Karja Posílám jedno uspořádání kuchyně, které mi přišlo fajn
Lol, tak bez těch krajů (asi spajzu a "ostruvku") a zrcadlově obrácený jsme si to právě pořídili ![]()

Karja Posílám jedno uspořádání kuchyně, které mi přišlo fajn
Lol, tak bez těch krajů (asi spajzu a "ostruvku") a zrcadlově obrácený jsme si to právě pořídili ![]()

Potrefenáhusa to vypadá dobře! A ty dlaždičky! Ať se hezky vaří
Potrefenáhusa tak uz ste sa na to vrhli?
Ooo vyzera to super tie kachlicky ![]()
To je krásná kuchyň, ať dobře slouží.
Potrefenáhusa ta je krasna!
Potrefenáhusa Paráda! To jsem ráda, že jste se na to vrhli, vypadá to super. A budete dávat nějaký sokl, nebo to necháš tak?
Potrefenáhusa Tak tahle dispozice je klasika a vaše kuchyň vypadá velice přívětivě. Povedla se :o)
Potrefenáhusa ta je pekna
Ja myslela, ze to planujete v daleke budoucnosti
Potrefenáhusa Je moc pěkná, povedla se vám.
Nadja Kochanski Ty jo, to je fajn, ale my tam máme ještě mrsknute okno no:-(. Nakonec jedine schůdné řešení bude ostrůvek. Teď mi to navrhují v jednom studiu, tak uvidím, či z toho vyleze. Už na to čekám skoro dva týdny a myslím, že nakonec si to budu ještě kreslit sama v Ikea plánovací:-D
Teď potřebuju ještě navrhnout koupelnu:-D. Sambo na to vůbec není, i řekl, že se tím nebude zaobírat, no tak včera jsem to vymyslela s jedním kámošem, pak pojedu ještě někam nechat si poradit. Mně tohle plánování úplně nejde, já na to moc nejsem, věc co tak v hlavě nosím třeba čtyři dny má jiný vyřešeny za 5 minut;-). Blbý že jsme se takhle sešli dva:-D
Potrefenáhusa Je to moc pěkný a praktický!
Candance to už je, ne, ta daleka budoucnost ![]()
jinak díky, se zavrenou/polofungujici/vyprodanou ikeou to byl dost porod, desku nám nakonec udělal truhlář, ještě bude dodelavat police a nějaký listy, lednice nám zatím stojí stará uprostřed obejvaku
jinak jsem chtěla napsat Karja -e, ze ono těch možnosti nakonec stejně není milion, nám tohle nakonec vylezlo jako jedina možná varianta kvůli rozvodum, plus v jednom rohu je pouzivanej komin a ve zdi pruduch z kamen- takže sice jsme si nad tím lamali hlavu dlouho, ale stejně z toho vylezlo jediný řešení
u nas v Praze maj vystavenou krásnou kuchyň Gorenje, maj podobny řešení do ucka, ale celá ta jedna stěna je vysoká se zabudovanou troubou ve výšce (moc jsem to chtěla, ale my na to místo bohužel nemáme) a horní část je z prosklených dvířek, takže to připomíná starou kredenc, krásný moc
Potrefenáhusa Tak to by mě zajímalo vidět. Mně přijde, že když je tam moc prosklených dvířek, tak už je to dost rizikové, že to bude retro až moc. Kámoška si zařizovala kuchyň ve starším domě a ta to preretrevala až moc, vršky má buď prosklené nebo otevřené police s nádobím s modrotiskem a mám i takové retrospotrebice.
Potrefenáhusa mohla bych poprosit fotku, jestli pojedes nekdy okolo? Hledam prave inspiraci a sesli jsme se 2 co jeden by rad ikeu, ale druhy ikeu nesnasi a prosazuje zdejsiho truhlare:(
rasaNori je to tahle, akorat jak je to tím rybím okem vyfoceny, tak to tak hezky nevyzni. Já ji mám i vyfocenou, jenže se jim hrozne leskne výloha a není tam skoro nic vidět, tak fotka z jejich webu - ta část vpravo se mi líbí úplně moc

rasaNori Tak to už jsme dvě, co to chtěj vidět, tak koho tam pošleme fotit?:-D.
Potrefenáhusa jak maji ty horni skrinky otvirani?
Můj marnej pokus přes vylohu, snad si obrázek uděláte

viktorka_od splavu hele nevim, možná maj ty madla uprostřed na efekt, ale kdo ví
Potrefenáhusa Aha, tak takhle je to dobrý, to není ,,preretrovany,,. To je fakt zajímavy, to jsem nikde neviděla zatím. Taky se nám to teda nevejde:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.