design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 13. července 2022 10:21

baltik první a poslední se mi moc líbí.

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 13. července 2022 10:49

711990 Pinot Noir tak jsem oficialne divna :) ja bych zvladla asi mozna jeste tu jednicku, ale to spise diky barvam a ze v tech polickach jsou jen takove lehke dekorace, u vseho ostatniho bych si prisla zavalena 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2022 10:52

baltik mně se moc nelíbí ta poslední 

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 13. července 2022 10:59

Jsk se saha do tech hornich polic za gaucem? Tam nedosahnu, ani kdyz si na ten gauc stoupnu

Offline lemon29
181 příspěvků moje polička 13. července 2022 11:23

Karja pinterest "living room bookcase sofa"

Offline lemon29
181 příspěvků moje polička 13. července 2022 11:29

moora zalezi od vysky stropu. My mame asi celkom standardnu na byt (cize nieco kusok cez 2,60) a ked sa postavim na gauc, knihu by som vybrat vedela aj z vrchnej police (ak je jej vyska 30 cm). Ale zas utriet prach az dozadu asi len s nejakym nadstavcom.

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 13. července 2022 11:35

lemon29 ja nedosahnu na strop ani ze stolu. A do toho gauce se jeste zaboris

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 13. července 2022 11:35

baltik Nejseš, mně se to taky moc nelíbí, jedině dvojka mi připadá ok, ale to spíš kvůli celkovýmu stylingu a atmosféře té fotky. Mně ty nábytky takhle napleskaný na sobě připadají jako tady už zmíněná chyba při plánování, nebo důsledek stěhování se z většího prostoru do menšího, kam už se všechno sice nevleze tak, jak by mělo, ale přece to nevyhodim... nějak to pak nedejchá, nic nemá svoje vlastní místo. 

Offline lemon29
181 příspěvků moje polička 13. července 2022 13:08

moora ok, moze byt samozrejme viac veci, co to ovplyvnuju. Gauc mam na nozickach, nie zrovna makky, ale trochu sa do neho borim. Ale zas po strop dociahnut z neho nemusim, len na spodnu polovicu knihy (ktora by bola v tej 30 cm vysokej polici), a to v pohode, uz som to tu nacvicovala. Inac som vyskou skor podpriemerna, ale mozno mam extra dlhe ruky? Ak sa tu uz merali aj tie, tak som chybala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2022 14:14

lemon29 sedím na gauči, tak jsem to musela hned vyzkoušet Já dosáhnu bez dvou centimetrů až na strop. Tady teda máme stropy nízké, asi 2,6m

Offline brrr
12298 příspěvků moje polička 13. července 2022 14:18

baltik Dvojka se mi líbí moc, jednička v zásadě taky, ale tam mi vadí ten "bordel" v policích. Poslední dvě nic moc.

Offline lemon29
181 příspěvků moje polička 13. července 2022 14:44

Evaeva super, uz som zacala mat obavy, ci nemam nejake disproporcne koncatiny

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 13. července 2022 16:11

baltik ta jednička by se přesně hodila nad nás gauč, dík! Už 9 let tam máme holou stěnu

Edit: a mám několik památečních předmětů, které bych si ráda vystavila...

Offline letolet
742 příspěvků moje polička 13. července 2022 17:49

Mě všechny postované fotky připomínají koncept Ikea, narvat na co nejmenší plochu co nejvíc věcí a myslím, že to Sairon úplně nepotřebuje. Osobně mi ten přístup, že do té police něco prostě dám, není blízký. Pokud teda nejsem sběratel něčeho nebo zrovna neřeším uskladnění hromady knih. Ale že tam dám třeba vazicku nebo kytku, kterou nakonec ani nezaliju, protože se k ní jednoduše nedostanu... 

Tím jsem Sairon nijak teda nepomohla, ale co si na začátek prostě ujasnit, na co ty skříně a police vlastně využiju, kolik věcí potřebuji spíš schovat za dvířka a co stojí zato mít vystavené. Z toho už se dá pak rozměrově vyjít a třeba dojdu k tomu, že mi bohatě postačí nižší řada uzavrenych skříněk s odkladaci plochou a ušetřený peníz za nevyužité police utratim za pěkný obraz nebo soliterni lampu.

Offline Potrefenáhusa
38665 příspěvků moje polička 13. července 2022 18:42
Reakce na letolet:

Mě všechny postované fotky připomínají koncept Ikea, narvat na co nejmenší plochu co nejvíc věcí ​

ikea neikea, u nás je to bohužel realita všedního dne

knihovnu v obejvaku bysme teď taky potřebovali vyřešit...přesně ta televize to vzdycky úplně zabije, zabere nejlepší zed a všechno zkomplikuje, nejlepší by to bylo bez ni 

Offline Janulik03
20124 příspěvků moje polička 13. července 2022 20:11

Zrovna nedavno som riešila ze potrebujeme lepsie vyriešiť ulozne priestory v obyvacke. Mame cierny nabytok tak celkom nejde ho mat vela aj tak sa mi tu zda tma. Mne sa z tých baltik navrhnutych paci asi iba jednotka aj to preto lebo farebne je krasna. Na rh letolet ten prvy je asi najlepší. 

Jo a samozrejme ze aom musela vyskúšať ako dociahnem z gauca na strop. No chyba mi asi 40 cm. Takze bud som mala, mame nizku gauč alebo vysoke stropy 2,80.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2022 20:29

Potrefenáhusa nápodobně:) i když zrovna do obýváku spíš potřebujeme narvat hodně funkcí než věcí. Knihovnu máme na boční stěně, výhledově u ní bude pracovní stůl a možná čtecí křeslo. Momentálně je tam přebalovák, který používáme jen jako odkladiště oblečení, a hrací podložka - část knihovny okupují hračky;)

Offline Potrefenáhusa
38665 příspěvků moje polička 13. července 2022 20:47

Evaeva my tam máme ještě krbový kamna s ohradkou, není tam k hnutí 

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 13. července 2022 21:20

Evaeva Potrefenáhusa přesně, my kamna, stolek s počítačem, vinotéku, časem ještě klavír, protože tam, co stojí teď budou jakési vehementy související se solárními panely. Náš obývák prostě nikdy nebude minimalistický a úhledný.

Offline viktorka_od splavu
49173 příspěvků moje polička 13. července 2022 21:24

já mám nad gaučem police a abych na tu horní dosáhla, musím si na něj stoupnout, ovšem nezabořím se (zabořovací nesnášim) ale na strop nedosáhnu ani z kuchyňskýho stolu

a za televizi jsem teda mohla ušetřit, páč jsem ji už tak tři neděle nepustila