Lama_z_Lana co mam mycku tak jsem zvykla na "vrzave sklenicky" a celkove se zasleho stitim:-) ale tehdy mi to vubec nevadilo
design a architektura
Evaeva Plast se suší špatně, třeba i teflonové hrnce jsou někdy mokré. A ač jsem dle obecných měřítek spíš šmudla než mycí houba, oschlé flekaté sklo mi vadí. Někdy mají skleničky z myčky takový půlkroužek v místě, kde se opíraly, vypadá to jak otisk rtů.
Sweet Potato plast neakumuluje teplo a tak v mycce ktera susi horkem holt uschnout nemuze. ja jsem rada, kdyz plastove krabicky zustanou na lince doschnout a muzu si je sklidit sama, jinak je to k zlosti:-P
Pinot Noir my prave měli dvojdrez, ale bez odkapavace, takže v jednom se umylo v napusteny vode, pak se v druhym dřezu oplachlo a pak ten odkapavac, měli jsme teda dratenej a pod nim tac
viktorka_od splavu Jo, to znám taky. ![]()
Sweet Potato jsem teda spíš líná, ale skleničky na víno ( obyčejný ikeácký) z myčky přeleštím, právě z důvodu toho zaschlýho půlkroužku. Jinak svou myčku velmi miluju![]()
Do statistiky: Pokud potřebuju v kuchyni něco dělat, nádobí utírám a uklízím rovnou. Jinak v klidu nechám uschnout a pak jen přeleštím sklo, v lokalitě je super voda, takže žádné kapky nezůstávají. V předchozím bydlišti byla voda tak strašně vápenitá, že uschnuté nádobí bylo hnusobílé (a ne že by to z myčky bylo o moc lepší). Plastové odkapávače se mi hnusí, nikdy jsem jej neměla, nechávám to schnout opřené o sebe, na utěrce.
Sweet Potato kroužek kolem skleničky nemám. Nebo je to pod mojí rozlišovací schopnost
Myčka určitě myje skleničky líp než já.
andulka01 Jsem tým schnutí na útěrce, když už zrovna nepoužívam myčku.
V dětství jsme myli pod tekoucí vodou, dávali do okapávače, odkud to druhý bral a utíral.
Jsem tým nemám myčku, a takove malichernosti jako kroužky, kapky jsou mi tím pádem upřímně jedno, na to není čas to nad horama toho nádobí řešit:-D.
Karja Ale v novém myčku mít budeš, ne? Pro čtyřčlennou domácnost mi to už přijde jako nezbytné vybavení.
andulka01 Jasně, je to velice nezbytné vybavení:-D To pociťuji každý den:-D.
Karja no jako jak rada uklizim a vsechno, tak myti nadobi me straslive nebavi a mycku bych chtela strasne. Akorat ji nemam kam dat, leda si ji postavit doprostred pokoje jako soliter ![]()
Karja tohle ti fakt nezávidím, my přemýšlíme i o myčce na chalupu
Že se na ní těšíš úplně nejvíc?![]()
Karja Budeš ji milovat! ![]()
Evaeva Jakoby už jsem si nějak zvykla:-D. Ale jo, těším se na myčku a ten robotického vysavač, to je jasný.
Lama_z_Lana a malicka stolni by se ti nevesla?
A k tematu - jakou mate mycku v labaku?
Candance tu stolni jsem zatim live nikde nevidela, takhle z obrazku mi prijde dost velka ja mam v 1kk fakt jen pidi kuchynskej kout.
Tyjo, v labu vubec netusim - vecer dam sklo do skrine na chodbe a druhej den tam je tam "zazrakem" ciste
buh zehnej laborantkam.
Lama_z_Lana vestavna je velka jako vestavna pecici trouba
viktorka_od splavu tak v soucasnym byte je to fakt neproveditelny. Tak jako rada bych ji mela, ale zas ne na ukor jinejch veci. A poustet se do nejakejch slozitosti v najemnim byte, kde uz doufam za rok-rok a pul nebudu, se mi nechce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my