Sairon A nešla by skříňka s televizí přehodit na druhou stranu? Tam by mohl být gauč zase u stěny.
Anebo teda prohodit to úplně a dát gauč do prostoru a televizi na stěnu? :)
Sairon A nešla by skříňka s televizí přehodit na druhou stranu? Tam by mohl být gauč zase u stěny.
Anebo teda prohodit to úplně a dát gauč do prostoru a televizi na stěnu? :)
Sairon napadol mi este kompromis. Spominala si ze chces mat sedacku otocenu smerom do priestoru na kuchynu ale skus zvazit presunutie na vedlajsiu stenu tj televizor by nebol v priestore ale pri stene a sedacka ciastocne tiez ked je v tvare L. Potom mas volnu ruku co sa tyka tej steny kde mozes skombinovat zatvorene ulozne priestory s otvorenymi na dekoracie a pripadne do toho zapojit aj zaujimavy prvok ci uz materialy alebo farby vzory....
Sairon máme podobný prostor jak vy, akorát asi menší. Co bych ti poradila je, zkusit tak chvilku žít a uvidíš. My máme už třetí uspořádání (zrovna to vaše jsme teda ještě nezkoušeli, ale já mám kuchyň od obýváku optický oddělenou jinak) a každé má svoje dosti zásadní výhody a nevýhody. Ťežko doporučit jedno jako nejlepší.
Garfie mě těch 30cm přijde málo, jak píše Evaeva zásuvka ještě ubere. Zatím nevím co všechno tam bude, ale když už bych dávala tak strašné peníze za celostěnovou skříň,tak chci abych tam nacpala uplně všechno včetně dětí a milence, když bude potřeba ![]()
DruI eless pozice gauče je daná, na té 3. stěně je velké francouzské okno, které nechci zaskládat, navíc chci z toho gauče mít možnost koukat ven. Gauč do prostoru a TV na stěnu byl původní plán, který se mi ale přestal líbit
chci vidět do prostoru když na něm budu sedět.
Sairon ještě můžeš dát gauč oproti oknu. Tak to máme teď. Je to nejlepší i když taky vidím dost nevýhod.
Sairon víš co, ale zase na knihy je třeba 45 už moc, no. Ale já bych se nebála udělat spodní část hlubší nebo to nakombinovat jinak.
continuity já bych nejradši kuchyň od obyváku nijak neoddělovala, mám ráda velké otevřené prostory, ale když máme vlastně jen 2 stěny, které lze zaskládat, tak prostě něco do toho prostoru vystrčit musíme.
Náš obývak v současnosti obsahuje jen gauč a kalax na hračky, takže jsme měli gauč otočený tak, aby byl naproti oknu. Naštěstí nás teď napadlo ten gauč přesunout na jeho finální místo, protože spoustu věcí už vidím jinak, než když jsme to měli jen nakreslené na papíře.
continuity a jak tam máte TV? To by se mi líbilo nejvíce, ale s televizí mi to přijde neprůchodné
Sairon máme ji na té stěně do pravého úhlu na stolku. Původně jsem myslela,že ho dám na rameno na zeď, ale není to tak nutné,máme ji na otáčecím podstavci. Ale my se na tom gauči všelijak valíme ( většinu času je rozložen na spaní) a já na ní nekoukám zas tak moc.
Hlavně je na ní vidět i z kuchyne nebo od jídelního stolu.
Sairon Jinak já bych na to asi úplně nespěchala, ony si ty věci často nějak sednou a v provozu se ukážou nějak jinak....(pokud tam teda už nebydlíte).
Sairon Co takhle místo televize spouštět ze stropu plátno? ;o)
continuity já se po gauči taky různě válím,s dětma to nebude jiné , ale muž trvá na tom, že bude TV rovně naproti gauči
Garfie bydlíme už 5 let
ale do teď tam byl jen gauč a spousta dětských krámů. Teď si říkám že už jsou dost velcí na to, abych postupně ty jejich hračky přestěhovala do vedlejšího pokoje aka budoucí herny a taky už by se mi hodila televize, proto to řeším. I mě napadlo, že necháme udělat jen tu skříňku pod TV a zbytek časem, ale mám strach že kronospan zase změní vzorníky a už ten dekor mít nebudou.
DruI
a dá se na plátno dívat za světla?
Sairon Já se přiznám, že s tím nemám zkušenost, ale určitě tu bude někdo, kdo to ví. Tady se ví skoro všechno ;o)
tv naproti gauči je dost omezující podmínka, která z gauče do prostoru, udělá gauč do zdi - akorát černé
Sairon Ale když tam budeš mít tu stěnu s tv, tak stejně z gauče do kuchyně moc neuvidíš, ne?
Sairon a kdybyste dali gauc do L k stene s dvermi ado prostoru tam, kde ted mas TV a skrinky s TV na misto soucasneho gauce?
Nstacilo by proti TV jen kreslo?
Vybiram si nějaké odškodnění a fakt nevím. ![]()

continuity ten první ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.