Sairon Hele a jak často ty sedíš na sedačce když je někdo doma? Já bych spíš z kuchyně chtěla vidět na TV a co dělaj děti a mít prostě přehled, ta Tv stěna mi přijde je takovej blokátor všeho:-D
Prostě já ti neporadím, já bych to chtěla obráceně:-D.
Sairon Hele a jak často ty sedíš na sedačce když je někdo doma? Já bych spíš z kuchyně chtěla vidět na TV a co dělaj děti a mít prostě přehled, ta Tv stěna mi přijde je takovej blokátor všeho:-D
Prostě já ti neporadím, já bych to chtěla obráceně:-D.
Karja ta Tv stěna mi přijde je takovej blokátor všeho:-D
to je presny.. hlavne kolik casu Sairon travis sezenim na gauci a nerusenym sledovanim tv v presnem uhlu a vzdalenosti... myslim ze jeste dlouho dlouho ne;-) a pokud je to kvuli manzelovi tak tomu by mohlo vyhovovat to kreslo? bych dala gauc otoceny do prostoru ale tu placku na zed a proti ni kreslo. vyhled by byl odevsad vsude
Sairon už kvůli těm dětem bych tam ten oltář nedavala takhle do prostoru
Vlm no právě kvůli dětem řeším tady ten oltář a tím pádem celý obývák s truhlářem. Ta TV skříňka bude udělaná tak, aby byla stabilní a přežila nájezdy kočovných kmenů a TV bude na ní stát a zároveň připevněná k té desce. Takže ji nedokážou shodit ( a předpokládám že ji rozbijí tím, že do ní něco hodí). Jinak bych se na to vykašlala, koupila pár skříněk z Ikea a až by mě to přestalo bavit, tak to prostě obměnila.
Karja viktorka_od splavu no zatím tam moc nesedím, ale mám v plánu ten čas do budoucna navyšovat
A nezbytnost přesného úhlu a vzdálenosti TV vůči gauči je bitva, kterou nemám šanci vyhrát. ![]()
A ano, vím že jsem si přišla pro radu, a pak mi žádná není dost dobrá. Není to, že bych byla nevděčná, jen že většinu těchto variant už jsme z nějakého důvodu zamítli dříve.![]()
Sairon Ne to je dobre, jen diskutujme;-). Aspoň si uvědomis jak to fakt chcete vy;-).
Já bych dala gauč do prostoru a ke stěně (do L) a televizi na stěnu (místo gauče) Aspoň bys nepřišla o ten výhld z okna
mám to taky tak, prvořadý je výhled z okna..
viktorka_od splavu já bych teda gauč jinak než naproti tv nechtěla. Udělala bych to teda opačně než chce Sairon , to ano
Neuvažovala si o tom udělat ty police bílé? Přijde mi, že pak se leccos ztratí.
Akras ja taky tak
Akras Přesně takhle to dispozicne taky plánujeme, to L, kuchyň, tv, okno....Ale máme to nějaký malý. Kámoš říkal ,,Hmm tak sem dáte dva gauciky jak pro barbinky,,:-D. Tak uvidíme.
Karja my to máme taky malý, ale aspoň líp vidím na zahradu :)) my máme velký francouzský okna a mám dojem, že ten náš malej domeček je desetkrát větší :)
Akras My to metrove snad ani nemáme malý, ale nějak to tam nemůžeme nacpat. Třeba všechny skříně musíme mít posuvný:-D to se tam taky plánuju nacpat. Všechny posuvný dveře se mi nelíbí. A takových kompromisních věci je strašně moc.
Karja jojo, to zařizování je náročný (mě to teda baví, já bych si s tím hrála furt, ale za dva roky už bych přestavovala a obměňovala :))
Sairon ked chces aby nabytok doliehal, tak moj navrh je uplne mimo samozrejme
skusila som to zmenit s co najmensimi upravami, co mi tam vizualne nesedelo. Ale urcite by to mohlo vyzerat dobre aj s doliehajucim nabytkom, len sa mi nedari najst vizual s L-kovou sedackou, tu uz mate konkretnu vybranu?
Tiez sme inac zariadovali pred rokom a manzel prekresloval vsetky moje napady par tyzdnov do vizualizacii, tak chapem, ze nie je uplne jednoduche sa rozhodnut.
A sedacku sme dali do priestoru, aj ked som si to nevedela predstavit(napr. ze to bude neprijemny pocit mat niekoho za chrbtom), ale teraz mi to maximalne vyhovuje. Ale museli sme na zaklade toho vyberat gauc, ktory nie je velmi vysoky.
Okrem sedacky v priestore sa mi potom zda naj riesenie dat spominany "perinak" za gauc (skladovat v nom veci, ku ktorym potrebujem pristup vynimocne), nadvazujuce zatvorene skrinky nalavo od gauca pribl. vo vyske gauca, potom nad gaucom na celu stenu otvorene police, predelene alebo nepredelene.

Akras Tak to má kamarádka, ta už teda i obměňuje po těch 4 letech:-D. To já nemám, dokud se mi to nerozpadne nic předělávat nebudu. Víš co, mně to všechno i tak dlouho trvá, každý dvířka nosím furt v hlavě, do jednoho obchodu musím třikrát, výsledek standardní...ztráta času prostě...
lemon29 To vypadá dobře, máš fakt dobre nápady!
Sairon necetla jsem vsechno uplne pozorne, ale ta tv v prostoru je zabijak a bude to vypadat blbe. pokud je to fakt kvuli manzelovi a neda se s tim nic delat, tak ok, ale z hlediska rozvrzeni prostoru to neni dobry reseni.
Sairon hmm, ty skrinky za gaucem se mi nelibi, mozna kdyz je ten pokoj velky a je mezi nimi vetsi mezera? ale ani to obestaveni gauce neni nic moc. Prikladam par obrazku z Pinterestu, ale bohuzel nevybrala jsem si reseni :(

Sairon věřím že skříňka s tv bude stabilní, ale stejně to působí divně, jako by ji tam někdo zapomněl,vejdu a napravo deska,to už když to musí být byt nechala bych vyzdit zídku a TV povesila na ni, nahoru desku v dekoru nábytku a na ní kytky.Ale já jsem na zídky ujeta, nám tak oddělenou kuchyň od jidelny, na zídce kytka a nějaké drobností,pak přijde manžel a fkakne tam telefon, klíče od auta, peněženku , doklady...
, Ale jinak je to hezké,
baltik mne se libej vsechny tyhle varianty:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.