Samart Hele já chodím na facebook do skupiny kuchyně inspirace. Tam se zeptáš na jakoukoliv blbinu a ještě ti to lidi vyfotej jak to maji doma. Ale začít z gruntu od nuly, na to to asi není, protože je tam toho hrozně moc no a dost konkrétní věci už. Ještě je skupina ,,Rady a porady od Veru,, kde jsou nějaké už navrzene kuchyně a tam se řeší spíš to rozvržení spotřebičů a tvar, a ta Veru to tam maluje tak jako základně no. Zdarma návrh dělá třeba studio Oresi.
design a architektura
Karja díky. Tak návrh si asi nechá udělat. Spíš jde o takové uživatelské zkušenosti, jak si tady radíme.
Samart Jo tak to je v těch FB skupinách dost, ale je toho fakt kvanta tam no. Ale mně se to fakt hrozne líbí b tom, že to tam i ty lidi vyfotej, tak si to dokážeš hned představit. A něco se ti třeba i nelíbí tak víš čemu se vyhnout. Ale je toho tam moc,každej den tam přibývaji dotazy a tak....
Neznáte, nebo nemáte někdo přímo zkušenost s Karup design?
Mne se tohle dost líbí do nové chaty. Rozkládací a designově dost povedené.
Dadoo ja to nepoznam, ale ak je ten spodok vpredu tak zdvihnuty ako to z obrazka vyzera, obavala by som sa nepohodlia. Resp viem, ze mne by z roho odisli kríže.
Dadoo Máma má rozkládací futon/křeslo a super. Kvalitně ušito, festovní, je to teda pozemní sezení. Sedačku jsem viděla v showroomu, pro mě i pohodlná, ale nevim jak pro vyšší lidi.
Mě se Karup Design líbí už moc dlouho, ale nakonec mi nesed do konceptu (a rozpočtu).
Dadoo Mne sa to páči veľmi aj som zvažovala kúpu, ale odrádza má nerovny povrch matrac a.
Zasklievali ste niekto balkón? Čo to spravilo s teplotou v byte?
Veľmi nad tým uvažujem, lebo tým, že nám tam furt oné....holuby, tak ho vôbec nepoužívame, lebo niečo ako dať si kávu na balkóne vždy znamená znova ho vyčistiť...(podkrovný byt, takže úplne hore), ale aj keď máme klimatizáciu v byte, tak zas sa trochu obávam, aby to tu neurobilo peklíčko, ktoré budem potom úplne neekologicky nazad chladiť.
slniecko mame zasklenou lodzii a v lete to naopak lip izoluje(na tom balkone se ale bejt neda, kdyz chces mit zavreny skla). A v zime je to znat hodne! Ale teda blbe se s tim vetra. A je to ohavny:)
711990 to je dobrá správa. A keď to pootváraš vtedy, keď si tam ideš sadnúť tak sa to pomerne rýchlo nevyvetrá?
Ako máme aj okná do tej miestnosti, navrch v lete moc nevetráme, ide to cez tú klímu, tak to by problém nebol...
Čo sa vzhľadu týka, no ja viem, no....rozmýšľam nad tým bezrámovým systémom aspoň.
slniecko máme zasklený a nemůžu si vynachválit, máme bezrámový systém nijak extra ohavné mi to nepřijde - celý barák to má navíc stejně. v zime tam mám prakticky zimní zahradu a spoustu kvetoucích cibuli. Na léto jsem si nechala udělat horizontální žaluzie (máme JZ stranu) a tím si stinime, lze mezi skly nechat mezery, aby to trochu větralo a nepřehřívalo se to tolik. Bez toho si to vůbec neumím představit nechat to zavřené, je to skleník 50 C úplně s přehledem.
slniecko v létě se tam sedět daakorat dopoledne, je teda fakt,že na noc to otevíráme. Ale u nás se to dělalo.taky kvůli holubům a když to je během dne zavřené, oni si odvyknou tam chodit.
slniecko tiez sme na najvyssom poschodi, system je bezramovy. Je otoceny na vychod takze v lete doobeda peklo ak su skla zavrete. Teplotu tam pocas roka regulujeme otvaranim a posuvanim skiel. V zime mensie vetranie a funguje ako chladnicka. Ked sme pestovali zeleninu v kvetinacoch tak sklennik/zahradka. V lete tam davam synovi nafukovaci bazenik a skla su odsunute vsetky tj balkon otvoreny uplne. Ked je dazd tak naopak zatvarame. Holuby nam tam nelietaju (su na streche) ale jeden rok nam motyle zozrali celu urodu bazalky
continuity eless vďaka!!!
Áno, pootvorené nechávam aj v kúpeľniach strešné okná, presne na taký otvor, aby sa holub neprepchal, raz sa to jednému podarilo....no a kúpeľňu musel čistiť muž, ten je voči takému odolný. ˇYalúzie sú zaujímavý nápad.
A pažravé motýle
, inak keby aj tie holuby len niečo požrali, to by ma netrápilo, kľudne by som dala aj kŕmitko, ale to že je všetko od trusu...
Nooo? Dům v Jihlavě.

Kan Hustý, to musím ukázat doma. I pro nás by byla lepší třeba laminátka![]()
Mulen Prý je pán fanda a jeho zahrada je taky zajímavá, busy a tak.
Kan to je hustý!
Kan s tramvají na garáži to musí být fanda
. My budeme mít akorát na zahradě návěstidlo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my