Candance Aha, takže možná abych si s nim něco začla, když to tak čtu! Protože do koupelny budu taky potřebovat něco na míru!
design a architektura
Karjamozna by to pomohlo.
Ja potrebuju poresit jeste predsin, ale ja uz mam smulu, ja jsem stara,me by nikdo nechtel
Ale prosim tebe, však to bylo ve vedlejším vlákně. Ty starý s dětma jsou nejlepší, ale je otázka, zda by nám vůbec dělali ty skříně, jestli jako bychom neměly šoupat nohama i bez skříní.
No nicméně předsín taky budu muset pořešit, zřejmě nějakou větší skříní, to bude taky jistě na míru....věšáky,lavice. Taky ještě nevím jak ten prostor uchopit!
Karja ha muž furt vykládá něco o skříňce na míru do koupelny. No tak jistě....
continuity Vid, tak at si jí stluče:-D
Karja on není moc pečlivej a hlavně u toho vždy strašně nedává. ![]()
Truhlar:D haha u nas taky tema, byl tu borec, aby nam nacenil skrinku do koupelny, velkou skrin do herny, nejake dodelavky ke me do pracovny, skrine a police do predsine a kuchyn do pristavku. Stravil tu pul dne s metrem a uz se nikdy neozval... Takze kuchyn nam delal soused, a jako na pohled dobre, ale muzi jsem rovnou rekla ze az se bude delat kuchyne velka, ze tu teda delat nebude![]()
Karja Hele nám skříňku pod umyvadlo opravdu vyráběl muž. Ono ho to hrozně baví, vyrábět nábytek. Akorát holt v paneláku nemá ten správnej prostor, kde se realizovat :o)
rasaNori velka kuchyn muze treba byt z nejakeho kuchynskeho studia. My mely v byte od Sykory. Jedna skrinka byla atyp. Byla dost drazsi ale diky ni jsme mohli mit zbytek od nich. Kdyz se na ni realne podivam, je asi kvalitnejsi nez ta soucasna od vychvalovaneho truhlare
Ještě že náš truhlář se vždycky nakonec ozve. Sice je to na dlouhé lokte, zaměří to, pak se dva měsíce nic neděje, pak přijde nabídka,...No za půl roku od prvního telefonu je hotovo![]()
Evaeva tak to je ale nejaky rychlik
Candance no nevím, mluvím třeba o jedné skříňce do koupelny
ta teda trvala možná i déle. Ale už tu bydlíme pět let a pořád nemáme všechno hotovo.
Karja třeba budeš pro něj zajímavá, když budete vybavovat celý dům. My takto před lety chytli truhláře na kuchyň a od té doby nám postupně dodělává zbytek. Má teda strašnou čekací dobu, ale mě to nevadí, vždy, když nám tu něco namontuje, tak mu řeknu ať si mě napíše na konec fronty, že za těch 9měsíců zas něco našetříme. On se pak tak měsíc před tím slíbeným termínem ozve, něco začneme řešit, já mu měsíc neodepisuji a tak dále a za rok máme další skříň ![]()
DruI takze teraz tvoj muz bude vyrabat skrinky pre cele osadenstvo parfumanie? ![]()
eless My bydlíme sedm let a ještě nemáme všechno zařízené, takže myslím, že tak dlouho byste čekat nechtěly :o)
Evaeva tak to v tom pripade odpovida
Garfie mě se to líbí, i jsem si to hned představila mít to koncipované do čtverců, sem tam volné okno na kytku kterou nebude nikdo zalévat. Jenže to nepůjde
když by byla ta stěna plná škříněk, tak by se musel posunout gauč aspoň o těch 40, méně hluboké podle mě nemají význam, a tím pádem by ta TV skříňka musela být také posunutá a už by moc zasahovala do prostoru a zavazela. Jedině to udělat na té stěně za gaučem, ale to už mi přijde moc velké.
Sairon No hele, Ikea Billy, ta jejich slavná knihovna, má necelých 30cm. Mám ji doma a zdá se mi to dost, změř si, co tam budeš dávat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my