneho a zvitezilo taky ponechani prirodnich kamenu, ktere jsou soucasti puvodniho vjezdu. nejdriv jsme se bali, ze to firma nebude chtit delat, ze je to pracne a radsi beton, ale byli nadseni - bude to samozrejme drazsi:-P
Mě taky nenapadá nic lepšího než kameny ![]()
Všem děkuji za nazor. Na cestě bude nějaká zámková dlažba. Kameny bude možné použít, ale asi to bude náročný s čištěním, místy byla použita malta. Tak jsme mysleli,že cestou nejmenšího odporu něco koupit. No už je to poslední část rekonstrukce.
Tak Betty taky lobuju za kameny. A pokud ne ty puvodni, tak co nizke zidky z novych? Do spar mezes dat hlinu a skalnicky a bude to krasny. Jen je treba vychytat barvu kamenu, aby to ladilo.
Tak Betty mně by se líbily gabiony. Ale nevím jestli jdou udělat do zatáčky, viděla jsem vždycky jen rovné ![]()
Tak Betty jen přidám do mozaiky názorů - ta cesta je hezká právě tak, jak je. Má kouzlo
.
Tak Betty škoda... Na fotce pěkný
.
Tak Betty No úplně v tom vidím semtam nějakou lesní kytku. A kameny jsou dráhy? Spíš asi těžký, že?
Tak Betty na fotce je to hezké,ma to své kouzlo, atmosféru., ve skutečnosti rozmlácená cesta a cementem oblemtané šutry.No a úplně obyčejný obrubník nechcete? jsou i obloukové,ta ně bych využila ty kameny a mezi ně nějaké pudokryvky, netřesky,tak jak vám radí ostatní.
Tak Betty Tak gabiony se dají udělat i užší, ale když nechcete nějaký betonový prefabrikát, tak bych taky použila ty původní kameny. Vypadá to dobře a jste na ně zvyklí :o)
poprosim o radu. Ja obvykle se zarizovanim nemam problem. Ale potrebuju zaridit pokoje dcer a jsem zoufala, nemam chut ani napady. Pokoj starsi dcery je docela maly - ma pozadavky -kovova postel a muz ma pozadavek na velkou skrin (asi ji zna).... Prihodim, co jsem dosud vyplodila. Ale nejsem z toho nadsena. Idelani by byla Ikea, protoze jsem to tak dlouho odkladala, az neni moc casu na nabytek na miru.
Dceri je 10, zacinajici puberta. Nejdriv mela milion napadu a pozadavek, ted je ji vsechno jedno.

Candance Jenom na první náhled, já bych jí posunula stůl ke stěně (tak aby byl pořád ještě pod oknem), takhle jí budou padat věci na obě strany-a na zdi může mít nástěnku, nebo nějakou další polici na učebnice a podobně.
Garfiemyslis k posteli? tam bych ale musela zrusit ty police a chtela jsem neco na knizky a takove serepeticky. I kdyz ted me napadlo, ze ten parapet je nizko, takze to asi budu muset vyresit jeste uplne jinak. Musim to tam zajit premerit
Candance mě ta skříň přijde obří, co tam bude mít? Tak masivní kus nábytku ten malý pokojíček úplně zazdí. Máme s mužem spolu 2m, nejsme úplní minimalisti a jsou tam ještě spacáky, povlečení, ručníky a lux.
Candance mne se to libi, ale na detsky pokoj mi to prijde takove.. nevim, jeste brzy? je to takova studovna-osamela trucovna
ad stul pod oknem-decka maji tez a nelibi se mi to vubec, oni vpodstate nic s papirem uz nedelaji, jen na pocitaci. takze maji celodenne zatazene zaluzie. dnes je pro praci ideal tmavy kout;-)) (ne to prehanim, ale dala bych stul vpravo misto te komody... pokud vejde. a pod okno treba nejake kresilko, na cteni a co kdyz si privede kamaradku? a nemohla by tu obri skrin mit v chodbe? (tak to mela dcera)
continuity je 2 m, ja mela mensi, ale muz furt otravuje a kibicuje a uz jsem chtela mit klid. Ale zvazuju, ze si to prosadim zpet.
viktorka_od splavu ja to ted trochu prehodila, dala jsem tam ten stul a pd to okno nizke policky.
Mam to jen rychle nahozene, bez sladeni vysek, tvaru a barev.
viktorka_od splavu V deseti letech nejspíš s papírem dělá ještě dost a dlouho bude.
Candance Pokud stůl posouvat ze středu, tak spíš směrem doprava. Pokud není dcerka levák.
Naše holky mají Ikeu, psací stůl připojený k takové té klasické polici se čtvercovými policemi, nevím už jméno.
Exit: Expedit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my