design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline DruI
5553 příspěvků moje polička 22. března 2022 15:57

Sairon A nešla by skříňka s televizí přehodit na druhou stranu? Tam by mohl být gauč zase u stěny.

Anebo teda prohodit to úplně a dát gauč do prostoru a televizi na stěnu? :)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 22. března 2022 17:01

Sairon napadol mi este kompromis. Spominala si ze chces mat sedacku otocenu smerom do priestoru na kuchynu ale skus zvazit presunutie na vedlajsiu stenu tj televizor by nebol v priestore ale pri stene a sedacka ciastocne tiez ked je v tvare L. Potom mas volnu ruku co sa tyka tej steny kde mozes skombinovat zatvorene ulozne priestory s otvorenymi na dekoracie a pripadne do toho zapojit aj zaujimavy prvok ci uz materialy alebo farby vzory....

Offline continuity
42647 příspěvků moje polička 22. března 2022 17:11

Sairon máme podobný prostor jak vy, akorát asi menší. Co bych ti poradila je, zkusit tak chvilku žít a uvidíš. My máme už třetí uspořádání (zrovna to vaše jsme teda ještě nezkoušeli, ale já mám kuchyň od obýváku optický oddělenou jinak) a každé má svoje dosti zásadní výhody a nevýhody. Ťežko doporučit jedno jako nejlepší. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 22. března 2022 17:19

Garfie mě těch 30cm přijde málo, jak píše Evaeva zásuvka ještě ubere. Zatím nevím co všechno tam bude, ale když už bych dávala tak strašné peníze za celostěnovou skříň,tak chci abych tam nacpala uplně všechno včetně dětí a milence, když bude potřeba

DruI eless pozice gauče je daná, na té 3. stěně je velké francouzské okno, které nechci zaskládat, navíc chci z toho gauče mít možnost koukat ven. Gauč do prostoru a TV na stěnu byl původní plán, který se mi ale přestal líbit chci vidět do prostoru když na něm budu sedět.

Offline continuity
42647 příspěvků moje polička 22. března 2022 17:24

Sairon ještě můžeš dát gauč oproti oknu. Tak to máme teď. Je to nejlepší i když taky vidím dost nevýhod. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2022 17:24

Sairon víš co, ale zase na knihy je třeba 45 už moc, no. Ale já bych se nebála udělat spodní část hlubší nebo to nakombinovat jinak.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 22. března 2022 17:31

continuity já bych nejradši kuchyň od obyváku nijak neoddělovala, mám ráda velké otevřené prostory, ale když máme vlastně jen 2 stěny, které lze zaskládat, tak prostě něco do toho prostoru vystrčit musíme.

Náš obývak v současnosti obsahuje jen gauč a kalax na hračky, takže jsme měli gauč otočený tak, aby byl naproti oknu. Naštěstí nás teď napadlo ten gauč přesunout na jeho finální místo, protože spoustu věcí už vidím jinak, než když jsme to měli jen nakreslené na papíře.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 22. března 2022 17:31

continuity a jak tam máte TV? To by se mi líbilo nejvíce, ale s televizí mi to přijde neprůchodné

Offline continuity
42647 příspěvků moje polička 22. března 2022 17:37

Sairon máme ji na té stěně do pravého úhlu na stolku. Původně jsem myslela,že ho dám na rameno na zeď, ale není to tak nutné,máme ji na otáčecím podstavci. Ale my se na tom gauči všelijak valíme ( většinu času je rozložen na spaní) a já na ní nekoukám zas tak moc. 

Hlavně je na ní vidět i z kuchyne nebo od jídelního stolu. 

Offline Garfie
28419 příspěvků moje polička 22. března 2022 17:50

Sairon Jinak já bych na to asi úplně nespěchala, ony si ty věci často nějak sednou a v provozu se ukážou nějak jinak....(pokud tam teda už nebydlíte).

Offline DruI
5553 příspěvků moje polička 22. března 2022 17:53

Sairon Co takhle místo televize spouštět ze stropu plátno? ;o)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 22. března 2022 18:20

continuity já se po gauči taky různě válím,s dětma to nebude jiné , ale muž trvá na tom, že bude TV rovně naproti gauči

Garfie bydlíme už 5 let ale do teď tam byl jen gauč a spousta dětských krámů. Teď si říkám že už jsou dost velcí na to, abych postupně ty jejich hračky přestěhovala do vedlejšího pokoje aka budoucí herny a taky už by se mi hodila televize, proto to řeším. I mě napadlo, že necháme udělat jen tu skříňku pod TV a zbytek časem, ale mám strach že kronospan zase změní vzorníky a už ten dekor mít nebudou.

DruI a dá se na plátno dívat za světla?

Offline DruI
5553 příspěvků moje polička 22. března 2022 18:24

Sairon Já se přiznám, že s tím nemám zkušenost, ale určitě tu bude někdo, kdo to ví. Tady se ví skoro všechno ;o)

Offline continuity
42647 příspěvků moje polička 22. března 2022 18:25

Sairon

tv naproti gauči je dost omezující podmínka, která z gauče do prostoru, udělá gauč do zdi - akorát černé 

Offline brrr
12299 příspěvků moje polička 22. března 2022 19:41

Sairon Ale když tam budeš mít tu stěnu s tv, tak stejně z gauče do kuchyně moc neuvidíš, ne?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 22. března 2022 19:51

Sairon a kdybyste dali gauc do L k stene s dvermi ado prostoru tam, kde ted mas TV a skrinky s TV na misto soucasneho gauce? 

Nstacilo by proti TV jen kreslo?

Offline Garfie
28419 příspěvků moje polička 22. března 2022 20:09

Sairon DruI Na plátno se dá dívat i za světla, záleží teda pochopitelně na promítačce. My máme plátno přes okno. :-) Slouží zároveň jako roleta! 

Offline continuity
42647 příspěvků moje polička 24. března 2022 18:22

Vybiram si nějaké odškodnění a fakt nevím.

Offline continuity
42647 příspěvků moje polička 24. března 2022 18:22

Offline andulka01
12781 příspěvků moje polička 24. března 2022 18:33

continuity ten první