Bledule třeba jdou ty dvere od lednice otevřít úplně
design a architektura
Pinot Noir U mého bývalého přítele používali troubu jednou ročně, když do ní dávali na vánoce smaženeho kapra, aby nevychladnul. Hadejte, co tam jednou našli?
brrr Nenene! ![]()
brrr
mumii?
brrr nesmrdel?
Sweet Potato ehm, já mám doma toho horolezce, afinita ke skalám enormni. Jak bych to... Byly jsme kdysi před lety v Predjame, hradu, který je postaven dílem ve skále a dílem v jeskyni a aby se tam dalo ve středověku (!) bydlet, použili spoustu vychytávek, které tady nevidím - třeba dvojité zdi.
Toto si neumím představit ani obyvat ani využívat a že jsem teda v živote spala na různých divnych místech.
Sweet Potato Vlhka dira za sest mega?
To nevim, kolik by si od turistu museli uctovat, aby se to vyplatilo. Ale jsem prekvapena, ze se u nas takovy skalni byt da ziskat, zatim jsem to videla jen v Italii.
Garfie pozemek 5000metru, počítám, že se platí za ten pozemek:-D. Hustý no jako, dobrej atyp;-)
Karja Asi jo, ale moc to nevypadá na stavební pozemek, tak je otázka, jestli koupíš aspoň nějaké výnosné lesy! ![]()
Garfie Před rekonstrukcí![]()
Sweet Potato jé, to je byt hned u Harasova (rybníka), u turistický cesty, vlhká díra ve skále za šest mega, to je docela síla.
Já jdu jako vždycky pozdě, ale musím pochválit tu vaši kuchyň, je vážně moc pěkná! (Kachle jsem už obdivovala na ig.) Nechtěli jste ještě novou podlahu?
Ta gorenje je teda úplně skvělá, akorát mi k tomu hodně neladí ta použitá digestoř.
Len podlahu jsme novou nechtěli, ona ehm nová je (celkem), ale je znova co nejvíc vysparovana a natrena nějakým voskem
a dlaždice jsou krásný, jen muži se nevim proč nelibej, ze prej je to moc divoký a měli jsme dat něco jednoduššího (přitom je našel on a já se jich hned chytila) - ale mne přijdou úplně nejlepší do ty starší kuchyně)
Potrefenáhusa je to moc pěkné
Potrefenáhusa To je dobře, že jste podlahu neměnili. Je moc hezká.
Potrefenáhusa Ty dlaždice jsou super, dají tomu to "něco" navíc.
Potrefenáhusa Dlaždice jsou super, do vašeho domu jak dělaný. Muž tomu nerozumí, mám takovej pocit, že měl problém i s kredencema?![]()
Len téma kredenci jsme ještě neukončili!!!
(Ona se do ty kuchyně asi fakt nevejde, ale zkusit se to musí)
Potrefenáhusa
Zkusit se to musí! Přesně! Pak nám dej info:-D:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my