MP Meritiez sa priklanam k ciernej farbe, ci uz kov alebo drevo.
A mas krasnu sedacku aj koberec
MP Meritiez sa priklanam k ciernej farbe, ci uz kov alebo drevo.
A mas krasnu sedacku aj koberec
MP Meri stolky jsou krásný. celý to máte krásný
Děkuju. Já se toho kovu trochu bojim, aby to nebylo úplně "studené", v tomhle bytě je všude dlažba, tajže pocitově furt "zatepluju". Ikea bych se ráda vyhla, a beztak nemůžu nic příčetného najít. Už vidím, že to bez osobního obcházení obchoďáků zase nepůjde, chjo. Ale díky za tipy, budu víc koukat po tom kovu.
A ten koberec je super btw, není na něm vidět nic! Bohužel teda ani zapomenutý lego, au
Lituju jenom že jsem nevzala větší, trochu jsem vyměkla, že to bude divočina. Je, ale líbí se mi to ![]()
MP Meri Je hezkej. Odkud je? Celý je to hezký. A ta sedačka to není asi ta nevyvistitelna IKEA co:-D
viktorka_od splavu Doteď ji určitě nestval:-D
Karja Jo, bohuzel je to ta nevycistitelna Ikea Strandmon. Mne je strašně pohodlná, miluju to vysoký opěradlo, ale jinak ji nenávidím ![]()
Jo, ten koberec je Bonami.
viktorka_od splavu Ten šev mě dere neskutečně, neboj, furt to otacim. A vůbec ta lampa ... jak já se těším, až se zbavim všeho z Ikey ![]()
MP Meri kov nevím, koukala bych po černém dřevě.
MP Meri Ty stolky jsou tak malý, že bych se vůbec nebála je kombinovat s čímkoli. Asi bych teda šla do nějaké kombinace dřeva a kovu. Vím, že Ikea ne :-), ale dělávala takové prosklené kovové stolky, ten by se mi třeba asi líbil, navíc působí hodně vzdušně. Jen ho nemůžu najít, asi už ho nedělají.
Garfie myslíš tento? 
Janulik03 Něco podobného, ale televizní stolek, možná ze stejné série?
MP Meri nevim, jak velky ten stolek pod televizi ma byt, ale co neco takoveho a to drevo si nechat natrit na cerno, aby se ty odstiny nebily?

MP Meri ja bych do kovu nesla, kdyz uz tak drevo obarvene nacerno. souhlasim s tebou, ze k dlazbe to chce neco "teplejsiho".
MP Meri hmm, tech cernych maji dost vsude, ne?
Garfie hmmm vobec si raky nevybavujem . Len tento gulaty a este jeden ale tiež guľatý . Mozno niekde inde si videla?
Janulik03 No možné to je, ale skoro bych se vsadila...
ale už je to delší dobu.
Garfie Jiný dekor dřeva nechci. Resp. normálně by mi to nevadilo, ale pořad je to celkem malej byt. A jak jsme v najmu ... no, sečteno podtrženo, v obyvakokuchyni je aktuálně 5 různých dekoru dřeva (7 pokud počítám okna a dveře
). A to se mi to podařilo výměnou psacího a jidelniho stolu o dva stáhnout. Plus černý a bily nábytek. Neříkám, ze musí byt všechno urputně sladeny do jedny barvy, to vůbec, ale spis se to snažím tlačit dolu.
baltik To nejsou špatně tipy, ale (pozor - následuje "nic mi není dost dobrý"
) chceme spis aspoň částečně uzavřené a musí byt o dost kratší. Ale dobrý, aspoň jsem si sama ujasnila, po čem potrebuju koukat.
O ty černý celkove teda ještě nejsem pořad přesvědčena, barevně by to sedelo nejvic, ale ten prach
Stačí mi černá stolička-polička.
MP Meri jo, to je pravda, máme dost černých kusů a s prachem je to peklo všech pekel!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.