nonemy to je tak zlé, až je to dobré!!! Škoda, že sa nenájde dostatok šialencov, čo by to brali s nadhľadom, a premávali sa v rámci švrte v primeraných kostýmoch. To by bola atrakcia jak hova..., proste, to by mala podľa mňa nejaká inštitúcia cez cestovný ruch podporiť a prípadne tam za daných podmienok (kostýmy a dramatické chovanie) nechať tých ľudí bývať za zľavnených podmienok....podnikať zájazdy a predávať suvenýry....a niektoré z tých domov prenajímať na dovolenky....to má potenciál, toto!!!
design a architektura
slniecko presne to ma napadlo, hned by som tam vzala decka na dovolenku
Karja no to sice ano, ale ani v obyc panelak.byte se praveho rodinneho stesti nemusis dockat, na to bacha! :))
nonemy tohle je dobry smoulov :)
Janulik03 Jj,má to potenciál:-D
Karja jak jsem psala, ze nej je az ten 3.dum, tak u nas to tak asi bude. Mam hrozne vysoko skrinky v kuchyni.
Candance třetí dům? nikdy, budu ráda, když přežijeme druhý. Manžel je velký pedant na práci a kvalitu a tak nám to trvá všechno o poznání déle. Ale zase je fakt, že když přijde truhlář zaměřit skříň, tak kouká na to, jak je to vše rovné. Naštěstí jsme ve fázi: nábytek, venkovní dlažba a zahrada.
Liesel to jsme i my a zrovna tu kuchyn jsem domotala
Liesel Tak to je tvůj muž jako tchán, ten srovnával při rekonstrukci všechno na milimetry. To bylo něco, sambo mu pomáhal a byl zralej si dát vždycky mokrej hadr na hlavu, ten to nervove vůbec nedával, vždycky něco udělal, odjel a za tejden přijel do mnohem horšího stavu, protože táta něco úplně sundal a rovnal zeď:-D.
Candance no a nemuzes to nechat jeste predelat? to te bude stvat kazdy den..
viktorka_od splavu necham to predelat. Casem. Ted na to nemam nervy.
Jsem trubka. Horni police budou odkladaci zatim.
Karja on je muž takový přirozený technický talent a co neumí, to se naučí, někdy je to tedy opruz, ale výsledek je vždy perfektní![]()
Candancev kuchyni mám horní skříňky až ke stropu (máme ho nízký a ještě snížení o podhled na vzduchotechniku) a když chci do těch horních musím si vzít ![]()

Liesel tez to tak vidim. Tez to mame az do stropu. A ja dosahnu jen do 2 polic ze 4. Ale ted jsme meli nizsi skrinky se dvemi policemi, takze to neni tak strasne.
Ja si dala vyssi pracovni desku a od toho (blbec) odmerila stejnou vysku jako v byte a vsichni mi to odkyvali. Jinak je super. Ale ja u kuchyne mela krizi z prestavby, takze to dopadlo v ramci moznosti dobre.
Já si nechala dělat kuchyň v "kuchynskem studiu"
. Každou druhou věc kterou jsem si vymyslela museli komentovat že takhle se to nedělá. A mě to tedy vyhovuje maximálně akorát jsem musela všechno přepočítávat a kontrolovat. fakt Pat a Mat.
A já tedy pracovní linku mám zvýšenou, ale dosáhnu úplně všude. S mojí výškou není problém. Ale linka je dělaná pro mě, manžel do horních dvou polic taky nedosahne![]()
U nas je to opacne. Manzel dosahne vsude. Ja si koupim skladaci schody
My koupili barák od vysokejch lidí, takže stolička přítel nejvěrnější.
Nejlepší horní skříňky v kuchyni, jsou žádný horní skříňky v kuchyni. Poučení z kuchyně č.1
Kan Souhlasím ale to bych tu kuchyň musela mít dvakrát tak velkou![]()
Kan to tedy ne! Já horní skříňky potřebuju, nesnáším talíře, skleničky a misky v dolních skříňkách. Teď mám skříňky až ke stropu, nahoře mám málo používané věci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my