design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Stará existence
286 příspěvků moje polička 24. března 2022 18:44

continuity Obě sady jsou nádherné, to je Rosenthal? 

Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 24. března 2022 18:54

continuity prvni

Offline continuity
42647 příspěvků moje polička 24. března 2022 18:54

Stará existence první Rosenthal, druhý Villeroy & Bosch, ale zjišťuji, že z první nemají, co bych chtěla, tak je to asi vyřešené.

Mně se vlastně nejvíc líbí ten Brilliance od Rosenthalu, ale ty hrnky jsou na mě strašně malé. 

Offline slniecko admin
19500 příspěvků moje polička 24. března 2022 19:16
Reakce na continuity:

Vybiram si nějaké odškodnění a fakt nevím.

​Čo sa mi musí stať, aby som si mohla toto kúpiť ako odškodné ?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 24. března 2022 19:54

continuity ty druhe

Offline continuity
42647 příspěvků moje polička 24. března 2022 19:56

slniecko

to nechceš, je to v covidovom vlakne.

Keby som si nemala kúpiť ani jeden hrnček dva roky, tak tie maléry vyměním a budem piť kľudne zo zavarovaciek. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 24. března 2022 21:55

continuity 

Já ten první měla v ruce (nora spring vibes) a docela mě zklamala kvalita toho potisku, nebo jak se tomu říká. Barvy jsou na fotkách o dost živější než v reálu.

Offline continuity
42647 příspěvků moje polička 24. března 2022 21:59

dynda aha díky. Mě se hodně líbí tvarově. 

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:23

Ještě vám sem musím napsat, jaké jsem měla marieusetkani s truhlářem. Poté co ten můj ochořel jsem si nechala doporučit jednoho od kamaráda, prostě jsem se na něj spolehla, říkám si vyzna se, zařízenýho má za tři roky asi tak třetinu baráku jak musí mít všechno nejlepší, tak ten bude vědět:-D:-D. No takže jdu tam, a jako si říkám no wtf, tak tohle snad vyfotím na parfu.....takovej zaslej dvůr s ruznejma malofirmama a tam miniaturní opraskana cedule rodinná výroba, zakázkový nábytek... Dílna jak nějaka kůlna u stodoly, před vchodem naloženej forman materiálem, ve vnitr dva typci z toho jeden starší pán v takovým tom světle modrým monterkovym obleku z minulyho režimu podle mě se to dnes už ani nekoupi, tak si říkám co to je......Ale jako! Otec se synem, pan už sedmdesátník v tom monterkovym obleku, co to tam rýsuje všechno pěkně postaru na prkně na papír, mi říká že berou jenom Blum a Egger z ničeho jineho by neradi pracovali, protože to není tak kvalitní, poradil mi co je a není moderní (a jako fakt to odpovídalo i mejm představám, což mě prostě vzhledem k jeho věku a okolnostem tak jako až zaskocilo), zastavili se nad každou skříňkou, každým centimetrem v té kuchyni, všechno mi ukázali od úchytek az po to kde mám objednat jakou další věc, kde ušetřit a kde si připlatit.  A strašně se mi líbili, ten pán je vidět že už měl takové (sambo to doma pojmenoval ,,záblesky stáří,,) že se třeba najednou zeptal na něco, co jsme právě řešili nebo najednou začal mluvit zase o něčem jiném, bylo to hrozně očividne a ten syn to vždycky tak pěkně přešel nebo reagoval, to bylo tak strašne hezky, empaticky...takový vřelý...No jako jasně ještě od nich nic nemám, ale hrozně se mi líbili a všechny ty kuchyně co mi ukazovali že dělali, byly skutečně velké hezke kuchyně různého stylu. Byla to vlastně jedna z nejmilejsich hodin tohoto tydne. Tak snad to nezvořu já. A ještě jako bonus říkám segre kdeze jsem to byla a ona ,,cože u tohodle blázna?,, A dobraly jsme se k tomu, že toho typka znám z minulosti, že to byl dřív taková ta výrazná postavička co znali všichni z nočního života malomesta, protože se třeba o půlnoci pravidelne začal točit na hlavě nebo tak, tak to mě taky hrozně pobavilo, jak se tady na venkově všechno propojí:-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2022 23:50

Karja teď ještě, aby to udělali pěkný.

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 27. března 2022 23:56

Evaeva No že jo, ale myslím si,ze když už někdo, tak to zvoru spíš já. Ty jejich kuchyně fakt pěkně byly a to jsem viděla pár fotek dalších, co mi kdo doporocuvak a dokonce to meli i ti truhláři třeba ve fotogalerii na webu, kde měli ty věci fakt hnusný, prostě jak 15, 20 let starý, strašně demode nebo nevkusný. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2022 00:02

Karja já bych se toho nebála, zdá se, že to dělají poctivě. A když máš reference od toho kamaráda. Jak vůbec pokračujete? Kdy máte v plánu stěhování?

Offline Karja
44427 příspěvků moje polička 28. března 2022 00:10

Evaeva Doufám že po létě. Pokračujeme dobře, ale teď jsou vylité podlahy a to hrozně dlouho schne, aspon 3 měsíce než se tam může dát podlaha. Takže do té doby budeme dělat něco jiného, stropy, koupelny, trochu venek a hlavně nakupovat a to mně jde fakt pomalu.  

Offline Garfie
28419 příspěvků moje polička 28. března 2022 05:55

Karja Ja myslim, ze kdyz je nekdo dusi nocniho malomesta, tak zustava moderni navzdy!

To je hrozne super popis a kuchyn bude skvěa! Moji prvni kuchyn delal pan z podobne dilny jak popisujes, taky sedmdesatnik s inzenyrskym titulem, takovy prvorepublikovy typek, stacilo naznacit a on uz domyslel a okamzite od oka namaloval lip nez v nejake vizualizaci!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2022 07:47

Karja tak to už se blíží.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 28. března 2022 09:39

Odpady u chaty, díl 265.

V sobotu jsem tu měla už 3 chlapy, kteří znaleckým okem zhodnotili možnosti odpadu a úpravy terénu.. 

Jak to tak vypadá, vybudování septiku ve stráni, kam se vozidlo nedostane, stavba opěrných zabezpečovacích zdi apod by byla TAK složitá a nákladná, se ve finále asi koupím super hyper kompostovací elektrické wc za více než 50 tisíc..

Ostatni vody mám prý tzv. Šedé, a s těmi prý už není problém.. Navíc používám už teď všechny přípravky ekologické a ŽP neškodící.. 

Chjooo.. 

A zítra se bude vyrezavat a oresunovat okno z přízemí do patra a ve středu přijedou zabudovat ty balkonové dveře. 

A já ležím jak lemra..

Offline Sweet Potato
40107 příspěvků moje polička 28. března 2022 10:45

continuity

Vybralas?

Mně se líbí ten druhý.

Offline Samart
148 příspěvků moje polička 28. března 2022 13:39

kolegyně plánuje rozvržení kuchyně v RD.

Existují nějaké stránky, kde jsou cenné rady?

Strýčka gůgla jsem již zkusila, takže rady od Hornbach apod. jsem našla. 

Myslím stránky, které někomu z vás fakt pomohly.

Děkuji :-)

Offline continuity
42647 příspěvků moje polička 28. března 2022 16:19

Sweet Potato nakonec ty první stejná mají dodání několik týdnů, tak se to vyřešilo samo.

Ale ještě je nemám doma. 

Offline Torrah
3281 příspěvků moje polička 28. března 2022 18:47

Máte někdo prosím zkušenosti se sedačkami phase?

Potřebuju vyměnit sedačku, už se mi pomalu rozpadá, a ty sedačky se mi líbí. Jen jsem na ně četla dost rozporuplné recenze, tak nevím, zda je tam dobrý poměr kvalita - cena.

Díky za každý názor!