design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2021 10:57

barbucha Já nikdy v jiné nevařila. Průběžně uklízet úplně neumím, i když s myčkou to jde. Na to velké vaření není nic moc, ale když se to děje jen jednou za rok. V předchozím bytě jsem měla pracovní plochu tak půl metru, takže tohle je luxus:)

Online viktorka_od splavu
49183 příspěvků moje polička 17. července 2021 12:45

barbucha jsem chlap

nastesti na to mam 4,5 metru takze vpoho

Offline Gatita
8591 příspěvků moje polička 17. července 2021 21:30

Karja nad kuchyni jsem desne koumala, protoze taky dost casto varim. Nakonec jsem si sepsala nejaka zakladni pravidla, co jsem nasla nekde na seznamu nebo zena.cz nebo podobnem odbornem portalu, ale ono to dost funguje. Plus jsem zohlednila nejake sve odpozorovane pozadavky, jako abych mela sporak blizko drezu, u toho hned mycku a skrinky na nejpouzivanejsi nadobi co nejbliz. Hluboky drez se "sprchovou" baterii. Doporucuju co nejvic supliku, skrinky s policemi me sejri cim dal vic. Driv jsem prave supliky nemela a lituju, ze jsem lpela na tom usporadani postaru.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2021 21:41
Reakce na Gatita:

Doporucuju co nejvic supliku, skrinky s policemi me sejri cim dal vic. 

​Pod tohle bych se podepsala!

Offline DruI
5556 příspěvků moje polička 17. července 2021 22:00

Gatita Já mám skřínky s policemi v celé kuchyni jen dvě a celkem vážně přemýšlím, že si do nich ty šuplíky vmontuju dodatečně :o)

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 17. července 2021 22:02
Reakce na Evaeva:

​taktéž podepisuju a přidám ještě zásuvky raději víc než míň a to nejenom v kuchyní, Ale v celém domě, mám jich v kuchyní dostal,ale jinak tragédie.

49183 příspěvků moje polička 17. července 2021 22:09
Reakce na Evaeva:

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 17. července 2021 22:20

Skříňku s policemi mám jen pod dětem, i do vysokých jsem skoro všude dala výsuvy. 

Online Karja
44442 příspěvků moje polička 17. července 2021 22:20

Gatita no hele, já o dneska koumám už asi tri hodiny, a je to desny, fakt děsny. Vlastně jsem se dohrabala k tomu, že můžu mí 4 variany a vsechny jsou na nic. Takže vyberu tu nejmene na nic, a to jsem stále jen u usporádání těch zakladních zon, kdepak nějaky šuplíky! 

49183 příspěvků moje polička 17. července 2021 22:44

MaeGandal pod drezem jedine sufle, jen me stve ze tam nemam samootvirani

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 17. července 2021 23:18

viktorka_od splavu no, pod dřezem mám normální dvířka, vevnitř jednu polici a pod ní vysouvaci kos na tříděny odpad, vedle mám výsuv na obyc odpad a ten je samootvírací, manžel nedal jinak, ale je to super. To za tu cenu stálo 

49183 příspěvků moje polička 18. července 2021 08:12

MaeGandal jo tak to musi byt super, na to bychom nemeli misto:-/

Offline cassis3
49 příspěvků moje polička 24. července 2021 14:49

Dobrý deň, vedeli by ste poradiť nejake stranky s pôdorysmi moderných domov do "L"? Nejakú predstavu už mám, ale rada by som šla za architektom z niečím konkretnejsim.....

Online Karja
44442 příspěvků moje polička 28. července 2021 20:34

cassis3 My jsme to normálně googlili a kde co člověk našel zajímavého, tak se na těch stránkách víc podíval. Jsem zvědavá, co vyberete. Mi nakonec vybrali tak, že nám švagr poslal plán svého domu, s popiskem ,,ale je to na hov.., měl jsem tehdy stavět tohle,, s odkazem na projekt.,,:-D. 

Online Karja
44442 příspěvků moje polička 28. července 2021 20:37

A prosím vás, na koupelny není také nějaký plánovač uživatelský easy, jako ten IKEA? Nakonec jsem byla ve dvou kuchyňských studiích, ale myslím, že si to stejně nakonec sama dolreslim v tom IKEA planovaci:-D. Teď ještě posolichat ty koupelny. 

Offline Potrefenáhusa
38676 příspěvků moje polička 28. července 2021 21:46

Karja tak jen s ikeou varuju, na troje dvirka čekáme třetí měsíc a nejsou schopný vůbec říct, kdy to bude, kamarádka na podzim na desku dtto, mezitím dřevěný desky úplně zrušili, půlku věcí teď fakt nemaj

nejvic mě dostalo, když jsem zjistila, ze kuchyně, co jsem myslela, ze už se neprodavaj, maj stále normalne v Německu, tak možná zkrouhli jen českej trh

Tak možná nakonec pro ty dvirka budem muset do drazdan nebo tak něco

Offline Potrefenáhusa
38676 příspěvků moje polička 28. července 2021 21:47

Karja a vybrali jste to na hovno, nebo ten druhej, co vám poslal?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 28. července 2021 22:25

Potrefenáhusa Karja s tou ikeou se pripojuju l Huse. Tez cekame na drobnosti a nic nic. Planuju vylet do Nemecka

Offline Isca
4889 příspěvků moje polička 28. července 2021 22:30

Potrefenáhusa Tak jsi mi trochu potvrdila můj pocit ze včerejška, že z nabídky Ikey zmizlo spoustu věcí

Online Karja
44442 příspěvků moje polička 28. července 2021 22:31

Potrefenáhusa Hahaha, ten druhej:-D. Ale začíná se jevit jako na hovno taky:-D:-D Ale já na tohodle švagra hrozně dám, vždycky se ho na něco zeptam, deset lidí mi řekne za a) on za b) a jedu béčko, blbý je, že jeho to už moc nebaví, jak mu to cely vyšlo na hovno, a nechce se o tom už moc bavit:-D.

No tu Ikeu využiju jen v plánovaci a tak na inspiraci, já to asi zadám nějakému místnímu truhláři, ale ti chtěj vyrábět, že jo, ne kreslit kuchyně, tak ať to už mam připravené pořádne.