Dadoo I my máme všude doma Osmo - strop, podlaha, stůl, betlém...
Mají i nějakou "potravinářskou" řadu, která by měla být bezpečná v kuchyni (nebo třeba u hraček, které budou děti cucat).
design a architektura
Děkuju všem za tipy na Osmo, to určitě využiju ![]()
Chtela jsem dceri naplanovat pokoj ve stylu kazde vec je odnekud jinud ale dohoromady to sedi a moc to neumim. No neco jsem splacala ale nevim...
Candance Ukaž, my ti to pochválíme! A neboj, já to dělám tímto způsobem zásadně. :-)
Candance Ukaž, to bude pěkný ![]()
Jestli je v pubertě, tak to není směroplatný!
jinx můžu se zeptat, z jakého materiálu/jaký dezen máš na skříni v ložnici? (Co byla dnes v outfitech). Nebyla by větsi fotka? Mám neshodu s manželem. On chce k dubovým parketam skříň "dřevo". Já bych raději šedou nebo imitaci broušený hliník.
Zdravím rasaNori - je to boj. Když si nejsem jistá, tak mi řekne "vyber to ty". Když jsi docela jistá jsem, tak to chce jinak.
Makara jo, to kdybych si ted vzpomnela. Ja (uz) nevim, je to moc pekne, sede, takove na pohled jakoby hebke, sametove a hlavne jsou schovane vsechny pojezdy, zadne kolejnice na zemi apod. Nijak zvlast se na tom nedelaji otisky, ale jak se to jmenuje, to uz fakt nevim. Libi se mi ta seda k dubovym parketam, drevo bych osobne nedavala.
jinx díky. Asi budeme ještě nějakou dobu bez skříně
. Šedou na korpusy už má truhlář v dílně a čeká na instrukce, co objednat na dveře....
Makara asi tak:)
update našej obývačky:
máme hotové steny, podlahu (ešte chýbajú obvodové lišty, ktoré dodali neskoro), omaľované, luster objednaný (má prísť o 5 týždňov), knižnica objednaná (má prísť o tri týždne)
A čaká nás: garníže alebo niečo podobné, závesy, stolík, koberec, PC stôl, kanc. stolička, vankúše, stojany, nejaká komoda, kvetináče, obrazy a snáď už to bude vyzerať ako obývačka ![]()
Budeme předělávat příjezdovou cestu ke garáži a ke schodišti k víkendovém domu. Teď jsou tam na zpevnění břehů kameny. Co tam dát jiného? Budeme ji i rozšiřovat. V současném stavu je to padesát let. A ta cesta je dlouhá 10 metrů.

Oprava je dlouhá 15 metrů. A nelíbí se mi ty betonový tvarovky, jak se tam sázejí rostliny. Takový půl oblouky.
Ještě jedna fotka

Tak Betty Mně se to líbí přesně takhle s těma kamenama, ale neznám jiné možnosti. Já mám ráda, když jsou věci v zahradě co nejvíc přírodní, i mi přijde, že se to tam hodí k té bříze a smrckum, že nějakej beton by to zabil. Jsem zvědavá co ti kdo doporuči. A tu cestu necháte normálně takhle asfalt?
Tak Betty proč nenechat ty kameny? Očistit, nějak pohledněji usadit, ale jinak bych je nechala.
Tak Betty To je hezký! Škoda že to musíte předělat, ty kameny by nešly použít znovu?
Karja že jo? Píchla bych do škvír netřesky a další skalničky a byla happy, že mám tolik přírodního materiálu zdarma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my