design a architektura

09. října 2016 22:17
Online Potrefenáhusa
38676 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 10:13

Karja oni (Gorenje) maj prave ještě takovou hodně retro sadu spotřebičů, a to se mi nelíbí vůbec. Tohle by mi přišlo tak akorat, mame dum z konce 20.let, ten by to ještě snes.

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 10:17

Potrefenáhusa Tak to má určitě ta moje kamarádka. Ty retro spotřebiče mi přijdou fakt za zenitem no, ale třeba to někde někdy vypadá dobře:-D

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 09. srpna 2021 10:19

Potrefenáhusa Ta trouba je dost mimo. Já dost často něco přidávám, podlejvam, zdá se mi nepraktické kvůli tomu putovat po celé kuchyni. 

Offline viktorka_od splavu
49181 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 10:21

Sedmá z devíti dyt je ta kuchyn na kazdou stranu tak dva kroky, to te mozna klame to rybi oko

Online Potrefenáhusa
38676 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 10:21

Sedmá z devíti vždyť je to od dřezu asi dva kroky?

Offline Aranel
6545 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 10:53

Lama_z_Lana My máme tuhle stolní myčku ETA a miluju ji. Lidi mi říkali, že na co malou, že už teda velkou, jenže tu prostě nemáme kam dát a zas pračku kvůli tomu neobětuju takže je tahle, na poličce, v míň praktický vejšce, ale je.

Jasně, velikej hrnec nebo pekáč se tam nevejde, ale mně přijde největší opruz furt mejt hrníčky a talíře a příbory a je toho tisíc a furt dokola. A teď to krásně šumí v myčce... první cyklus jsem strávila na štokrleti u toho, jak na koncertě

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 11:12

Aranel jo tak to je dobry, ze to mate v te polici! Ja bych ji musela dat asi na skrinku a to by ta moje hyperkvalitni kuchyn nedala.

Offline viktorka_od splavu
49181 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 11:30

Aranel jj presne takovou jsme meli v praci-kde to je bez hrncu, takze uplne ok, skvela vec:-)

Offline Aranel
6545 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 11:48

Lama_z_Lana No v polici... není v polici. Na zemi stojí bojler, na něm je vyrobená taková polička a na ní je ta myčka. Připojená je dloooouhou hadicí na druhou stranu kuchyně k pračce, odpad o něco kratší hadicí pod dřezem. Ale myje, kdo potřebuje víc!!

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 11:54

Aranel Mně přijde největší opruz rozhodnout se zda mýt v podstatě neustále nádobí nebo to mít špinavý vyteleny venku. Když jsme bydleli sami, tak jo, bylo pár hodin kdy byla kuchyň uklizena, teď se to dá počítat leda tak na okamžiky. Takže když je to kam schovat, špinavej hrnec dáš do trouby a myjes až za chvíli/večer. No paráda. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2021 13:46

Karja kdybych dala špinavý hrnec do trouby, všimnu si toho, až bych jí znovu zapla

Mě teda špinavý nádobí v kuchyni moc nevadí. Občas teda něco naskládám do dřezu, když uklízím a zrovna jede myčka, ale jinak to sbírám, až když nakládám myčku.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 15:08

Nadja Kochanski 

Myslím, že v tomto případě bude ten poloostrov překážet v přístupu do lednice a toho špajzu (P). Bude se muset vstoupit dovnitř do prostoru kuchyně, aby se otevřela dvířka a stát bokem, což není moc komfortní a otevřená dvířka zablokují ten průchod.

Offline Pinot Noir
29756 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 15:27

Evaeva mně se to stává furt! Teda špinavé hrnce do trouby nedávám, ale aby děti nesáhly na horký plech, tak jak z něj sesypu housky/perníčky/hranolky, vrazím ho zpátky do trouby. A pak ho tam za dva dny najdu, samozřejmě rozpálený, když tam jdu něco strčit

Offline notna
9366 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 16:02
Reakce na Bledule:

​Pravidlo posloupnosti lednice - plocha - dřez - plocha - varná deska zleva do prava nebo naopak mi přijde jako nejužitečnější rada, jakou jsem u kuchyně dostala. Měla jsem tak zařízené kuchyně v obou bytech, kde jsme bydleli, a bylo to fajn. Teď v domě mám lednice - plocha - varná deska - plocha - dřez a není to ono. Museli jsme to tak udělat, aby dřez byl pod oknem a s oknem se nedalo hnout. Zvykla jsem si, ale není to ono.

Offline notna
9366 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 16:06

Potrefenáhusa Karja Ta kuchyně Gorenje vypadá moc hezky co se týká skříněk. Troubu a hlavně digestoř bych vybrala jinou. Tipla bych si podle umístění úchytek, že horní skříňky budou mít výklop nahoru.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 16:11

Pinot Noir to dela moje mama a posledne jsem u ni na 250 rozpalila 3 plechy a zapejkaci misu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2021 16:20

Pinot Noir 711990 jj, to známe. Na chalupě se v troubě dokonce skladuje pekáč, asi tušíte, jak to probíháMamka jednou do trouby uklidila nějaký koláč, holt malá kuchyně. Našla ho za víc než týden, vůbec jí nechyběl.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 16:31

Evaeva jezis to se nam kdysi stalo s kvetakovym nakypem, co upekl sambo. Meli jsme tu starou smaltovanou troubu, do ktery nebylo videt a nasli sme ho tam tak za mesic

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 16:33

notna Posloupnost je dobrá, jen ten poloostrov tam je navíc. kdyby ta pravá strana šla trochu protáhnout, bylo by to lepší.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. srpna 2021 16:53

Ja kvôli chýbajúcemu uloznemu priestoru mám skoro všetky pekace a plechy v trúbe :) Je to opruz to vyťahovať, lebo potom zavádzajú na stole ale ja pečiem raz za uhorský rok, tak sa to dá vydržať. Neumyty plech od pizze tam nachádzam bežne